Робота послуг 3Mob

• Автор теми Alex
  • Дата створення
Місто
Чернигов-Вышгород
Телефон
Lumia720>VF-ligt+/SE K850 Bee"29" /LG G3s(3Mob Годовой& UMC Смарт 0.50)
Re: Обсуждение работы услуг Utel

Пополнил на 50; пока никаких смс-о-подарке нет.
впрочем, тогда тоже долго тянулось начисление акционного трафика,.. и не у одного меня. Тариф internet S.

upd: вопрос снимается - "4.2.Бонусний трафік буде нараховано до 10 квітня 2015 року"... в описании детальных условий акции на оф сайте.

Останнє редагування:
Місто
Днепр
Телефон
Lenovo S660

Подскажите на сколько минимал надо пополнить счет чтоб продлить срок действия сим -карточки ?

Місто
Рівне
Телефон
LG G6

Мінімум 1грн. Продовжує на рік.

Місто
Днепр
Телефон
Lenovo S660

ag.Smith, а каким способом интересно можно пополнить на 1 копейку ? :) научите , я таких способов не знаю

Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30

У меня в Инет-банкинге одного из банков раньше можно было, сейчас не проверял.

Місто
Киев
Телефон
Galaxy A52 8/256GB

Кто пополнил уже, быстро начисляют бонус?

Місто
Киев
Телефон
iPhone 11 & Samsung A7’18

ag.Smith, а каким способом интересно можно пополнить на 1 копейку ? научите , я таких способов не знаю
В терминал засунул 1 грн, оно отсчитало 99 коп комиссии)) правда, много терминалов 1 грн не принимают.

Місто
Чернигов-Вышгород
Телефон
Lumia720>VF-ligt+/SE K850 Bee"29" /LG G3s(3Mob Годовой& UMC Смарт 0.50)

ошибаетесь батенька ))
очень часто принимает 1 грв (напримерв сети маркетов АТБ, терминалы iBox) и снимает либо 0,50 коп комиссию это в iBox, или просто молчит и не дает провести платеж, пока не добавишь еще 1 гривну.
попробуйте iBox

Місто
Николаев
Телефон
Redmi Note 9 Pro

Каждый раз возвращая в дуос Тримоб, не могу понять, зачем я опять начал им пользоваться)) Вот так посижу месяцок, потом опять верну КС на 4-6 мес., потом опять Тримоб и так уже полтора года. Сейчас на лайфе перешел на БД 0.5, теперь уже появилась возможность постоянно прописать Тримоб в телефоне, но зачем мне он, для простого просмотра сайтов? Не могу придумать аргументов.

Дома WI-FI, а покрытие Тримоб дома в квартире постоянно прыгает от 1 палки и выше, о чем писал в соседней теме, что всегда сильно раздражало.

Пока клюнул на акцию с весенним бонусом, больше бы различных акций.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Каждый раз возвращая в дуос Тримоб, не могу понять, зачем я опять начал им пользоваться)) Вот так посижу месяцок, потом опять верну КС на 4-6 мес., потом опять Тримоб и так уже полтора года. Сейчас на лайфе перешел на БД 0.5, теперь уже появилась возможность постоянно прописать Тримоб в телефоне, но зачем мне он, для простого просмотра сайтов? Не могу придумать аргументов.
Думаю, не тільки в тебе одного така проблема. Я, он, регулярно міняю в планшеті сімки КС і МТС. Хоча, знаю, що МТС тупить, глючить, тормозить більше, ніж КС, а все-одно, час від часу кортить покористуватись. :dash1:

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05

О, я тоже так считал. Тоже второй симкой пробовал утел и возвращался на кс. Но то ли КС скурвился, то ли утел подтянулся, но вот сейчас пробую и кс пока возвращать нет желания.

