Хто саме перевіряв? Поліція, ТЦК, податкова, представники MS?перевіряли перед проведенням олімпіади
Хто саме перевіряв? Поліція, ТЦК, податкова, представники MS?перевіряли перед проведенням олімпіади
Комісія, в яку входили представники департаменту освіти та інспектор з інтелектуальної власності, якщо не помиляюсь, то він належав до апарату міністерства економіки, а не поліції.Хто саме перевіряв? Поліція, ТЦК, податкова, представники MS?
Ну я ж казав, що головне - документи про оплату. Все інше нікого не хвилює, хоч ламана збірка "звір" там буде стояти. Ще раз на замітку тим, хто купує ключики на ібей за 2 долари і впевнений, що в нього не піратка..Попросили документи, де "закуплено корпоративна ліцензія на 1000 активацій"
Когда было массовое обновление с Windows 7 / 8 на windows 10, я в Microsoft отправлял письменный запрос с этим вопросом, нашей организации давали ответ, что лицензии сохраняются и всё остаётся легально. Думаю при обновлении с windows 10 на windows 11 будет тоже самое.Кстати, есть кто-то, кто в курсе? Если покупались OEM версии Windows 7/8 вместе с компами (в накладных к каждому ПК две строчки, одна "компьютер/ характеристики", вторая - "OEM Windows "версия""), а потом в 2016-м эти самые компы получили цифровую лицензию Windows 10 (и никаких документов на это нет), то как на это проверяющие смотрят?
Для державних органів буде обов'язок перевірити ПЗ яким користуються та перейти з того ПЗ яке є в реєстрі, для інших нічого не змінниця.Не розумію, як це може щось змінити.
Ну чому, назвою, розробники вже типо інші..)) Немає підстав забороняти.нічим не відрізняється від ворожого
А от коли кабмін назве його ворожим - то він таким і буде. Причому незалежно від країни походження.А також як визначити ворожий якийсь додаток, якщо його розробляють міжнародна спілка?