Из-за того, что программа лояльности "День народження" для абонентов Beeline была массово в августе отключена я не смог воспользоваться этой халявой... Как мне посоветовали представитель ЦОА я обратился в ЦОК с письменным обращением:
на что сегодня я получил отказ:
Хочу обратить внимание на то, что:
Кто мне что посоветует. Как правильно поступить? Мне не сильно и надо их халява (звонить-то некуда почти), но из-за неудобства в тот день охота справедливости и нормального отношения ксвоим абонентам Beeline с кодом 068
За Beeline-номером +380 (68) ХХХ-ХХ-ХХ, який закріплений на умовах надання послуг передплаченої форми обслуговування, 6-го квітня 2012 року були підключені програми лояльності «Програма подяки «Київстар Клуб»» та «День народження».
Як виявилося, 2-го серпня 2012 року (у день активації даного номера), програма лояльності «День народження» була не підключеною та також було не можливо повторно оформити заявку для її підключення через збій у системі. Для усунення цих проблем я особисто звернувся до представника інформаційно-довідкової служби (за допомогою сервісного номера 466) та представника центру обслуговування абонентів (через форму зворотного зв’язку системи «Особистий кабінет»).
Згідно отриманому листу (19-го серпня 2012 року від відправника [email protected]) на моє звернення від 2-го серпня 2012 року спеціалістами технічного відділу компанії ПрАТ «Київстар» виконано налагодження даного сервісу для його подальшої коректної роботи.
У зв’язку із несвоєчасним одержанням можливості скористуватися умовами, що пропонує лояльності «День народження», прошу розглянути можливість скористатися цими умовами у зазначений мною день, який прохання погодити зі мною через контактний телефон.
З найкращими побажаннями та повагою, <>.
- причину отказа толком не сообщили;
- другой вид компенсации мне не предложили;
- абонентов Beeline нет, есть только абоненты с кодом 068;
- из всего этого действительно "Київстар з думкою про мене".
Кто мне что посоветует. Как правильно поступить? Мне не сильно и надо их халява (звонить-то некуда почти), но из-за неудобства в тот день охота справедливости и нормального отношения к