Матвєй
UA
Пора би тему почистити...Тут вже не безпредєл лайфа, а форумчан, які розвели баталії кому що необхідно!
monter, твої висловлювання не можна назвати іншим словом, ніж сексизм! ВЯк баби базарні (хоча більша частина форума - чоловіки).
У сім"ях зазвичай як: якщо дружина непередбачувана, брехлива і ні на що не здатна, то чоловік її кидає або виганяє і знаходить іншу, таку, яка йому підходить.
Якщо ж навпаки, такий чоловік, то жінка роками буде обгажувати його у розмовах з подругами, обурюватись вслух і подумки, але жити з ним далі. Чому?
Бо це ЖІНОЧА логіка.
Мужики, будьте МУЖИКАМИ!
Надо сделать переход с жари в другой ТП тоже 50 грн., Сначала "улучшить" 1 сентября, а потом как побегут, бац - 50 грн!!!Когда оператор сам меняет тариф - переход в другой с меньшей АП тоже бесплатный
Выкупишь "lifecell" - и сразу сделаешь )Надо сделать переход с жари в другой ТП тоже 50 грн
Отличное предложение!Надо сделать переход с жари в другой ТП тоже 50 грн., Сначала "улучшить" 1 сентября, а потом как побегут, бац - 50 грн!!!
В мировой практике есть сделки проходящие за условные суммы в 1$.Выкупишь "lifecell" - и сразу сделаешь )
А шо ты так на лайф напал?Отличное предложение!
Главное полностью вписывается в стиль работы оператора ЛС.
Мы не меряемся крутостью основного или не основного оператора!А шо ты так на лайф напал?
Напиши, какой у тебя основной опер, я тебе кучу косяков у него найду.
Ну теперь поставь себе памятник при жизни и надень корону.В потерянном миллионе абонентов есть и моя маленькая заслуга.
В мировой практике есть сделки проходящие за условные суммы в 1$.
Я Вас правильно понял, Вы именно это имели в виду!
И если ЛС продадут например Водафону или Вымпелкому, что будут делать сектанты - сеппуку.Так и будет.
Я б подивився яку сеппуки робили б ви, коли 2 гравці на ринку почали диктувати свої умови з синхронним подорожчанням тарифів. І вже не буде ніяких демпінгових тарифів, ні провадженню новітніх послуг(MNP, зниження ставок інтерконнекту, підтримки абонентів в роумінгу, можливостей вибору номеру і т.д.). Поділять країну пополам і почнуть косить бабло, тоді де можна буде почитати ці плаксиві мемуари ? Тільки недалека людина може щиро радіти зменшенню конкуренції на ринку.И если ЛС продадут например Водафону или Вымпелкому, что будут делать сектанты - сеппуку.
І вже не буде ніяких демпінгових тарифів
Тільки недалека людина може щиро радіти зменшенню конкуренції на ринку.