Місто
Киев
Телефон
Galaxy A52 8/256GB

Ээ... что то вы делаете не так. Для телефона сейчас не знаю, конечно(обычная звонилка у меня без 3G), но для планшета у тримоба конкуренции нет(во всяком случае пока), вставлял всех операторов и сравнивал - ну как бы... это не инет вовсе для меня:eek:

Місто
Киев

Я користуюся голосовим зв'язком та інтернетом Укртелеком/Тримоб десь років 6, і увесь цей час була присутня одна проблема. Вона полягає в тому, що телефон в режимі 3G далеко не завжди приймає дзвінки, показуючи при цьому рівень сигналу на повну шкалу. Телефон лежить на столі, показує хороший сигнал, в цей час мені телефонують - і чують "Абонент не може прийняти ваш дзвінок". І триває такий провал досить довго, приблизно півгодини. Проблема ця постійно спостерігається на двох різних моделях телефонів - Нокія і Самсунг - у різних районах м.Києва.
Хто ще стикався з таким? Може, комусь вдалося це побороти, не перемикаючи телефон в режим GSM only?

Я, звичайно, дзвонив у колл-центр. Останній мій туди дзвінок взагалі нагадував анекдот. Якась мала, яку невідомо за які достоїнства узяли туди оператором, спершу продемонструвала свою повну некомпетентність, стверджуючи, що у ТриМоб є власна мережа GSM і ні в який нац.роумінг з Київстаром мій телефон, виявляється, ніколи не входить))) Потім взагалі почала хамити, не слухаючи мене, і повісила трубку. Шкода, не запам'ятав ні номер, ні ім'я тої баби. Я подзвонив знову, і вже інша баришня почала мені впарювати різні дурниці типу перезавантажте телефон, включіть 3G режим, відмініть всі переадресації та іншу путінню. Словом, колл-центр на скарги про якість зв'язку вмикає дурочку.

Більше того, вже з рік чи два якість звуку при дзвінку значно погіршилася. Звук часто супроводжується якимись спотвореннями, дзижчанням на піках гучності, знов-таки абсолютно однаковим на різних моделях телефонів. Жодна з описаних проблем не спостерігається за кордоном з тамішньою сімкою або вдома в національному роумінгу.

І потім, як поповнити контрактний рахунок без комісії? Усі відомі мені способи, включаючи Портмоне, Інтеркасу і т.д. хочуть стягнути з мене комісію за те, що я кладу свої гроші на свій рахунок!
Мабуть, з появою 3G у інших операторів треба буде послати тримоб подалі з їх сервісом ((

Останнє редагування:
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi Mi A2 Lite "Київстар 4G 125 2018" + "Індивідуальний"

контрактний рахунок без комісії?
Может быть, я чего-то не знаю, но где здесь коммисия? :)

Добавлено через 4 минуты
Словом, колл-центр на скарги про якість зв'язку вмикає дурочку.
чтобы зафиксировать такую заявку нужно пройти семь кругов ада, будут вас гонять все тестировать, проверять, да, и не забудьте зафиксировать точное время и место возникновения проблемы, иначе - болт.

Добавлено через 26 минут
кстати, тихо и незаметно появилась на сайте инфа

Останнє редагування:
Місто
Киев

Сообщение от mickle Посмотреть сообщение
контрактний рахунок без комісії?
Может быть, я чего-то не знаю, но где здесь коммисия?
Саме так. Спробуйте сплатити, буде комісія 1,5 гривні.

Місто
Київ

Я користуюся голосовим зв'язком та інтернетом Укртелеком/Тримоб десь років 6, і увесь цей час була присутня одна проблема. Вона полягає в тому, що телефон в режимі 3G далеко не завжди приймає дзвінки, показуючи при цьому рівень сигналу на повну шкалу.
mickle, наразі немає остаточної відповіді про причини виникнення та шляхи усунення цієї проблеми, окрім того, її дуже важко зафіксувати та відтворити у лабораторних умовах. Як тільки з'явиться рішення, проблема зникне.

Зверху