al-m

red-*****.com
Реєстрація
25.02.08
Місто
Херсонская обл.
Телефон
Samsung
Raiffeisen
BANK

raiffeisen.ua
521 з мереж «Vodafone Ukraine», +380 (68) 490-0888 з мереж «Київстар», 0 (800) 500-500 по Україні, +380 (44) 490-8888 із-за кордону || ✉ [email protected]
iNET-банкінґ online.aval.ua Raiffeisen Online | Raiffeisen Online мобільні застосунки

β Мобільні застосунки "MyRaif" для закритого бета-тестування | Спільнота в Telegram
 
Причина: бета-тестування
Останнє редагування модератором:
Реєстрація
26.01.17
Місто
Львів
Мав сьогодні пригоди з Райфом- біля 15:00 відправив ряд сепів з власного рахунку іншого банку, частина з них не дійшла. Біля 16:00 отримав дзвінок зі свого банку-«Райф відхилив ваші платежі, невірно вказані дані отримувача. Можемо скасувати платіж або надайте коректні дані отримувача.»
Надав, через 20 хв. дзвінок- «ми не можемо надати Райфу ці дані, бо вони збігаються з отримувачем які Райф відхилив. Напишіть заяву на повернення коштів в найближчиму відділенні».
В 17:00 пишу заяву.
В 19:00 приходять відхилені платежі на поточний рахунок Райфу. Курс звісно вже не альо.
Дзвоню в підтримку Райфа, wtf? «ми не відхиляли ваш платіж, весь цей час кошти були заблокованими та доступними (не вам) на вашому рахунку. Ми не отримали уточнених даних від вашого банку- то ж вирішили зарахувати. Та й ми не відхиляли, можливо зпрацювала якась система безпеки»
Занавіс. :poop:
 
Реєстрація
27.10.07
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
andriy_z, У меня тоже один СЕП пришел через 3 часа, а второй после 18.00 :mad: Пришлось с Моно р2р кидать, так и думала, что второй СЕП не успеет, когда евро подешевело.
 
Реєстрація
15.06.12
Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
А депозитні банкомати Райфа працюють штатно с гаманцем Google?
А то карту визнає, пин вводжу, але меню поповнення карти не реагує.
Може якісь обмеження в Райфу?
 
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Arbitr, зателефонуйте їм на гл, здається ця функція у них досі не працює (або на деяких атм не працює).
 

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Реєстрація
30.12.20
Місто
Зп
А депозитні банкомати Райфа працюють штатно с гаманцем Google?
А то карту визнає, пин вводжу, але меню поповнення карти не реагує.
Може якісь обмеження в Райфу?
Я так понимаю что не штатно. Прошлой осенью пытался так пополнять карту жены - победить шайтан машину так и не смог - соответствующие пункты меню не были активными. У нее тогда была виртуалка АТБ и пришлось кидать деньгу себе а потом транзитить на нее - в итоге выпустили ей пластик чтобы не мучаться и пополняю теперь с физ.картой
 
Реєстрація
15.06.12
Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Позиція підтримки з цього питання:
 

Вкладення

  • Screenshot_20240411-215601_Raiffeisen.jpg
    Screenshot_20240411-215601_Raiffeisen.jpg
    97.3 КБ · Перегляди: 56
  • Like
Реакції: idea

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Австрійський Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив понад тисячу оголошень про вакансії в Росії, вказуючи на амбітні плани зростання в цій країні, що явно суперечить його офіційній обіцянці вийти з ринку.

Про це повідомляє газета Financial Times.

FT знайшла ці пропозиції серед більш ніж 2400 оголошень про роботу, розміщених австрійським кредитором у Росії з грудня, з яких майже 1500 стосуються управління продажами та обслуговування клієнтів.

В одному з оголошень, опублікованому підрозділом банку для середнього бізнесу в Росії, зазначено, що його "ключовими цілями є багаторазове розширення активної клієнтської бази та стабільне двозначне зростання доходів".

Raiffeisen "шукає менеджера по роботі з клієнтами, який буде залучати клієнтів", - йдеться в іншій пропозиції від підрозділу, орієнтованого на малий бізнес у Росії. В ще одному оголошенні зазначається, що компанія "активно розширює базу корпоративних клієнтів" для обслуговування зарплатних проектів.

Ці оголошення суперечать неодноразовим заявам Райффайзен про намір скоротити й продати свій бізнес у Росії після рішення Владіміра Путіна розпочати повномасштабне вторгнення в Україну в лютому 2022 року. Два роки по тому банк є західним кредитором з найбільшими операціями в Росії. Він перебуває під пильною увагою чиновників Міністерства фінансів США і зазнає тиску з боку Європейського центрального банку, який вимагає від нього вийти з Росії.

У Raiffeisen, до якого звернулися за коментарем, заявили, що висновки FT спонукали головного виконавчого директора Йоганна Штробля до негайного розслідування.
 
Реєстрація
27.10.07
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Arbitr, Нет.
UPD. Уже всем - они на своей странице в Телеграм опубликовали:
Лише 19 квітня 2024 року отримайте 2% річних за депозитом у доларах США . Замовити послугу можна буде в Raiffeisen Online 💵
 
Причина: всем
Останнє редагування:
Реєстрація
17.09.22
Місто
Kyiv - Stryi
У Райфі одноденна акція - 2% річних на доларовий трьохмісячний депозит
2% річних за депозитом у доларах США Найкраще місце для збільшення валютних заощаджень – це депозит в одному з найбільш надійних банків України Ми підготували для вас спеціальну пропозицію Відкривайте депозит у доларах США зі ставкою 2% річних Як це працює? Відкриваєте депозит в доларах США у Raiffeisen Online; Розміщуєте кошти під 2% річних; За три місяці отримуєте суму вкладу разом з відсотками https://raiffeisen.ua/ro-zavantagyty Поповнити депозит можна: переказавши кошти з будь-якого вашого рахунку у Райфі купивши валюту онлайн на суму до 250 тис. грн з розміщенням на депозит. Акція діє лише один день – 19 квітня 2024 року. Тож, встигніть скористатись
 
Реєстрація
13.01.11
Місто
Запорожье
А підкажіть будь ласка, в райфівських банкоматах є якісь обмеження на зняття готівки з чужих карток? Бо вчора в двух банкоматах не зміг зняти кеш бесконтакно з Пумбівскої Все карти. А дуже було потрібно.
 
  • Sad
Реакції: idea
Реєстрація
26.01.17
Місто
Львів
Райф видає 20 тис. грн. на добу для чужих.
В цьому плані Ощад видає найбільше, 50 тис. грн.
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Зверху