Свавілля lifecell

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"
Re: Беспредел life

Mathias, Пришел я в магаз купить тариф А а там лежат старпаки только с тарифом В и С, пошел в другой магаз а там та же картина. Я виноват что тариф А самый ходовой и мне не попало и бегать по городу искать?
Первая смена должна быть бесплатной хотя бы в течении первого месяца, что бы клиент смог поюзать хоть пару недель тариф и понять выгодный он ему или стоит перейти на другой тариф.

oldyoung

Заблокирован
Місто
Днепропетровск

а на стартовому пакеті пишуть тарифний план, який буде після підключення?
Я подключаюсь на предоплату. И я в праве сам выбрать себе тариф.

Добавлено через 1 минуту
А мне смешно, когда человек скрупулёзно подбирал себе номер с желаемыми циферками, а потом ныл, что попал на 17 (обожемой) грн,
Номер или тариф? У нас кругом в точках только "шаленый день". Мне в турцию лететь за нужным мне тарифом?

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: rezz
Місто
м. Кам'янське

Вот в этом вся ваша проблема. Вам ничего не должны и ложили на то, что вы там себе считаете. Вы имеете право выбора ровно в том объёме, в котором вам его предоставляет оператор, а не в том объёме, в котором вам бы хотелось. То, что он недостаточно прозрачно вас об этом уведомил/не уведомил - другой вопрос. Но вы машете кулаками после драки, а это глупо. Или выбросите СП, или пользуйтесь, но уже без шума.
Sunifly объяснила причину появления своего поста: она предупредила других людей, чтобы не попали на деньги, за что я ей благодарен.
Поэтому ваши советы по поводу того, когда надо поднимать шум, а когда не надо, неуместны.

sunifly

Местная
Місто
Харьков
Телефон
Fly IQ 446 Magic

Mathias, Пришел я в магаз купить тариф А а там лежат старпаки только с тарифом В и С, пошел в другой магаз а там та же картина.
кстати, у меня та же фигня была - в том супермаркете, где я его покупала - были старпаки только с одним тарифом:(

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573

Их выпуск уже скрутили, насколько мне известно, так что и не найдёте. Хотя у меня под домом их ещё валом.

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"

Вальдемар, Каждый воспринял по своему:D

U.K.

Redmi Note 5
Місто
Одесса

Был у меня тариф "Безумный День 0.5", вчера поменял его на "Свободный Лайф", как положено, за смену тарифа сняло со счёта 15грн, пополнил номер на 40грн, сегодня приходит смс, о начислении 50 смс и 50 мб инета, думаю, что за фигня, проверяю счет, а там на 15грн меньше, потом выясняю, оказывается, они мне автоматически сменили тариф на "Безумный День 0.75", подал заявку на восстановление. но с завтрашнего начнёт снимать абонку, а заявка может рассматриваться 72 часа!

oldyoung

Заблокирован
Місто
Днепропетровск

От лайф разводила. Пришла смс "пополните счет на 40грн и получите 500мб 3г интернета". Пополнил, пришли метры, а в 3г сеть не пускает. Класс.

Місто
Луцк
Куди скаржитись на лайф щоб був результат?

Привіт всім.
лайф вже зовсім знахабнів!
8 липня 2015 року, мені на номер life прийшло повідомлення такого змісту: увага!
по вашому номеру припинена дія послуг згідно з законодавством! деталі: 5433.
я подзвонив на 5433, 17 хв чекав зв'язку з оператором, оператор сказав, що склав запит, на розблокування мого номеру, а на запитання, чому його заблокували, оператор сказав таке: ми поки що не знаємо...
сьогодні, у вівторок мені номер досі не розблокували.
знову придзвінку до оператора, я запитав, чому мій номер і досі не розблокували!
оператор була дуже здивована, що мені його ще не розблокували, і попросила почекати на лінії.
після того, сказала, на російській мові, хоча до прохання почекати на лінії вона говорила зі мною україньською, таке:
"уважаемый абонент, к сожалению этот номер розблокирован не будет!"
після мого запитання, "Чому?"
оператор почала прикидатися, ніби то мене не чує, хоча я після того повторив ще декілька разів своє запитання.
в кінці кінців, оператор сказала, що: "вас не слышно. если у вас появятся дополнительные вопросы, будем рады вам помочь". и поклала слухавку.
оператор представилася, як Ольга.
я би ще раз зателефонував до операторів, але вони постійно зайняті, і чекати на відповідь можна більше 30 хвилин.
куди на них вже написати?
по номеру не законних дій не було. ні накрутки, нічого.
на номері був тариф все включено 40.
колись мені прийшла смс з пропозицією підключити цей тариф.
на номері були бонусні кошти і 270 хвилин на інші оператори не давно поповнив рахунок на 40 грн.
бонуси вже майже всі анулювалися, бо 15 днів пройшло, бонуси анульовуються вчасно, а номер заблокований. що порадите, шановні?

Місто
Луцк
Re: Куди скаржитись на лайф щоб був результат?

Петр х, на других операторов много звонил?

на мтс в основному. по дві три хвилини говорив. і в кінці місяця якщо хвилини залишалися, то видзвонював на мтс, щоб не пропадали дарма!

:D
номеру вже два роки!
після видзвонювання залишку хвилин номер не блокували. а заблокували в той період, коли я вже 3 дні ннікуди не дзвонив...:confused:

Добавлено через 2 минуты

у них чат чомусь не працює. коли я один в черзі залишаюся, то пише, що "зараз ми не можемо обробити ваш запит. будь ласка, спробуйте пізніше. і так кожен день.
а іноді пише:
Не вдалось встановити безпечне з’єднання
Під час з’єднання з webchat.life.com.ua:8443 сталася помилка. SSL отримало слабкий ефемерний ключ Діффі-Хеллмана в привітальному повідомленні "Обмін ключами сервера". (Код помилки: ssl_error_weak_server_ephemeral_dh_key)
• Сторінка, яку ви намагаєтесь переглянути, не може бути показана через те, що неможливо підтвердити достовірність отриманих даних.

Добавлено через 4 минуты

прийдеться. думав, що без цього якось можна вирішити...

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: bbk
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
Місто
Луцк
Зверху