Робота на авто

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 13 4G
На свому авто теж справа смаку
Когда-то работал на своей машине в фирме с претензией на "премиальность" (дресс код, даже костюмы на корпоративы метинвеста требовали, всегда чистая машина, знание города без карты и навигатора и всё остальное) там получалось около 5грн/км "на круг", доллар 8, бензин 10,90 были. Неплохо получалось, тем более все пассажиры были как правило из состоятельных людей и проблем не возникало. А потом всё как-то начало сыпаться, ушел в обычную службу, повозил пролетариев несколько недель, цена километра упала до 1,5-1,8грн, плюс народ из простых и вопросы "чё так дорога ёпты млядь" звучали всё чаще, ушел и не жалел. Это работа для оленей готовых "пылесосить" весь город и быть довольными что "заработали" забывая топливо и общую амортизацию машины.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Бидло, в своїй більшості, буде відсіюватися
Ти ніколи не бачив в говно бухого бидла з грошима на "комфорт" та "еліт"? Те ще "задоволення".. Так, набагато менше, але одне говно може зіпсувати весь день.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE
А на роботі в офісі - від сусіда по кубіку може смердіти і треба на 9 їхати:) Щось запахло старопердунством :) Треба такий досвід самому отримувати)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Треба такий досвід самому отримувати)
"Щоб відчути шкоду від важких наркотиків - треба тільки особистий досвід отримати, а то всі брешуть")) Мені вистачає особистого досвіду родичів і знайомих, що не будуть триндіти, щоб зробити висновки для себе. Старопердунство - є таке, може комусь така робота по кайфу, але не всім. Сам коли користуюсь таксі, не дістаю водія, не ригаю і не воняю, навіть коли трохи під алкоголем, їду спокійно, дивлюсь у вікно або телефон))

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
ну якби мені було 18 і прямо так хочеться кермувати - то береш десь 2 штуки баксів - може батько поможе - і купляєш корча на ходу, якогось простого не турбованого, не некронімця. Влаштовуєшся кур'єром чи на доставку, вчишся, заодно трохи і зрозумієш як авто влаштовано, бо періодично ремонтувати треба.
А категорія С гарна штука, раніше я знаю ще у школах ходили на курси досааф і одразу на С. В житті керувати вантажівкою зможе пригодиться, а може потім і на автобуси перейти.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Таксувати на авто компанії - це дурне діло, хто спробував, досить швидко кидали цю справу, плани і умови нереальні, щоб заробити щось, треба бути таким собі "роботом-термінатором", не їсти, не спати, не срати, в більшості просто виходиш в нуль.
Там в ноль невозможно, поскольку получаешь процент от заказов. В ноль - это когда вообще не выезжал.
Вот на своей тачке в ноль возможно, если считать не только топливо, но и падение цены авто за период эксплуатации+ текущий ремонт+"отложеный ремонт"+текущее обслуживание. Очень часто так и происходит - через пару лет работы тачка ушатана, денег на крупный ремонт нет, заработанные деньги просраны. Сколько я таких уже видел...

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Там в ноль невозможно, поскольку получаешь процент от заказов.
Це не в прямому сенсі нуль, умови дуже жорсткі щоб отримати ті проценти, якийсь дуже мінімальний заробіток буде, на каву та перекусити, або треба так впахувати, що не кожна людина зможе фізично і морально. Ось там власники повністю врахували:
падение цены авто за период эксплуатации+ текущий ремонт+"отложеный ремонт"+текущее обслуживание

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Це не в прямому сенсі нуль, умови дуже жорсткі щоб отримати ті проценти, якийсь дуже мінімальний заробіток буде, на каву та перекусити
То смотря какой кофе и где именно перекусывать. Примерно 2000грн/день.
Если кушать только на Веранде(например), то вообще не будет оставаться ничего, да.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Примерно 2000грн/день.
У мене родич до великої війни таксувал "на авто компанії", якби ж то виходило 2000 в день, то не кинув би ту справу за пару тижнів. (Та і я б кинув нахір ті сервери і камери, і пішов вбивати чужі авто😂) Може після 2022 щось помінялось, не можу сказати, але здається, що то казочки. Ну або за кермом - робот-термінатор T-1000))

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Та і я б кинув нахір ті сервери і камери, і пішов вбивати чужі авто😂)
Кто под что заточен. Один сам не зарабатывает и машину убивает, другой - никаких проблем с деньгами и пробег маленький(я доволен).
По статистике - с коренных киевлян толку нет, они способны только уверенно двигаться в потоке, не более.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Может глупая аналогия прозвучит, но я не знаю какую ещё сказать... "все равно что жить с семьёй лучшего друга и полагать что его жена - твоя жена".
Может есть какое то средство, чтоб не бояться брать чужое авто? Потому что то которое начинаются на букву "П" и заканчиваются на "-изм" тут явно не подходит(
Десь ти прибріхуєш:
-чи з віком
-чи з обставинами життя

Давно б вже взяв батьківського спринтера і трохи амортизував простій машини за рахунок епізодичних перевезень вантажів\пасажирів.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Щоб відчути шкоду від важких наркотиків - треба тільки особистий досвід отримати, а то всі брешуть")) Мені вистачає особистого досвіду
Я як раз особисто працював з водіями багато, багато років. І вони змінюються та набувають досвіду тільки через Аварії. Був в мене такий 19 років. Скільки влетав і не перелічити. Камази, Крази легкові. І знаешь коли він змінив стиль водіння? Коли в 200 метрах від дому його понесло в дощ прямісінько в стовп. В той день тільки випадково він був без дітей. Тачка в хлам повністю, а його викинуло тому що не було ременя. Ось після цього він їздить геть інакше.

Ніяких форуми і чужий досвід так не працюють.
Post automatically merged:

умови дуже жорсткі
Ти як пасажир сів би до 18 річного вчора отримавшого права. І то добре якщо не купив? А жінку з дітьми посадовив?
Post automatically merged:

Тут треба розуміти: Є люди котрі в 16 відчувають автівку як продовження себе, а є котрі тільки мріють косити бабло а так автівка то не для них. Це геть різне

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
alkogoliy, наразі, я б почав не з роботи, а з курсів водіння з гарним інструктором. Ось там наприклад навчають чому не можна підставляти правий бік авта і доводять це до автоматизму. Це лише приклад.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
ПотапаПапа, тому що ти можеш везти жінку, дитину, (клієнта у випадку автора) цьому навчають на контр аварійці. У автора думки як то грошей заробити і побільше але треба навчитися володіти автівкою і гарненько і тільки потім возити інших.

Зверху