Свавілля Vodafone

Місто
Киев
Доброго.
Учора о 13.21 прийшла СМС: якщо поповню рахунок на 125 грн, автоматично підключиться місячний пакет.
Сьогодні з ранку прийшла СМС, що почав використовуватись 200 мб у межах денного пакета.
Приблизно о 8.30 на 111 пообіцяли повернути 15 грн на рахунок, щоб була можливість підключити місячний пакет.
У 10.40 прийшла СМС, що вони не можуть виконати повернення коштів.
О 13.00 я повідомив на 111, що шантаж і погрози на мене не діють, і я не сплачу жодної копійки. Не мої проблеми, що у них ліва рука не відає, що робить права нога. Пакет мав підключитись автоматично. Вони запевнили, що протягом дня (!!!) усе вирішать.
У 13.18 прийшла СМС з проханням поповнити на 15 грн рахунок (до 125 на рахунку).
Нарешті, у 13.55 прийшла СМС, що пакет підключено, прохання перезавантажити девайс.
Панове, робіть висновки!
P. S. То вони на честь "чорної п’ятниці" сказились у свою кишеню? Хоча ні: учора моя дружина вірішувала таку саму проблему.
А хто мені компенсує витрачений час, нерви та пів-дня без зв’язку?

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Loghir, ты шо, вчерашний? Ну сколько можно одно и то же?...
Для кого тут писали сто раз - в ожидании снятия абонплаты переводи телефон в 3ж/2ж и отключи передачу данных. И лучше сразу после пополнения звони котам и требуй внеочередное начисление пакета услуг.

Останнє редагування:
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Loghir, ты шо, вчерашний? Ну сколько можно одно и то же?...
Для кого тут писали сто раз - в ожидании снятия абонплаты переводи телефон в 3ж/2ж и отключи передачу данных. И лучше сразу после пополнения звони котам и требуй внеочередное начисление пакета услуг.
Найкраще робити як я - зайти у май водафон і натиснути кнопку для підключення пакету послуг.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
Місто
Харьков
на тему свавілля Vodafone. Мешкаю у Харкові. Останній тиждень просто жесть по шахедам, кабам і балистиці. Я сам волонтер, і в середу приліт по точці з зібраною гуманітаркою
Згоріло все, плюс два кнопкові телефони з сим-картами VF (4 sim). В четвер був приліт по іншій нашій точці. Вчора весь день був зайнятий і послав дівчину до дилерів відновлювати втрачені сим-карти, благо холдери цілі. Суть проблеми : були записані номери, PUK і два номери на які звонили, дилер озвучив 200 грн, все логічно, він зробив досить все швидко і в самому кінці, оплата карткою і ввів 800 грн як переказ P2P.
Posr термінал стояв біля нього, і при бажанні побачити суму дуже складно.
Мало того, що згоріло на 8 тисяч, так ще й нечистий дилер попався.
На запарі списання побачили тільки удень
Нехай йому буде щастя

Місто
Рівне
на тему свавілля Vodafone. Мешкаю у Харкові. Останній тиждень просто жесть по шахедам, кабам і балистиці. Я сам волонтер, і в середу приліт по точці з зібраною гуманітаркою
Згоріло все, плюс два кнопкові телефони з сим-картами VF (4 sim). В четвер був приліт по іншій нашій точці. Вчора весь день був зайнятий і послав дівчину до дилерів відновлювати втрачені сим-карти, благо холдери цілі. Суть проблеми : були записані номери, PUK і два номери на які звонили, дилер озвучив 200 грн, все логічно, він зробив досить все швидко і в самому кінці, оплата карткою і ввів 800 грн як переказ P2P.
Нехай йому буде щастя
тобто саме через POS і мсс 6012? чи що?

Місто
Харьков
Нехай йому буде щастя
тобто саме через POS і мсс 6012? чи що?
переведення грошей з карти на карту

Upd: у якості вибачення (можливо) підключили знижку 50 відсотків на три місяці, але на тих сім тільки День без Турбот завжди .

Вкладення

• IMG_20250614_061206_192.jpg
    IMG_20250614_061206_192.jpg
    144.3 КБ · Перегляди: 50

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
iklimts, да ну... Так натягувати клієнта??? Не думаю. Скоріш це звісно помилка. Але.... Чому ж не в зворотньому напрямку??

Зверху