Свавілля Київстар

romrom

тел.@romrom777
Місто
Харьков
Телефон
Nokia
Киевстар оригинально поздравил меня с новогодними праздниками:
почти два десятка нерабочих пакетов с "ошибкой регистрации сим", хотя многие из них продлевались ещё с 2014/2015 года-
тех.поддержка в чате пишет дикий бред..

Місто
Чернигов
Было дело, давненько правда. Поблочили несколько красивых номеров, обычные нет. Продлевались в одно и то же время. Поддержка сказала, что пакеты не продлевались. Это Киевстар.

romrom

тел.@romrom777
Місто
Харьков
Телефон
Nokia
Поблочили несколько красивых номеров, обычные нет.

у меня поблочили/деактивировали всю пачку, всё вперемешку- и красивые, и обычные
Post automatically merged:

Поддержка сказала, что пакеты не продлевались.

в моём случае они сначала спорили о сумме пополнения для продления номера, но когда аргументы у них закончились,
то просто заявили, что я ими не пользовался и поэтому они имеют право их прекратить

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
romrom, то есть ты пополнил номера, убедился, что их срок действия установился на плюс год от даты пополнения, а примерно так через 360 дней после пополнения обнаружил, что номера йок?

Місто
Київ
Киевстар оригинально поздравил меня с новогодними праздниками:
почти два десятка нерабочих пакетов с "ошибкой регистрации сим", хотя многие из них продлевались ещё с 2014/2015 года-
Важливий нюанс: Оператор має право зупинити надання послуг, якщо абонент не користується номером понад 60 днів.

Щоб термін дії номера було продовжено, можна виконати одну з наступних дій:

• Вихідним/вхідним/переадресованим викликом ненульової тривалості, окрім викликів, отриманих на «Автовідповідач»;
  • Успішним вихідним викликом на безкоштовні номери (465, 0 800 ХХХХХХ тощо);
  • Безкоштовними вхідними SMS з номера 0920003700 (Privat24);
  • Поповненням рахунку будь-яким способом на будь-яку суму, крім переказу коштів;
  • Платою за пакети хвилин/SMS/інтернету;
  • Платними SMS, інтернет-сесіями та USSD-запитами;
  • Використанням послуг CРА.

Місто
тернопіль
сумме пополнения для продления номера
Всё Же такие номера лучше продлевать входящим/исходящим звонком, а не символичным пополнением на 0.1-1 гр.
Легко сказати, а коли в тебе їх пачками тих номерів і що будеш сидіти вставляти в телефон і дзвонити, задовбаєшся.

Місто
Zürich
Важливий нюанс: Оператор має право зупинити надання послуг, якщо абонент не користується номером понад 60 днів.
Важливий нюанс: 60 днів не користування це умови для контракту.

Місто
Львів
Для передплати в публічній оферті також є специфічні формулювання:
коли абонент протягом не менш як трьох місяців з моменту активації картки/коду та/або останнього сеансу
отримання послуги не користувався послугами, на які не нараховується щомісячна плата та які потребують
постійного використання додаткових ресурсів електронних комунікаційних мереж (для послуг мобільного
зв’язку), за умови попередження абонента не менш як за десять робочих днів;
у разі, якщо Абонент передплаченого зв’язку, якому надання Послуг мобільного зв’язку було скорочено
внаслідок відсутності оплати (або у зв’язку з некористуванням Послугами), не поповнить свій Особовий
рахунок протягом 12 місяців з моменту зазначеного скорочення надання Послуг (якщо умовами Тарифного
плану не буде визначено інший строк). Під поповненням рахунку у цьому пункті розуміється поповнення
вищевказаним Абонентом Особового рахунку за допомогою Карток поповнення рахунка на будь-яку суму, або
поповнення Особового рахунку за допомогою інших способів оплати на суму не меншу, ніж 40 гривень;
Три цікавих нюанси:
- 3 місяці вимкнений (не користується послугами);
- мінімальна сума для продовження 40 грн.
- 12 міс. неактивності це тільки одна з причин, коли можуть припинити надання послуг.

romrom

тел.@romrom777
Місто
Харьков
Телефон
Nokia
romrom, то есть ты пополнил номера, убедился, что их срок действия установился на плюс год от даты пополнения, а примерно так через 360 дней после пополнения обнаружил, что номера йок?

именно так всё и было- я пополнял их на гривну в декабре 2024 года, а через год, в декабре 2025 они уже на видели сеть

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
именно так всё и было- я пополнял их на гривну в декабре 2024 года, а через год, в декабре 2025 они уже на видели сеть
Треба було ще здійснити або прийняти дзвінок. Для надійності. А то, вийшло так, що номер роками не був у користуванні. Тому й відключили.

romrom

тел.@romrom777
Місто
Харьков
Телефон
Nokia
Треба було ще здійснити або прийняти дзвінок. Для надійності. А то, вийшло так, що номер роками не був у користуванні. Тому й відключили.

я здесь читал, что оказывается исходящие/входящие звонки это тоже не гарантия

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
я здесь читал, что оказывается исходящие/входящие звонки это тоже не гарантия
Це не допомагає,якщо окремо. А якщо поповнити і подзвонити, то допомагає. Принаймні, у мене. Маю кілька поличкових номерів КС, вже 15 років, поповнюю їх на кілька грн раз в рік, роблю дзвінки по 2 рази на рік, тому це працює.

Місто
Львів
Київстар обновив на сайті "Умови надання електронних комунікаційних послуг приватного акціонерного товариства «Київстар»" 30.09.2025. Думаю, що взято курс на закручування гайок поличковим номерам. Враховуючи, що 3 міс. з дати оновлення договору тільки от-от наступили, цілком можливо, що за місяць-два трьохмісячний період стане нормою. Побачимо.
P.S. Чомусь така думка, що за таке взялися усі оператори, враховуючи новину з платністю вхідних на Лайфі та блокування послуг на Інтері.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
P.S. Чомусь така думка, що за таке взялися усі оператори, враховуючи новину з платністю вхідних на Лайфі та блокування послуг на Інтері.
У мене платні вхідні - не критично. Бо номери не сидять на прийомі. Вони повністю поличкові. Чекають смачних пропозицій. І йдуть у використання лише після надходження цих пропозицій.
А про закручування гайок - побачимо.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Київстар обновив на сайті "Умови надання електронних комунікаційних послуг приватного акціонерного товариства «Київстар»" 30.09.2025. Думаю, що взято курс на закручування гайок поличковим номерам. Враховуючи, що 3 міс. з дати оновлення договору тільки от-от наступили, цілком можливо, що за місяць-два трьохмісячний період стане нормою. Побачимо.
Не для того КС зробив щоб термін дії номеру продовжувався від будь-якого "чиху", щоб швидко і по тихому скорочувати термін дії.
Буквально пару років назад і без того найлегші умови продовження терміну дії номери були ще сильніше спрощені.

НЯП, раніше були певні вимоги по дзвінкам вхідним-вихідним для продоження терміну дії, а зараз з цим стало ще простіше

Останнє редагування:
Зверху