Расширенная инфа по ТП

• Автор теми Vnuk
  • Дата створення

Valeriy

Заблокирован
Місто
Україна.Вінниця
Повинно бути безкоштовно, але ти зайди в автоінформатор по 477 і там прослухай , яка вартість зміни тарифного плану.

шумила

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Nexus 5 (МEGA life 40)
Bee,это у меня именно сегодня очень хорошее настроение,как никогда.
Я его этой перепиской ещё больше поднял,чес. слово :)

Місто
Львов
Я тільки що питався в батька і він сказав ,що поповнював рахунок в терміналі на 10-20 гривень минулого місяця і ніякі безкоштовні хвилини не приходили то виходить що рахунок треба поповнювати більше на 40 гривень на місяць чи він не правильно поповнював, що безкоштовні хвилини не приходили

шумила

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Nexus 5 (МEGA life 40)
Я тільки що питався в батька і він сказав ,що поповнював рахунок в терміналі на 10-20 гривень минулого місяця і ніякі безкоштовні хвилини не приходили то виходить що рахунок треба поповнювати більше на 40 гривень на місяць чи він не правильно поповнював, що безкоштовні хвилини не приходили
Бесплатные минуты начисляются за 5 грн, 15 грн, 30 грн, или 40+ пополнения (именно выделенные суммы,чтобы ровно зашли на номер или 40 и больше).
10,20 грн. как видишь не подпадают под эти условия.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
шумила, Обычнный зеленый троль. Не трать силы на обьяснения.

Valeriy

Заблокирован
Місто
Україна.Вінниця
zubra, та відкрий ти інтернет, зайди на сторінку Білайн, та уважно почитай. Навіть якщо на 1 коп менше, або більше від заданих номіналів 5 грн, 15 грн, 30 грн заплатиш, то хвилини не начисляться. Якщо 40,та більше, то так. Читай тарифні плани, там все чітко і ясно написано.

Місто
Львов
Шумила скажи, а ці тарифи білайну по 5 гривень на місяць скільки будуть продовжуватися чи тариф 5 гривень буде назавжди

Зверху