Свавілля Київстар

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Titan, :D а теперь видеозапись является доказательством ?
Не смотря на прошлогодний, спасающий жопу Кучме и обрекающий пэрэсичного в правовую незащищенность, реверанс кПРонституционного суда, даже для уголовки будет доказательством, если видео будет снято третьим лицом случайно.
Берем знакомого, который со словами "ой, а что это, ой камера, ой а что это , кнопочка, ой красная лампочка, ой она пишет.." а тем временем в кадр время от времени начинает попадаться необходимый объект съемки, а дальше третье лицо уже целенаправленно снимает развивающиеся события. Всё - все условия кПРонституционного суда выполнены, видеозапись в дело.

Titan, успеха

Місто
Львов
Телефон
HTC
нарушением законодательства (какого именно?!).
Про маршрутизацию трафика:
17 серпня 2012 року: УСБУ викрило незаконне втручання в мережу мобільних операторів
Співробітники Управління Служби безпеки України в Полтавській області спільно з фахівцями регіональної філії Українського державного центру радіочастот припинили діяльність особи, яка несанкціоновано втручалася в мережу зв'язку операторів мобільного зв'язку України.

Протиправну дію злочинець здійснював із застосуванням пристроїв, які, після відповідного перепрограмування, дозволяли втручатися у порядок маршрутизації трафіку. Отримання нечесних доходів шахраєм базувалося на схемах, що забезпечували незаконне спрямування вхідних міжнародних дзвінків із-за кордону на телефонну мережу операторів стільникового зв'язку.

За результатами проведених заходів, слідчим відділом УСБУ у Полтавській області порушено кримінальну справу за ч.1. ст.361 Кримінального кодексу України.

Керівництво УСБУ висловило вдячність фахівцям Полтавської філії за високий професіоналізм та вагомий внесок у забезпечення державної безпеки України.

Плідна співпраця співробітників СБУ та фахівців УДЦР, як свідчить наведений приклад та інші факти виявлення осіб, що прагнуть до легкої наживи, не дає жодних шансів шахраям безкарно здійснювати протиправну діяльність у сфері телекомунікацій.
-------------------

Стаття 361. Несанкціоноване втручання в роботу
електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів),
автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи
мереж електрозв'язку

1. Несанкціоноване втручання в роботу
електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих
систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку, що призвело до
витоку, втрати, підробки, блокування інформації, спотворення
процесу обробки інформації або до порушення встановленого порядку
її маршрутизації
, -

карається штрафом від шестисот до тисячі неоподатковуваних
мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох
до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років, з
позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною
діяльністю на строк до двох років або без такого та з конфіскацією
програмних та технічних засобів, за допомогою яких було вчинено
несанкціоноване втручання, які є власністю винної особи.

BeePlus

Заблокирован
Місто
Харьков
Телефон
Moto
абонентом УКРТЕЛЕКОМА
эти номерки с Донбасса палятся в первую очередь, тк они уже почти год как не меняются. Думать нужно прежде чем туда звонить и там явная маршрутизация трафа. В данном случае смотри чтоб на тебя СБУ не натравили.

Добавлено через 2 минуты
порушення встановленого порядку
її маршрутизації, -
под это и банальная переадресация попадает :)

Добавлено через 3 минуты
drmz, ничего подобного даже и не слышал.
я с таким успехом могу все списать на некомпетентность девушки и показательно ее уволить. Что дальше ?

Останнє редагування:

AndyRadist

Заблокирован
Місто
Тула
Телефон
Orbitel 863
BeePlus,
Переадресация не попадает, поскольку не происходит подмена номера. Хотя при желании и её можно на статью натянуть...

BeePlus

Заблокирован
Місто
Харьков
Телефон
Moto
AndyRadist, ты звонишь на город (пример) интера, а выхлоп через мобильный идет.

AndyRadist

Заблокирован
Місто
Тула
Телефон
Orbitel 863
Нет, дело не в этом.
Допустим абонент 12345 звонит на номер 33333.
А на номере 33333 стоит переадресация на номер 78978.
У 78978 звонит телефон и на экране (а также в биллинге) показывает номер 12345.
Таким образом нумерация не нарушается.

BeePlus

Заблокирован
Місто
Харьков
Телефон
Moto
Останнє редагування:

Titan

Заблокирован
Місто
Вышгород
Телефон
Samsung G S3-G S2
и все таки -звонок 2 часа абоненту на город (получение услуги из конца в конец) праравниваеться к нанесению вреда оператора ?невопрос -пускай предоставляют мне что именно я нанес вредного (документально ),я отдам это независимым экспертам - и сделаем вывод.А то что касаеться массового перехода от кс- так если бы каждый хотя бы гражданский иск подал в суд может они и пересмотрели политику или хотя бы задумались.

Місто
Львів
Телефон
Samsung S6 Duos
Не знаю, чи сьогоднішні події відносяться до "бєспрєделу" чи до "покращень" нашого улюбленого оператора, але з сьогоднішнього дня стартові пакети Діджус Прорив (фрісіми в конвертах) активуються в тарифному плані Діджус Легкий. 5 безкоштовних хвилин на рахунку все ж таки лишили.

Ingvard

Наблюдатель
Місто
Киев
Тариф Диджус "5 копеек" тоже в легком теперь активируется, похоже все фрисимные пакеты так.

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"
я вчера закрыл безлимитку, эти олени поставили блок на внешку и абонка снималась как положено(19 вечером заблочили, 20 сделали перерасчет и вернули 200 грн с 450 грн и в этот день я писал заяву на разблок с просьбой рассмотреть в течении дня или закрою контракт и старший смены 466 от себя комент нарисовал но видать им насрать на абонов). в цоа рогатый 1.5 часа мудохался пока вывел мой номер на предоплату, говорит вам так не везет с блоками может в церковь сходите на что я ответил что лучше к ним священника привести.
вчера бабуля одна повеселила: пришла и с порога орет "у мене грошы жере як дурне, не встигаю заправляти, раньше так не жерло а це прям ненаситне якесь стало" (как то так) там все в цоа выпали))) поменяли ей тариф на классический и успокоилась

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
вчера бабуля одна повеселила: пришла и с порога орет "у мене грошы жере як дурне, не встигаю заправляти, раньше так не жерло а це прям ненаситне якесь стало" (как то так) там все в цоа выпали))) поменяли ей тариф на классический и успокоилась

Видимо же бабульке покращили тариф на абонплатный, а Голос Украины она не читала (забыла наверное :D ).

Зверху