al-m

red-*****.com
Місто
Херсонская обл.
Телефон
Samsung
Raiffeisen
BANK

raiffeisen.ua
521 з мереж «Vodafone Ukraine», +380 (68) 490-0888 з мереж «Київстар», 0 (800) 500-500 по Україні, +380 (44) 490-8888 із-за кордону || ✉ [email protected]
iNET-банкінґ online.aval.ua Raiffeisen Online | Raiffeisen Online мобільні застосунки

β Мобільні застосунки "MyRaif" для закритого бета-тестування | Спільнота в Telegram

Причина: бета-тестування
Останнє редагування модератором:
Місто
Дніпро
Poter, погоджуйся на пропозицію. В мене раніше було щось типу "для вас немає пропозицій". 5к це не кінцеве рішення. Можуть налити від нуля до досить пристойного ліміту. Мені налили по прийнятій пропозиції досить гарно.

Місто
Дніпро
Дякую, у мене наче це виходить була вона вже погоджена мабуть що з лімітом 5к, хоча підтримка сказала, що це лише "можливість подати запит". Нічого змінити не можна було (крім даних про роботу і освіту) і прикріпити довідку про доходи також не пропонували. Але відкрили все ж таки, з лімітом 5к :D

Вкладення

• 1774541386534.png
    1774541386534.png
    198.9 КБ · Перегляди: 18

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Eindhoven, The Netherlands
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Я только открыл здесь заново карту в гривне и в евро. Сделал обмен на 150 евро. И на следующий день сразу предложили кредитку на минимум 5000 грн. На более требуют справку.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
прикріпити довідку про доходи також не пропонували
Бо ОК-7 подається в них через email, на сайті є інструкція, та і тут відписували.

Зазвичай, після опрацювання довідки дають норм КЛ.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Панове, також запропонували кредитку з лімітом 5к і пільговим періодом 100 днів. Які є нюасни використання цієї карти? Коли гасити, щоб не випастиз грейсу?

Місто
Львів
Sirchyk, наразі особисто собі все ще не відкривав, трохи специфічна система погашення кредитного ліміту:
Щоб користуватись пільговим періодом, необхідно:
- погашати мінімальні щомісячні платежі протягом пільгового періоду, які розраховуються, як 3% від суми використаного кредитного ліміту на останній календарний день місяця. Термін сплати мінімального щомісячного платежу - починаючи з першого календарного дня та до 18:00 останнього календарного дня наступного місяця за місяцем розрахунку мінімального платежу.
- погасити всю заборгованість протягом 100 днів з дати першої операції в пільговому періоді (заборгованість вважається сплаченою за умови, що картковий рахунок поповнено на суму заборгованості, яка була станом на кінець попереднього дня до 18:00 поточного дня)

kvv

Місто
Рівне
Коли гасити, щоб не випастиз грейсу?
в застосунку все буде чітко розписано скільки і коли гасити.
Post automatically merged:

трохи специфічна система погашення кредитного ліміту:
заради 100 днів грейсу варто цю систему опанувати

Зверху