al-m

red-*****.com
Місто
Херсонская обл.
Телефон
Samsung
Raiffeisen
BANK

raiffeisen.ua
521 з мереж «Vodafone Ukraine», +380 (68) 490-0888 з мереж «Київстар», 0 (800) 500-500 по Україні, +380 (44) 490-8888 із-за кордону || ✉ [email protected]
iNET-банкінґ online.aval.ua Raiffeisen Online | Raiffeisen Online мобільні застосунки

β Мобільні застосунки "MyRaif" для закритого бета-тестування | Спільнота в Telegram

Причина: бета-тестування
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
kvv, аналогично. менеджерка похоже не в курсе, кому дают лимит, а кому нет

Theos

Заблокирован
Місто
Харків
Телефон
Ulefone Armor 3t
Где-то на следующей неделе проведу эксперимент: схожу в свое отделение и закрою так и неактивированную кредитку "100 дней". Посмотрим, предложат ли 2 кешбека.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Компанія, в якій працюю всіх переводить на зарплатний в Аваль. Порекомендуйте яку картку вибрати? Щоб найвигідніше і поменше ризиків. Презентація банку нічим фактично не відрізняється від сайту, єдине не знайшла там згадки про платний інтернет банкінг.

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Компанія, в якій працюю всіх переводить на зарплатний в Аваль. Порекомендуйте яку картку вибрати? Щоб найвигідніше і поменше ризиків. Презентація банку нічим фактично не відрізняється від сайту, єдине не знайшла там згадки про платний інтернет банкінг.
Там банкинг бесплатный. Впервые слышу, чтобы за онлайн банкинг брали комис.
Я бы брал Райфкартку АТБ, если такову дают и пользуетесь АТБ.
Есть условно-бесплатная с кэшбэком и полностбью бесплатная, но без кэшбэка.

Ну или Фишку накрайняк.

• Like
Реакції: Asin

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Порекомендуйте яку картку вибрати?
Банк имеет два тарифа счета: Райфкартка (бесплатный) и Райфкартка+ (условно бесплатный).

Они фактически одинаковые, но имеют ряд отличий. Если надо, чтобы деньгу бесплатно выводить на другие карты, выбирайте Райфкартка+ (в нём доступна программа "Ще!".

В качестве дополнительной карты ко счету можно до сентября выпустить бесплатно карту АТБ. Это, если делаете в этой сети покупки.

Также Вам, скорее всего, предложать кредитку "2 кешбека". Тоже может заинтересовать.

В общем, надо конкретные требования для чего будешь использовать карту, а дальше можно посоветовать что-то дельное

Місто
DE
Телефон
Samsung Note 10
Если надо, чтобы деньгу бесплатно выводить на другие карты, выбирайте Райфкартка+ (в нём доступна программа "Ще!".
Райфкартка 3 грн СЭП, но не нужно выполнять условия различные. На суммах свыше 30к не чувствуется совсем.

Місто
Киев
Райфкартка 3 грн СЭП, но не нужно выполнять условия различные. На суммах свыше 30к не чувствуется совсем.
Отправил 30к, а приехало 29997. Как это может не чувствоваться ?
Неудобно, неаккуратно

Місто
DE
Телефон
Samsung Note 10
Отправил 30к, а приехало 29997. Как это может не чувствоваться ?
Неудобно, неаккуратно
кэшбек по другим картам перекрывает эти 3 грн, а райфкарта + не интересна совсем для кэшбека

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
В мене для КБ є дві картки. Тут найбільш важливіші критерії будуть скоріше зняття готівки, перекидання мяж своїми картками в інших банках і щоб все безкштовно/мінімальні платежі. Фішка приміром не конче потрібна, бо я не маю машини. АТБ теж не критично, бо я в основному закупляюся в інших супермаркетах- АТБ доволі далеченько. Але бачу на Райф + є мін обіг коштів/залишок в 2к. Тому не впевнена що мені це підходить.
З іншого боку прграма "Ще" є лише на віза голд. Хоч я не знайшла на які це категорії КБ 20%. ПРограма схожа до моно КБ?
В чому + кредитки "2КБ" ?
Я зараз маю Укрсибб із зняттям готівки без коміс, але треба попадати у конкретні дати, інакше будуть%

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Я зараз маю Укрсибб із зняттям готівки без коміс, але треба попадати у конкретні дати, інакше будуть%
зняття з кредитки без коміс це як?
Можете глянути у відповідній темі більш детально. Маю наувазі зняття готівки кредитними коштами.
1627596261457.png

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Хоч я не знайшла на які це категорії КБ 20%. ПРограма схожа до моно КБ?
Там якісь пропозиції 20 % кешбеку повинні надходити у Viber. Але при запуску програми очікування не були оправданні. Що є, що немає — різниці не відчуєте, мабуть.

В чому + кредитки "2КБ" ?
1 % кешбеку за поповнення з карток інших банків і 1 % кешбеку на витрати (майже на всі категорії).
Для деяких клієнтів банк може надати акцію безкоштовного зняття коштів.

...перекидання мяж своїми картками в інших банках і щоб все безкштовно/мінімальні платежі.
Райфкартка+ і виконувати умови для безкоштовності.

Місто
Kyiv

Большое интервью СЕО Райффайзен Банка Александра Писарука: о критике 5-7-9, изменениях в НБУ и конкуренции с необанками​

• Like
Реакції: webb

kvv

Місто
Ровно
idea
в мене в Деталях ще є кнопка Переглянути(око перекреслене), після чого з'являється кнопка Копіювати

DEF

Місто
Северодонецк
Телефон
Mi 11 Lite 5G NE+MiBand4
Здравствуйте! Теща просит сделать карту Райф-АТБ, но не могу понять удобства от пользования( Схема такова: зп в ПриватБанк, отделение Райфа в неудобном месте чтобы целенаправленно ходить для пополнения карты и сомнения или непонятки - где бесплатно пополнять ее?? Если не бесплатно, то смысл от тех скидок, которые по карте предлагают!

Зверху