Блін, точно, фігня якась. 1 місяць вкрали.
З Лайфом, там простіше, розібрались. А тут дійсно фігня.
Блін, точно, фігня якась. 1 місяць вкрали.
Турбо 2023. Взяв дружині як резерв. Гарне наповнення - 1600 хвилин на всі мережі (далі безлім в мережі) та безлім нет (Турбобезлім).тариф що запропонували 299 грн на рік
Тобто, Ви оплатили тарифну підписку, яка діє на конкретному тарифі і змінили тариф? Геніально. ))Лайф украл деньги за 6 (шесть) тарифных подписок на тарифе Лайфхак контракт
Не вкрав, а ви самі не дочекались на автоматичну зміну тп, хто сам міняє тариф, тарифна підписка не повертаєтьсяЛайф украл деньги за 6 (шесть) тарифных подписок на тарифе Лайфхак контракт,
вот так просто, даже не на бонусный счет, просто украли![]()
Вважайте бо ще вам дізлайк зараз поставить, то якийсь нитик)Тобто, Ви оплатили тарифну підписку, яка діє на конкретному тарифі і змінили тариф? Геніально. ))Лайф украл деньги за 6 (шесть) тарифных подписок на тарифе Лайфхак контракт
В чому факт крадіжки?
Так а з чого ви взяли що це він сам змінив тариф? Чи я щось пропустив?)Тобто, Ви оплатили тарифну підписку, яка діє на конкретному тарифі і змінили тариф? Геніально. ))Лайф украл деньги за 6 (шесть) тарифных подписок на тарифе Лайфхак контракт
В чому факт крадіжки?
На першому скріні кіт веде мову про зміну тарифу, як доконаний факт.Так а з чого ви взяли що це він сам змінив тариф? Чи я щось пропустив?)
Так а з чого ви взяли що це він сам змінив тариф? Чи я щось пропустив?)Тобто, Ви оплатили тарифну підписку, яка діє на конкретному тарифі і змінили тариф? Геніально. ))Лайф украл деньги за 6 (шесть) тарифных подписок на тарифе Лайфхак контракт
В чому факт крадіжки?
Егейн..."дєньгі укралі"
Я раніше з ними буцався, через лічильник їхній калічний. Біля десяти заявок подавав на коригування. Коригували,- але ж це морока...Егейн..."дєньгі укралі"
На підопічному номері припейд абонка 200грн/4 тижні була сплачена 8 березня 10:04. Пакет послуг нараховано в 10:04, все гуд. 20 березня закинув наперед 200грн (треба було десь "пристроїти"). Зараз переглянув в додатку МЛС - на балансі 198,80...
Дивлюся витрати в березні: "8 березня 00:00 інтернет 44 КБ - 0,20грн".
Як це?...
Між 8 та 20 березня на рахунку було 0. 20-го туди попадає 200грн і?...
виключи 4жтам логіки не має, інет відключений, але по кілобайно злизую на ура
або вирубай інет взагалі, це можна зробити в веб млсвиключи 4жтам логіки не має, інет відключений, але по кілобайно злизую на ура
Логічне пояснення є: сама мережа 4ж під'їдає інтернет, навіть якщо він виключений в телефоні. Для запобігання цього переведи телефон в 3ж або 2ж.там логіки не має, інет відключений, але по кілобайно злизую на ура
Переходь на дротовий.переведи телефон в 3ж або 2ж