Было дело, давненько правда. Поблочили несколько красивых номеров, обычные нет. Продлевались в одно и то же время. Поддержка сказала, что пакеты не продлевались. Это Киевстар.тех.поддержка в чате пишет дикий бред..
Поблочили несколько красивых номеров, обычные нет.
Поддержка сказала, что пакеты не продлевались.
Важливий нюанс: Оператор має право зупинити надання послуг, якщо абонент не користується номером понад 60 днів.Киевстар оригинально поздравил меня с новогодними праздниками:
почти два десятка нерабочих пакетов с "ошибкой регистрации сим", хотя многие из них продлевались ещё с 2014/2015 года-
тех.поддержка в чате пишет дикий бред..
Всё Же такие номера лучше продлевать входящим/исходящим звонком, а не символичным пополнением на 0.1-1 гр.сумме пополнения для продления номера
Легко сказати, а коли в тебе їх пачками тих номерів і що будеш сидіти вставляти в телефон і дзвонити, задовбаєшся.Всё Же такие номера лучше продлевать входящим/исходящим звонком, а не символичным пополнением на 0.1-1 гр.сумме пополнения для продления номера
Ну тогда КС идёт на встречу уменьшая эту пачку.задовбаєшся
Важливий нюанс: 60 днів не користування це умови для контракту.Важливий нюанс: Оператор має право зупинити надання послуг, якщо абонент не користується номером понад 60 днів.
Для передплати в публічній оферті також є специфічні формулювання:Важливий нюанс
romrom, то есть ты пополнил номера, убедился, что их срок действия установился на плюс год от даты пополнения, а примерно так через 360 дней после пополнения обнаружил, что номера йок?
Треба було ще здійснити або прийняти дзвінок. Для надійності. А то, вийшло так, що номер роками не був у користуванні. Тому й відключили.именно так всё и было- я пополнял их на гривну в декабре 2024 года, а через год, в декабре 2025 они уже на видели сеть
Треба було ще здійснити або прийняти дзвінок. Для надійності. А то, вийшло так, що номер роками не був у користуванні. Тому й відключили.именно так всё и было- я пополнял их на гривну в декабре 2024 года, а через год, в декабре 2025 они уже на видели сеть
Не допомагає.Треба було ще здійснити або прийняти дзвінок. Для надійності.
я здесь читал, что оказывается исходящие/входящие звонки это тоже не гарантия
Це не допомагає,якщо окремо. А якщо поповнити і подзвонити, то допомагає. Принаймні, у мене. Маю кілька поличкових номерів КС, вже 15 років, поповнюю їх на кілька грн раз в рік, роблю дзвінки по 2 рази на рік, тому це працює.Не допомагає.
Київстар обновив на сайті "Умови надання електронних комунікаційних послуг приватного акціонерного товариства «Київстар»" 30.09.2025. Думаю, що взято курс на закручування гайок поличковим номерам. Враховуючи, що 3 міс. з дати оновлення договору тільки от-от наступили, цілком можливо, що за місяць-два трьохмісячний період стане нормою. Побачимо.тому це працює.
У мене платні вхідні - не критично. Бо номери не сидять на прийомі. Вони повністю поличкові. Чекають смачних пропозицій. І йдуть у використання лише після надходження цих пропозицій.P.S. Чомусь така думка, що за таке взялися усі оператори, враховуючи новину з платністю вхідних на Лайфі та блокування послуг на Інтері.
Не для того КС зробив щоб термін дії номеру продовжувався від будь-якого "чиху", щоб швидко і по тихому скорочувати термін дії.Київстар обновив на сайті "Умови надання електронних комунікаційних послуг приватного акціонерного товариства «Київстар»" 30.09.2025. Думаю, що взято курс на закручування гайок поличковим номерам. Враховуючи, що 3 міс. з дати оновлення договору тільки от-от наступили, цілком можливо, що за місяць-два трьохмісячний період стане нормою. Побачимо.
P.S. Чомусь така думка, що за таке взялися усі оператори, враховуючи новину з платністю вхідних на Лайфі та блокування послуг на Інтері.
А сенсу Київстару няньчити десятки (якщо не сотні) тисяч полочників?Не для того КС зробив щоб термін дії номеру продовжувався від будь-якого "чиху"