Свавілля lifecell

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Или резервация. То есть мегабайты не потрачены, но в момент включения модема система их "зарезервировала", и, так как у Лайф все быстро обновляется, при проверке показывает остаток с учётом "резерва".
Вона їх зарезервувала ще до включення. 68 мег було у кабінеті о 6 ранку, а модем я включив десь о пів на восьму.

Місто
Бровари
Гудзак, спершу поставте питання підтримці, але... якщо це дійсно резерви, то пів доби (ніч), замало часу, щоб це виявити.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Гудзак, у меня по корпе по всем номерам сразу мегабайт десять-двадцать "откусывает". В полночь, сразу после снятия абонки. Думаю, размер "откусанного" от интенсивности использования зависит.

Місто
kiev
...зная, что за полночь должны были сняться 325 гривен за роутерный тариф и памятуя о хитрожопости Лайфа, пополнил заранее (5.09 было + 325) и выключил (отрубил питание) роутеру в 11 часу вечера, т.е. заведомо до. Трафика от текущего тарифа оставалось с лихвой с учетом всех их хитростей - 40 гиг согласно показаниям в кабинете.
...утро. Роутер еще выключен, т.е. модем с его "4G only" ну никак не сможет выйти на связь. Захожу в кабинет. Все в норме, остаток 5.09 гривен, тариф на очередные 4 недели есть... Но куда при выключенном модеме уже делись 68 мегабайт трафика? Он же и не кричал, и не слушал эфир... "Ничего не понимаю".
все може бути до банального просто, в момент виключення, ще не пройшло білінгове списання і ті залишки що ви бачили в кабінеті не були актуальними на момент виключення, у лайфа система білінгу проактивна вона списує прогнозований залишок кожні n - хвилин, а потім кожні n1 - хвилин їх коригує на фактичне споживання, тому так і пропало 68 мбайт, бо в момент виключення було зарезервовано наприклад 100 мбайт (показувало залишок 40 гб), а по факту спожито 168 мбайт. Ця теорія була б актуальна для звичайного виключення, а оскільки у вас перехід через місячну плату то і не знаю.

Місто
Ружин, Житомирська обл.
у лайфа система білінгу проактивна вона списує прогнозований залишок кожні n - хвилин, а потім кожні n1 - хвилин їх коригує на фактичне споживання
Так, у лайфа резервація проходить не так, як в інших. Якщо мало МБ залишається, то можна легко попасти на гроші.

Місто
kiev
у лайфа система білінгу проактивна вона списує прогнозований залишок кожні n - хвилин, а потім кожні n1 - хвилин їх коригує на фактичне споживання
Так, у лайфа резервація проходить не так, як в інших. Якщо мало МБ залишається, то можна легко попасти на гроші.
у мене таке було, списали пару гривень наперед, а потім коли сесія закрилась і все актуалізувалось по мбайтах, то ті гроші повернулись.

Місто
Київ
до речi, так не лише з мегабайтами. З дзвiнками те саме.
Якщо на початку вихiдного дзвiнка зайти додаток, можна помiтити, що списалося не одну хвилину а декiлька

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Roman_UA, наче як і по класиці зі строком номера: 180 +29 грейс. Восени проходив(з грейсом).
Перевірив сабж - грейсом не ризикнув(поповнював в перші хвилини доби грейсу). Знайшов старий чат(2022) чатботи писали, що без вибраного тарифу аннулюють одразу після сплину 180днів. Наче раніше повертав з грейсу поповненням, але зараз пруфи кволі, Тому не ризикував би.

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
а що, лайфселл не припинив нишпорити по кишеням? учора, за 20 хв до дня зняття АП отримую смс (хоч тут дякую) щодо нарахування денного пакету смс за 5 грн/добу :oops: звісно одразу у витратах цієї послуги немає, перевірив зранку, попередньо допоповнивши рахунок на 5 грн.

підтримка заявляє, що це смс на номери Google (давно гугл має пул номерів Інтертелекому❓). RCS чати налаштовані на іншому номері, той же номер є основним для мого гугл акаунту (було б зрозуміло, якби це сталось на ньому і питання би взагалі не виникло)

може в мене лижі перестали їхати, але такі вихідні смс мали місце при первинному налаштуванні пристрою, а цим я вже давненько користуюсь і нічого точно не налаштовував опівночі. спроба заробити 20 грн, рілі? а як абонент не мамонт - то хоча б 5?
1718868058146.png

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
а що, лайфселл не припинив нишпорити по кишеням? учора, за 20 хв до дня зняття АП отримую смс (хоч тут дякую) щодо нарахування денного пакету смс за 5 грн/добу :oops: звісно одразу у витратах цієї послуги немає, перевірив зранку, попередньо допоповнивши рахунок на 5 грн.

підтримка заявляє, що це смс на номери Google (давно гугл має пул номерів Інтертелекому❓). RCS чати налаштовані на іншому номері, той же номер є основним для мого гугл акаунту (було б зрозуміло, якби це сталось на ньому і питання би взагалі не виникло)

може в мене лижі перестали їхати, але такі вихідні смс мали місце при первинному налаштуванні пристрою, а цим я вже давненько користуюсь і нічого точно не налаштовував опівночі. спроба заробити 20 грн, рілі? а як абонент не мамонт - то хоча б 5?
це мабуть питання до телефону

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
У мене на кількох телефонах Редмі і теперішній Моторолі такого ніколи не було
та й у мене не один редмі такого не чудив, та навіть ті ж blackview. сумніваюсь, що асус чимсь подібним став би займатись. та й про це б вже хтось та й написав на одному синьому форумі, але такої інфи немає. чому ж такої смс немає на моїй основній сімці київстару (якщо навіть сам оператор підтверджує, що це смс до гуглів), а виключно на лайфі та ще й за 20 хв до списання АП? нічого підозрілого в усіх цих співпадіннях немає, як я бачу...

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
Останнє редагування:

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Шановні відроводи, смс на 091/094 - це періодична перевірка гугльом наявності номера. Відключіть перевірку гугльом номера в налаштуваннях гугл акаунта і буде вам щастя.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
I
Значить точно до телефона тре дивитись 🤣 знов ці кляті ноунейми паплюжать святе ім'я ліфчика...(
Post automatically merged:

Space Cat, яка дата зняття абонплати?
iPhone також відправляють iMessage реєстрації. Можливо просто більш контрольований процес.

• Like
Реакції: D611

Space Cat

💙💛
Місто
Харків -> Полтава
Телефон
Redmi Note 11
яка дата зняття абонплати?
18.06 в обід.
Post automatically merged:

Відключіть перевірку гугльом номера в налаштуваннях гугл акаунта і буде вам щастя.
Доки шукав, де вимикається, знайшов де заповнити свій профіль так, щоб у людей, кому я телефоную, але номер не записаний, висвічувались мої дані.
Бо люди стрємаються брати слухавку з невідомого номеру. Інколи)))

Останнє редагування:
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Вставив SIM в Гуглофон. Зняло 5 грн і нарахувалися 10 SMS (SMS само відправилося). Де саме відключати самостійну відправку SMS?

Зверху