Для мене головне, коротко і зрозуміло скласти скаргу і подати до НКЕКу. Номер контрактний, оформлений на паспорт та є договір. Впевнений, що буде позитивна відповідь.Та оно и от обычных не шибко принимает, вначале была отписка
Для мене головне, коротко і зрозуміло скласти скаргу і подати до НКЕКу. Номер контрактний, оформлений на паспорт та є договір. Впевнений, що буде позитивна відповідь.Та оно и от обычных не шибко принимает, вначале была отписка
То на якому ви тарифі?Для мене головне, коротко і зрозуміло скласти скаргу і подати до НКЕКу. Номер контрактний, оформлений на паспорт та є договір. Впевнений, що буде позитивна відповідь.Та оно и от обычных не шибко принимает, вначале была отписка
Це нормальна практика, в відрах активація (якщо точніше не активація, а перевірка номеру) гугль акаунта, в огризках фейстайм/аймеседж. В останніх недавно завезли активацію через інтернет - тому нам (огризководам) легше))У когось може була ситуація, коли лайф знімав щоденно гроші за смс (5 грн) на нібито перевірку Гугл аккаунта? Купа налаштувань як в телефоні так і в аккаунті картину не змінило. Що саме смішне, номера телефону в аккаунті вказано не було, а гроші списувалися.
В результаті аккаунт з телефону довелося знести, списання наче припинилося...
Для лайфа мабуть так, в КС і ВФ я такого ніколи не бачив на жодному телефоні...Це нормальна практика
Може пан генерал скаже, в яких саме? АндроїдЦе все відключається в налаштуваннях