Ну шо за дібіли в офісах Київстар працюють. Прийшов замінити сімку. Так цей кретин самовільно мені тариф замінив з тарифу Комфорт з послугою "Плати коли користуєшся" на "онлайн".
Якщо вже нашого брата можуть "облапошить", то що казати про "валянків"?Ну шо за дібіли в офісах Київстар працюють. Прийшов замінити сімку. Так цей кретин самовільно мені тариф замінив з тарифу Комфорт з послугою "Плати коли користуєшся" на "онлайн".
Абонплата 0. Тому що послуга "Плати, коли користуєшся".він хотів як краще (абонплата 35 замість 60)
це ж треба інстітут редфорума кінчати, щоб про таке знати... Іншої мотивації я не бачу.Абонплата 0. Тому що послуга "Плати, коли користуєшся".
Убедись, что у тебя APN прописан именно www.kyivstar.net , а не internet.Длительность сессии стала 60 минут вместо 180 (я на контракте), обратился к оператору. Сегодня пришел ответ.
Пора воспользоваться MNP
Убедись, что у тебя APN прописан именно www.kyivstar.net , а не internet.
blacksn, по прибытию в домашний регион нужно послать СМС , совершить входящий или исходящий звонок , проверить счет (на выбор ) .
blacksn,
Разговор с поддержкой задокументирован?
Если да, я бы обращался на урядовую.
Добавлено через 2 минуты
idea, единственное не регламентированное правило, за которое надо раздолбать НКРС, это "право ОпСоСа на власний розсуд призупиняти обслуговування у випадку зловживання абонентом", что есть злоупотребление и где края "власного розсуду", пора бы уже расписать.
Ну то зміни точку на internet. На контракті повинно раз на 3 години рвати.точка доступа www.kyivstar.net
Ну то зміни точку на internet. На контракті повинно раз на 3 години рвати.
не было ни единого разрыва
Мене консультант запевняє що: швидкість 0,8 Мбіт / c комфортна для використання всіх популярних послуг на вашому смартфоні: сервіси в месенджерах, передача невеликих файлів, відео і музики в хорошій якості.
Здесь:А где консультант ошибся, пардоньте?
швидкість 0,8 Мбіт/c комфортна для відео в хорошій якості
Здесь: