Свавілля Київстар

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
А чего ты не выделил фразы:
оригінал носій з PIN-, PUK-кодами
и
* за умови пред'явлення оригінального носія зі збереженим серійним номером
и
* Заміна на SIM-карту іншого формату (MiniSIM, MicroSIM, NanoSIM, USIM) безкоштовна. Послуга надається виключно за наявності активної SIM-картки, яка має бути в робочому стані, та на якій чітко зображено всі цифри ICC-коду.

На сотрудников КЦ наезжаешь, тупыми называешь... А сам не в состоянии описание услуги прочитать ДО звонка?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
А чего ты не выделил фразы:
оригінал носій з PIN-, PUK-кодами
и
* за умови пред'явлення оригінального носія зі збереженим серійним номером
и
* Заміна на SIM-карту іншого формату (MiniSIM, MicroSIM, NanoSIM, USIM) безкоштовна. Послуга надається виключно за наявності активної SIM-картки, яка має бути в робочому стані, та на якій чітко зображено всі цифри ICC-коду.

На сотрудников КЦ наезжаешь, тупыми называешь... А сам не в состоянии описание услуги прочитать ДО звонка?

Ти себе з боку прочитай, ти оправдуєш некомпетентність 10 з 10 співробітників КЦ, тим що я попередньо перед тим як до них звертатись не загуглив інформацію яка мені була потрібна. Нащо взагалі той КЦ, якщо я можу загуглити інформацію??
Зустрічне питання, а тих 10 працівників КЦ в кукурудзяному полі сидять? Якщо до тебе дзвонить абонент, і ти йому кажеш шо достатньо знати PUK код, він у відповідь каже що чомусь у магазині його відфутболили і сказали потрібно пластик, то можливо потрібно бути "в состоянии прочитать про услугу" на тому ж сайті, або уточнити у старшого.

Тепер про сайт:
1) сайт як і КЦ кишить невідповідностями, достатньо згадати нещодавні нові тарифи, де на сайті писало що є 10хв на ворогів, а в реальності не було.
2) на сайті є опис послуги Персональний Пароль:
Тепер для ідентифікації замість надання інформації про дзвінки, платежі й т. п., вам буде досить назвати ваш персональний пароль!
Телефонуємо в КЦ, дівчинка на ім'я Аліна з приємним голосом підтверджує що дійсно, для відновлення номера, замість інформації про дзвінки і суму на рахунку, достатньо сказати персональний пароль і все, сім-карту відновлять. Телефоную другий раз (про всяк випадок), попадається інший співробітник КЦ, який заявляє що Персональний Пароль вже не діє для відновлення сім-карти, це скасували в жовтні 2019р.
Ну вот кому тепер вірити? Що змінило те що я тепер "в состоянии прочитать описание услуги"?
І як це назвати як некомпетентність і тупість?

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
А у нас принудительная перепись полочников!
Теперь всем принудительно врубили 2 факторную авторизацию. Персональный пароль в кабине сбрасывается в 2х-факторную.

Місто
Рівне
Приніс сімку з номером ІСС, безкоштовно замінив на "4джі", 100раз так робив. Це 500%. Правда для особливо "розумних" за 25 грн номери телефонів можна перенести на нову сімку. А якщо людина нормальна, я особисто бачив, як працівник київстара просто так для пенсіонера переніс всі номера телефонів.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Запорожье
Для бесплатной замены нужна рабочая сим! Что ты тут хотел доказать!?
Не потрібна. По холдеру міняють без проблем.
А ну да, тогда еще вроде по смс можно если сим с собой и живая. (для случаев замены)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Навіщо смс, якщо є холдер? Даєш холдер і отримуєш нову сім. Не потрібно створювати собі проблеми.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Правда для особливо "розумних" за 25 грн номери телефонів можна перенести на нову сімку.
За 150 не?

А якщо людина нормальна, я особисто бачив, як працівник київстара просто так для пенсіонера переніс всі номера телефонів.
Представитель КС обязан бесплатно переносить номера. Но! 1) Они об этом не говорят, потому что у сидящих рядом "не представителей" есть план по платным переносам. 2) Бывает, у представителей нет технической возможности - ридер отсутствует. Данная инфа приводится со слов представителя КС, была актуальна на осень прошлого года.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Представитель КС обязан бесплатно переносить номера. Но! 1) Они об этом не говорят, потому что у сидящих рядом "не представителей" есть план по платным переносам. 2) Бывает, у представителей нет технической возможности - ридер отсутствует. Данная инфа приводится со слов представителя КС, была актуальна на осень прошлого года.
"А ми ні афіцальний гамазін! Ми в гастях у ділєров. Пакупайтє у ніх, ми тут ні прі чом."

