1Гбит = 1000МбитОдин Гігібіт це всього лиш 128 Мегабайт.
Що здивувало?
1000Мбит = 125Мбайт
1Гбит = 1000МбитОдин Гігібіт це всього лиш 128 Мегабайт.
Що здивувало?
Ну, кагбе, назва тарифу намєкає: "Дайте ще".Объясните, кто понимает. За что содрали 11 грн.? Абонка оплачена 5 сентября, соответственно, 3 октября должна сниматься следующая. Со счёта списывают 11 грн. до снятия абонки. Тариф "Дайте ще".
Так да). КС может в название всех тарифов предоплаты добавлять это название.Ну, кагбе, назва тарифу намєкає: "Дайте ще".Объясните, кто понимает. За что содрали 11 грн.? Абонка оплачена 5 сентября, соответственно, 3 октября должна сниматься следующая. Со счёта списывают 11 грн. до снятия абонки. Тариф "Дайте ще".![]()
а я маковод, там всегда было 1гб=1000мб)Я старовєр, 1ГБіт=1024 МБіт.
Тоді ще було маркетингових уловок на 1000 МБіт.
Вы ж знаете надеюсь, что Гбит - гигабит, Гб - гигабайт, ГиБ - гибибайт)creative, Кочевник, ви ж, мабуть в курсі, що є ГігаБайт і Гібібайт:
Гібіба́йт (походить від складання гіга бінарний байт) — одиниця вимірювання інформації, має скорочення ГіБ.
1 гібібайт = 230 байт = 1 073 741 824 байт = 1 024 мебібайт.
Гібібайт тісно пов'язаний з гігабайтом (ГБ), з деякою пересторогою їх можна назвати синонімами, які використовують залежно від контексту. Але під гігабайтом слід розуміти значення, яке дорівнює 109 байт = 1 000 000 000 байт. Ці два значення досить близькі, але це може призвезти до помилок в обчисленні.
Нахіба взагалі раздавати було? Начебто після деокупації люди будуть не в змозі попередніми основними українськими SIM користуватися, так би мовити з глузду з'їхали від радощів деокупації?В городе Изюм происходила раздача сим карт
BaDa плашкуУ мене дуже гарні.
Зняли з паузи номер. Хоча робобаба все також розповідає, що номер тимчасово... Борг росте, повернути паузу не можуть, подати заявку на закриття контракту тільки після вирішення цієї проблеми...
Терміни вирішення кожен день продовжують.
Такі собі шахраї![]()
в МКС уже убрали?Номер тимчасово вимкнено за вашою ініціативою. Щоб його відновити, зверніться за номером 466 безкоштовно з мобільних Київстар або 0 800 300 466 з інших мереж
Ви написали там, де потрібно. Тут скажуть, що тримати на рахунку цього опера більше 1 коп. не слідВкрали з рахунку біля 700 грн