Сім постійно в телефоні. Використовую для вхідних дзвінків з olx. 466 просить прийти в цоа з паспортом.
Поповнити не дає.
Post automatically merged:
Поповнити не дає.
Є таке. Їхня фрод-машина щось запідозрила.Сім постійно в телефоні. Використовую для вхідних дзвінків з olx. 466 просить прийти в цоа з паспортом.
Той самий консультант змінив їй тариф, поповнив номер, щаслива мама повертається, і каже, ну він то хороший хлопчик взагалі.
Щоправда, хороший хлопчик поміняв її номер з іншої жінкою. Як воно сталось – я хз. Тупо незнайомці, на ім'я Валентина дали мамин номер, а мамі – Валентинин.
На действующую симку прицепить другой действующий номер думаю не реальноПопалось вот такое:
Той самий консультант змінив їй тариф, поповнив номер, щаслива мама повертається, і каже, ну він то хороший хлопчик взагалі.
Щоправда, хороший хлопчик поміняв її номер з іншої жінкою. Як воно сталось – я хз. Тупо незнайомці, на ім'я Валентина дали мамин номер, а мамі – Валентинин.
Как думаете, такое вообще в принципе возможно? В смысле заменить абоненту лицевой счёт при смене тарифа.
Или авторша лишнего накреативила?
Копейка тут не причем! Это условие тарифа что снимает все под 0! пополняйте как хотите если есть как это сделать! Идите в ЦО с паспортом пишите заявление пусть разблокируют номер! Нет ни где в правилах надання услуг Киевстара что нельзя пополнять выводить 0,01!!!Прийшла відповідь, що номер не відновлять. Сказали, що заблочили за копійку, хоча я нею балувався всього кілька разів давно, не було такої потреби. Завтра спробую перейти з цим номером на іншого оператора.
тогда полфорума должны забанить,или все еще впереди?Прийшла відповідь, що номер не відновлять. Сказали, що заблочили за копійку, хоча я нею балувався всього кілька разів давно, не було такої потреби. Завтра спробую перейти з цим номером на іншого оператора.
Тогда если есть письменный ответ, направить другое письмо с в урядовую с ихним ответом.Був я там з паспортом вчора. Це вже відповідь сьогоднішня.
Мне кажется что вы что то не договариваете, может кто то пожаловался как раз с олх оператору на ваш номер что вы не отправили товар или еще что то. Вариантов много, но копейка тут не причем. Те кто на форуме реально пользуются номер, разговаривают пополняют как хотят, выводят то не кого не блокируют. Если конечно не говорить а на номер загонять по 2000грн 3000 грн и выводить то могут и блокануть имеют права.Мені сформулювали - підозрілі перекази коштів. Я розбиратись не хочу, жалко часу. Швидше за все візьму іншу сім і буду її викиристовувати для вхідних з olx дзвінків. Та телефонують мені раз в кільки місяців.
Похоже поэтому и заблокировали . Вы не хотите приносить компании прибыль .так як за 8 років користування загалом не було потрачено і 40 грн.
Да, вот только иx уже,- на "принудительные работы".А у второй половины - основные?