Ремонт комп'ютерної техніки

Місто
Одеса
drmz, начебто ніхто його за кут не хапав, та й полізла воно поступово, не за один раз
ну може хтось зробить за 3000 грн, якщо майстра дешевшого знайти.
Я користуюсь не дуже активно, мені вистачає такого дисплею як зараз є.
Цікавлюсь чи полізе воно далі

Maxxx, немаю досвіду, боюсь що зламаю остаточно
krebs83, ютуба подивився, на вигляд все досить просто 😂

до речі, ще трохи вздувся в районі тачпаду. Мабуть аккум? Він ще рідний, але тримає непогано, години півтори.
ось і думаю чи реанімувати його взагалі, чи про заміну думати

• Sad
Реакції: drmz

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
gnom@, думайте самі, вирішуйте самі.
Вкинути 70% вартості техніки в заміну дисплея? А сенс? А ризики, якщо підчас або після заміни щось піде не так, і це будуть марно витрачені кошти?
Якщо є гроші, то я б додав і купив щось свіжіше, або використував би далі "як є".
Хз, може старий ноут ще і продати можна за якісь кошти в стані "як є"

Останнє редагування:
Місто
Каменское
Телефон
Motorola StarTac 130
Пошукайте такий самий ноут з несправною платою, або на aliexpress матрицю.

В мене не так давно полетів проц на ноуті i5-7200U, заміна - 4000 грн. Купив просто материнку на aliexpress, 2000 грн одразу з процом. На нарадуюсь, дешево та й все працює. Продавець ще відео перед відправкой надав, гарантія на плату.

Місто
Краматорск/Лиман
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
Купив просто материнку на aliexpress, 2000 грн одразу з процом. На нарадуюсь, дешево та й все працює.
Лотерея, паянные-перепаянные платы с мертвых ноутов, не факт что рабочие, и сколько это чудо воскрешенное в китайских подвалах проработает никому не известно
гарантія на плату.
Можно не рассчитывать, возврат в Китай будет стоить дороже чем стоимость самой платы

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
Не дуже свіжий блок, але ніби непоганий тяжеленький, живлення почав видавати 10,7В замість 12В. Відповідно не стартував комп. Інші напруги нормальні. На що в першу чергу звернути увагу, чи краще купити новий та не витрачати час?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Mirage, что конкретно смотреть - не знаю. "Конденсаторы". Но мне ремонтник ещё лет пятнадцать сказал, что, как правило, если блок дороже 50$, то ремонтировать есть смысл в 99% случаев. Если дешевле 25$ - нет смысла, разве что самостоятельно, " і є час та натхнення". 25-50 - надо смотреть.

Місто
Краматорск/Лиман
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
Не дуже свіжий блок, але ніби непоганий тяжеленький, живлення почав видавати 10,7В замість 12В. Відповідно не стартував комп. Інші напруги нормальні. На що в першу чергу звернути увагу, чи краще купити новий та не витрачати час?
Модель какая?

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
Модель какая?
Great Wall 400

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Місто
Краматорск/Лиман
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
Mirage, Кондєри попухші по лінії 12V. Міняти і ще послужить. На дєжурці теж обов'язково міняти кондєр.
Норм блок. Типу FSP 400W
И по 12v, и по 5v, и по 3v, и по входу, и по дежурке, и особенно два маленьких возле трансформатора управления транзисторами, там еще самая говняная и дешевая схема на биполярниках! Там все надо менять чтоб не лазить в него снова каждые пол года!
нормальний, в мене 10 років працював, ще потім його продав.
Что там кто нормального увидел я хз, это же шлак по типу gamemax/frime/vinga/crown за 500грн только с распаянным фильтром по входу

Останнє редагування:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Что там кто нормального увидел я хз, это же шлак по типу gamemax/frime/vinga/crown за 500грн только с распаянным фильтром по входу
якщо greatwall by HOPELY, то нормальні робили типу FSP (pnr серії).
Може була якась дешева серія типу Qdion від FSP?

Місто
Краматорск/Лиман
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
якщо greatwall by HOPELY, то нормальні робили типу FSP (pnr серії).
Може була якась дешева серія типу Qdion від FSP?

Вкладення

• 2024-10-28_233733.jpg
    2024-10-28_233733.jpg
    86.9 КБ · Перегляди: 30
  • Like

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Что там кто нормального увидел я хз
если учеть что я его покупал в далеком 2009 году за 50 баксов, и он проработал 10 лет, считаю что нормальный.
И у меня был черного цвета GreatWall Hopely ATX-450P4

1730182896057.jpeg
151473 (На заказ).jpg
1730182896101.jpeg

Останнє редагування:
  • Love
Місто
Краматорск/Лиман
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
если учеть что я его покупал в далеком 2009 году за 50 баксов, и он проработал 10 лет, считаю что нормальный.
И у меня был черного цвета GreatWall Hopely ATX-450P4
Речь идет о great wall 400w, а вы сюда начинаете тулить их премиумные серии того времени
Это тоже самое что тут кто то спросит про Vinga 400w, а начнут рассказывать про то что vinga vps550g - это отличный блок
Где то речь заходила о Hopely??
151470.jpg

• Like
Зверху