Місто
Bilgorod-Dnistrovsk
Телефон
Samsung A50, Redmi note4X
Перевели меня с "все разом 85" на лайт за 125. Днем, по старой привычке, закинул на баланс 85 грн. Тут отрубается домашний инет. Захожу в лк, вижу: на балансе 80, списано 5 грн. Ладно, думаю, видимо это какая-то ежедневная абонка при недостаточном балансе. Пополню-ка я еще на 45, чтобы в итоге было ровно 125. Месячная абонплата спишется и на том проблема будет решена.
Пополняю. На балансе 125 грн, а дом инета нет. Ребутаю на всякий случай телефон, как учили. Результат - нифига. Пишу из лк в чат оператору - ни ответа, ни привета. Сижу значит так без ДИ где-то с 16:30. Тут внезапно после 20:00 наконец-то появляется оператор Анастасия. Пишу ей: ну е@ твою, Зина, 5 грн дневную абонку списать списали, а 125 когда? И где в конце-концов мой тырнет? На что Анастасия вещает: 5 грн - это ваще-то не дневная абонка, это списание за моб интернет. ПополниТе значит еще на пару гривен и переведиТе телефон в 2гэ, ну, чтобы дом инет раздуплился. Потому что 5 грн как бы захолдированы и биллинг теперь думает, что на балансе недостаточная сумма денег. Пишу: минуточку, Анастасия, как минимум с 16 часов у меня на балансе достаточная сумма, сейчас уже 20:00, а инета нет. На что Анастасия отвечает: НЕТь! То что в кабинете написано 125 грн - это не то пальто, на самом деле на балансе 120 грн, так как 5 грн. захолдированы. Я говорю, минуточку, я сегодня пополнял дважды, на 85 и 45. Что как бэ в сумме 130 грн. И 125 грн честно заработанных, не считая захолдированных, на балансе я сейчас вижу. Пишу ей: а заведите-ка заявочку на этот знатный косяк! Отвечает: никакой это не косяк, и никакую заявочку заводить не буду! - все работает как надо.
Вот у меня возник вопрос, здесь читает кто-то из заинтересованных в качестве работы суппорта КС, биллинга КС, или нет? Этот опыт вообще кому-то из работников КС интересен?
И второе, билинг таки раздуплился, после еще одного пополнения на 1 грн. 125 были списаны, в результате осталась 1 грн.
Как по мне, на лицо какая-то хурма c округлением. Видимо то, что видел я как 125, на самом деле было как 124,9999. Либо тупонули програмцы и где-то накосячили при накладывании двух событий: списания ежедневной абонки за моб инет при отсуствии ежемесячного платежа, и списания абонки за за ДИ. У меня все. В следующем месяце постараюсь перейти на местный cnm.

Останнє редагування:
Місто
Запорожье
Телефон
Realme PadMini
Персональный пароль сейчас действительно нельзя подключить, но у кого он был ( и есть ) до октября - работает. Т.е. оба консультанта правы.
інший співробітник КЦ, який заявляє що Персональний Пароль вже не діє для відновлення сім-карти, це скасували в жовтні 2019р.
Ну вот кому тепер вірити?

Місто
Сумы
Телефон
nokia
Drohne, Персональный пароль и сейчас успешно подключается. Но восстановить симку по персональному паролю практически не возможно.

• Like
Реакції: idea

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Ти себе з боку прочитай, ти оправдуєш некомпетентність 10 з 10 співробітників КЦ
Нет, я не оправдываю работников ЦИП. Это тебе так хочется видеть.
Я писал исключительно о тебе и твоём поведении...

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
И второе, билинг таки раздуплился, после еще одного пополнения на 1 грн. 125 были списаны, в результате осталась 1 грн.
Как по мне, на лицо какая-то хурма c округлением. Видимо то, что видел я как 125, на самом деле было как 124,9999. Либо тупонули програмцы и где-то накосячили при накладывании двух событий: списания ежедневной абонки за моб инет при отсуствии ежемесячного платежа, и списания абонки за за ДИ.
Тут вже не раз писалось, що в білінгу є трабли з округленням до повної суми, тому поповнювати треба на 1 грн більше, ніж того вимагає абонка.

Місто
Bilgorod-Dnistrovsk
Телефон
Samsung A50, Redmi note4X
Как по мне, на лицо какая-то хурма c округлением. Видимо то, что видел я как 125, на самом деле было как 124,9999. Либо тупонули програмцы и где-то накосячили при накладывании двух событий: списания ежедневной абонки за моб инет при отсуствии ежемесячного платежа, и списания абонки за за ДИ.
Тут вже не раз писалось, що в білінгу є трабли з округленням до повної суми, тому поповнювати треба на 1 грн більше, ніж того вимагає абонка.
Добре, що хоч форумчани про це знають. Їх скільки? 0,01% всіх користувачів ДІ КС? Писали б тоді в кабінеті суму з копійками, щоб не було цього геморою.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Подзвонив по оголошеннях OLX в пошуках потрібного товару (близько 15-20 дзвінків протягом 2 годин, з них 3 дзвінка було на ворогів), прийшла смс: "ваш номер заблоковано, приходьте в ЦОА ставайте на коліна з паспортом". :dash1:

Зверху