Прям уж таки Вайберу.вайберу
Опа . Сравнивал Вайбер и вотсапп и Вайбер намного лучше был.Прям уж таки Вайберу.вайберу
В Украине да, вайберу, в росии воцап. Хотя воцап видеосвязь в разы лучше вайбера, но мне нескем там общаться) ВСЕ тупо и контакты и куча групп как завороженные только в вайбере, и ни шага в сторону )
зы: в телеге 4 контакта, 5 групп. да и не нравится он мне, личку товарищас майорам из фсб показывать.
Какой методикой???Опа . Сравнивал Вайбер и вотсапп и Вайбер намного лучше был.Прям уж таки Вайберу.вайберу
В Украине да, вайберу, в росии воцап. Хотя воцап видеосвязь в разы лучше вайбера, но мне нескем там общаться) ВСЕ тупо и контакты и куча групп как завороженные только в вайбере, и ни шага в сторону )
зы: в телеге 4 контакта, 5 групп. да и не нравится он мне, личку товарищас майорам из фсб показывать.
Два одинаковых телефона разные сети . Два разных телефона разные сети .Какой методикой???Опа . Сравнивал Вайбер и вотсапп и Вайбер намного лучше был.Прям уж таки Вайберу.вайберу
Не знаю, як у вас - у мене все файно(1$)Мене більш напрягла паскудна якість інтернет-ТВ, яке ближче до опівночі взагалі не працювало.
Мені прийшлось за годину до НР ставити Київстар ТБ на планшет. Жодних нарікань - робота на 5 з 5.Мене більш напрягла паскудна якість інтернет-ТВ, яке ближче до опівночі взагалі не працювало.
Потоки на сайтах телеканалів: ictv + ще три чи чотири, які взагалі не запускалися.Кочевник, який саме сервіс?
Не знаю, до 23 години точно дивились якраз "Дізель" по ictv, все працювало, (через 1цент).які взагалі не запускалися.
В 23:50 хотів ввімкнути КиївстарТВ, сайт намертво лежав.Мені прийшлось за годину до НР ставити Київстар ТБ на планшет. Жодних нарікань - робота на 5 з 5.Мене більш напрягла паскудна якість інтернет-ТВ, яке ближче до опівночі взагалі не працювало.
У Мегого за 30 секунд до полуночи пропал сигнал на канале, который мы смотрелиМене більш напрягла паскудна якість інтернет-ТВ, яке ближче до опівночі взагалі не працювало.
Так тамада хороший, і конкурси веселі))Смішно, що усім нам обов'язково потрібна пика президента по тб, щоб зустрічати Новий рік
Я вообще курантов ждал как бы, но потом в записи выяснилось, что и с ними нас слегка намахалиСмішно, що усім нам обов'язково потрібна пика президента по тб, щоб зустрічати Новий рік
Так надо было с россиянцами встречать, откуда у нас куранты? ))вообще курантов ждал как бы