al-m

red-*****.com
Місто
Херсонская обл.
Телефон
Samsung
Raiffeisen
BANK

raiffeisen.ua
521 з мереж «Vodafone Ukraine», +380 (68) 490-0888 з мереж «Київстар», 0 (800) 500-500 по Україні, +380 (44) 490-8888 із-за кордону || ✉ [email protected]
iNET-банкінґ online.aval.ua Raiffeisen Online | Raiffeisen Online мобільні застосунки

β Мобільні застосунки "MyRaif" для закритого бета-тестування | Спільнота в Telegram

Причина: бета-тестування
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
оверквотінг (надмірне цитування)
Банк заблокував через поповнення на 80 тис. з власної картки та 40 тис від родича 1 категорії.
На їх прохання надав більшість документів, дохід за минулий рік, попередній рік, родинні зв'язки. Все одно відмовляються від співпраці, на прохання прояснить детальніше не відповідають.
Ок, пішов закривати. Гроші не віддають через внутрішній наказ не видавать більше 30 тис. гривень. Пропонують лише переказ SWIFT`ом з їхньою комісією 0,75%. (Та ще може доведеться платити комісію у другому банку за зняття).
Хтось зіштовхувався з таким? Можна якось хоча б забрати свої кошти без комісії? Або виправить проблему з розриванням обслуговування?
вас може банк-отримувач забанити в свою чергу. гроші будуть з чорним призначенням а-ля: Перерахування коштів у звʼязку з відмовою в обслуговуванні ст. 15 ЗУ ПВК/ФТ
короче терорист
Та я теж у Райфі це питання задавав, що мені так ганяти гроші по банкам, поки всі не заблокують? І чим той банк буде інакший ніж ваш? Що зміниться від зміни банку? А комісії з'їдять всю суму? Ну вона знітилася а потім каже, "ну може, вони зрозуміють і не будуть банити"... Тільки не відправляйте в ПУМБ, бо він такі перекази не приймає...
ага, всі про пумб кажуть. пробуйте приват
Саме смішне, що гроші, після яких заблокували, прийшли з ПУМБу :)
Приват, я так розумію, ще злупить комісію за зняття доларів, а може ще й за вхідний SWIFT. Спробую Ощад, там наче в підтримці сказали, що можна прийняти SWIFT безкоштовно і двічі на місяць зняти без комісії. Але 0,75% які зніме Райф все одно несправедливо, не кажучи про купу часу.
Так 40тис і 80 тис - це в доларах? Чи Ви потім ці 40+80 тис перевели у валюту?
Та ні, в гривнях. Перевів якраз спеціально, щоб покласти на обмінний депозит на 3 місяці.

Місто
Рівне
В мене 25 років ФОП, і завжди рахунок ФОП - то окрема пісня, там усе є доходом, і з тої суми рахуються податки. Але всі інші рахунки - звичайні рахунки фізособи, єдине що, при відкритті трохи затримка, бо дані про відкриття рахунку подаються в податкову.
він не про рахунки. про галочку «я ФОП» в анкеті. так само як і галочка «я маю податкове резиденство іншої країни (CRS)», «я маю податкове резидентство США (FATCA)», «я належу до PEPs». це істотно впливає на обслугвоування, дійсно. особливо 3 останніх.
наприклад, в тому ж райфі, якщо ви ФОП, то депозити (як фізособа) відкриваються у відділенні, а не в додатку

Місто
Киев
В мене 25 років ФОП, і завжди рахунок ФОП - то окрема пісня, там усе є доходом, і з тої суми рахуються податки. Але всі інші рахунки - звичайні рахунки фізособи, єдине що, при відкритті трохи затримка, бо дані про відкриття рахунку подаються в податкову.
він не про рахунки. про галочку «я ФОП» в анкеті. так само як і галочка «я маю податкове резиденство іншої країни (CRS)», «я маю податкове резидентство США (FATCA)», «я належу до PEPs». це істотно впливає на обслугвоування, дійсно. особливо 3 останніх.
наприклад, в тому ж райфі, якщо ви ФОП, то депозити (як фізособа) відкриваються у відділенні, а не в додатку
Не пробував з 2ю та 3ю галками. Але з першою мав справу багато. Тому не зовсім згоден. В райфі прекрасно відкривав депозити через додаток, і обмінні доларові і просто гривневі. Ніколи не зустрічав ніякої різниці в обслуговуванні через галочку ФОП. Як і в десятку інших банків. Єдине, як я казав, при відкритті кожної картки/рахунку невеличка затримка на реєстрацію в податковій.
Post automatically merged:

Є хороша новина по моїй справі. На мою останню скаргу в Райф через форму відповіли. І написали, що в разі припинення обслуговування комісія за відправку SWIFT не береться. (В відділенні казали що береться). Як мінімум, виходить що кошти можливо вдасться повернути в повному обсязі.

Місто
Рівне
Не пробував з 2ю та 3ю галками. Але з першою мав справу багато. Тому не зовсім згоден. В райфі прекрасно відкривав депозити через додаток, і обмінні доларові і просто гривневі. Ніколи не зустрічав ніякої різниці в обслуговуванні через галочку ФОП. Як і в десятку інших банків. Єдине, як я казав, при відкритті кожної картки/рахунку невеличка затримка на реєстрацію в податковій.
при відкритті депо в райффайзен оглайн (старий додаток, як в новому не знаю) при натисканні галки «я ФОП» на екрані підтвердження депозити, зразу кнопка продовжити ставка неактивна) це може ви її не ставили просто там, хоч в анкеті і стоїть

Місто
Львів
якщо ви ФОП, то депозити (як фізособа) відкриваються у відділенні, а не в додатку
останні 3 роки відкрив десь 6-7 штук онлайн, жодних проблем не мав, відповідну галочку про ФОПа ставив чи може вона навіть вже й по дефолту була натиснутою.

Місто
Чернігів
Доброго дня.Маю таку проблему- Коли роблю оплату із додатку Райфайзен Бізнес,при внесенні даних( рахунок, ЄДРПО, назва ФОП) пишу назву ФОП на укр.мові- пише внизу червоним,щось символи не можна писати і т.і.. Рідко, але буває успіх якщо в нотатках напишу назву ФОП,потім копіюю і вставляю в додаток Райфа. Як у Вас ? Зтикалися з такою проблемою?

fnm

Місто
Полтава-Сіті
валютну картку...... цікаво як саме в касі зніматимуть з цифрової картки (ордер, чи nfc)
и какие оказались реальности снятия (и пополнения) валютной виртуалки в хайпертекничных отделениях?

Зверху