І "Мій київстар" теж не працюєв телефон
І "Мій київстар" теж не працюєв телефон
Мені по барабану в мене вони грошей не візьмуть ще як мінімум рік москальня драна.nikolaevich, они что с кармана у вас украли? Что за мода ныть по дефолту на все
Я ж не про бонуси, а про свинське ставлення до клієнта, яке триває вже десятиліття.Як бонусы брати всі бігом, а а як 1 гривню Воланнябуло. Вихід один
Так вониж попередили що гривня спишется на протязі року, потурбуйтесь про її наявність на рахунку.на худий кінець перед списанням надіслати повідомлення типу: через 3 дні буде списано 1 грн з рахунку за такий-то пакет.
Особисто мене ніхто не попереджував! А ні по СМС, а ні дзвінком!Так вониж попередили що гривня спишется на протязі року, потурбуйтесь про її наявність на рахунку.на худий кінець перед списанням надіслати повідомлення типу: через 3 дні буде списано 1 грн з рахунку за такий-то пакет.
А хто примушував брати, я ось взаагалі не брав. Тим хто брав що заважає тримати одну гривню на рахунку? Всі хто тут волають гадали безкоштовно проскочитисвинське ставлення до клієнта, яке триває вже десятиліття.
Ще один, а хто кого питав братимеш ти чи ні, тупо нарахували всім і тепер косять з тих хто проворонив лишню гривню кинути, я не користував їх так би мовити халявний , так як вже 2 рік росостар від мене має велику дулю, той хто має лишень одного оператора в даному випадку так званого "нацоператора" в нього виходу не було.А хто примушував брати, я ось взаагалі не брав. Тим хто брав що заважає тримати одну гривню на рахунку? Всі хто тут волають гадали безкоштовно проскочити
Чоловіче, в тебе нема однієї гривні? Нащо тобі телефон? Є, тоді в чому проблема тримати гривню? Прошу не волання а конкретну відповідь.Ще один
Є но я москалям її не дам, трохи підредагував попереднє свроє повідомлення.Чоловіче, в тебе нема однієї гривні? Нащо тобі телефон? Є, тоді в чому проблема тримати гривню? Прошу не волання а конкретну відповідь.Ще один
Не проблема заплатити 1 грн. за послугу. Чому тільки її знімати обіцяють не в певну дату, а протягом 2024 року.Є, тоді в чому проблема тримати гривню?
Щоб вжарити на 20гр. Ну по хорошому без звязку скільки були 2...3 дні? Ну не як не місяць. От 20-ку оту, воно і коштує. Ті в кого кс основний номер отримають дійсно місяць за гривню, а ті хто час від часу сидить на ньому злючи основного оператора за 20. Я думаю це максимально чесно.протягом 2024 року.
Ти скажи хто їх бачив з пенсіонерів або був проінформований, смс або дзвінком, в основному всі пенси сидять на "нацлператорі" і не викупиш їх відти я пробував навіть не пенсіонерів перевести на другого оператора, ні за які не перейдуть.allaliu, Алло, ви дівчинка доросла, цей оператор завжди стриг Оленів, тому тримайте одну гривню як жіночій гігієнічний засіб напоготові і усе буде добре. Умови були викладені давно і тоді ніхто не репетував. Справедливості в світі не було і не буде нажаль
Оператор розіслав СМС про безкоштовний період, вказавши що деталі на оф. сайті. Те, що хтось не прочитав, або не мав змоги тримати зайву грн. на рахунку, не питання оператора.Ти скажи хто їх бачив з пенсіонерів або був проінформований, смс або дзвінком.
На поличкових номерах, де подарунковий пакет не використовувався, 1 грн не знімали. І навіть первинно посунутий термін дії від дати подарункового пакету, повернули на той. що був до аварії.Ще один, а хто кого питав братимеш ти чи ні, тупо нарахували всім