Куди скаржитись на лайф щоб був результат?
Привіт всім.
лайф вже зовсім знахабнів!
8 липня 2015 року, мені на номер life прийшло повідомлення такого змісту: увага!
по вашому номеру припинена дія послуг згідно з законодавством! деталі: 5433.
я подзвонив на 5433, 17 хв чекав зв'язку з оператором, оператор сказав, що склав запит, на розблокування мого номеру, а на запитання, чому його заблокували, оператор сказав таке: ми поки що не знаємо...
сьогодні, у вівторок мені номер досі не розблокували.
знову придзвінку до оператора, я запитав, чому мій номер і досі не розблокували!
оператор була дуже здивована, що мені його ще не розблокували, і попросила почекати на лінії.
після того, сказала, на російській мові, хоча до прохання почекати на лінії вона говорила зі мною україньською, таке:
"уважаемый абонент, к сожалению этот номер розблокирован не будет!"
після мого запитання, "Чому?"
оператор почала прикидатися, ніби то мене не чує, хоча я після того повторив ще декілька разів своє запитання.
в кінці кінців, оператор сказала, що: "вас не слышно. если у вас появятся дополнительные вопросы, будем рады вам помочь". и поклала слухавку.
оператор представилася, як Ольга.
я би ще раз зателефонував до операторів, але вони постійно зайняті, і чекати на відповідь можна більше 30 хвилин.
куди на них вже написати?
по номеру не законних дій не було. ні накрутки, нічого.
на номері був тариф все включено 40.
колись мені прийшла смс з пропозицією підключити цей тариф.
на номері були бонусні кошти і 270 хвилин на інші оператори не давно поповнив рахунок на 40 грн.
бонуси вже майже всі анулювалися, бо 15 днів пройшло, бонуси анульовуються вчасно, а номер заблокований. що порадите, шановні?