UPD: до того як дзвонити, написав їм у Messenger. Відповідь інакшаЗателефонував. Сказали, що для зміни тарифу Інтернет M на green потрібно написати листа на електронну пошту [email protected], чекати до 7 днів. Чекаємо!
UPD: до того як дзвонити, написав їм у Messenger. Відповідь інакшаЗателефонував. Сказали, що для зміни тарифу Інтернет M на green потрібно написати листа на електронну пошту [email protected], чекати до 7 днів. Чекаємо!
То беріть там, де можна)) Тут не берітьUPD: до того як дзвонити, написав їм у Messenger. Відповідь інакшаЗателефонував. Сказали, що для зміни тарифу Інтернет M на green потрібно написати листа на електронну пошту [email protected], чекати до 7 днів. Чекаємо!
Переглянути вкладення 51526
Що таке "розбрідний" тариф? Це щось від слова БРЄД? Чи помилка в слові "роздрібний"?UPD: до того як дзвонити, написав їм у Messenger. Відповідь інакшаЗателефонував. Сказали, що для зміни тарифу Інтернет M на green потрібно написати листа на електронну пошту [email protected], чекати до 7 днів. Чекаємо!
Переглянути вкладення 51526
Т.е. в Киеве у них есть вышки, а в остальных городах только через роуминг. Верно? В роуминге через водафон они режут скорость интернет на безлиме?в Києві парочка є
а взагалі національний роумінг партнер водкафон
Tak є але їх малоТ.е. в Киеве у них есть вышки, а в остальных городах только через роуминг. Верно?
такої інфи немаєВ роуминге через водафон они режут скорость интернет на безлиме?
такої інфи немає
там і так швидкість теоретично HSDPA до 7,2 Мбит/с
тут колись хтось писав що бачив в рідній мережі до 14,4 Мбит/с на якійсь базовій ,але це не було підтверджено ...
Если словить — отлично работают. К сожалению, возле меня одну стали выключать синхронно со мной, а вторая ловиться перестала, как ни кручу =( Ну и очевидно, что в роуминг к себе они не пускают.Вдома побачив серед сканованих мереж 3mob. Як їх рідні бс працюють під час блекаутів? Бо слони зазвичай смокчуть у нас на районі. Мені хоча б новини почитати та у вайбер написати..
На Воцапі це типове явище, яке не залежить від оператора. Нещодавно таке ж було на одному номері КС, і на одному Лайф. Натиснув повторно отримати смс, пробував авторизуватись через дзвінок - не працювало. Забив на це все. А через 2 тижні відкриваю Воцап - а він вже авторизований. Навіть не знаю, коли це сталось і як.В упор не приходят смс авторизации Воцапа
Типичное да не совсем:На Воцапі це типове явище, яке не залежить від оператора. Нещодавно таке ж було на одному номері КС, і на одному Лайф. Натиснув повторно отримати смс, пробував авторизуватись через дзвінок - не працювало. Забив на це все. А через 2 тижні відкриваю Воцап - а він вже авторизований. Навіть не знаю, коли це сталось і як.В упор не приходят смс авторизации Воцапа
В мене не приходили.На карты лайф и кс смс приходят аж бегом