Свавілля Vodafone

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Водафон перестав поважати своїх клієнтів.
В останій час постійно почали скаржитись друзі що перевипуск сім через глюки сімки (відвалюється сім повністю) вимагають 50 грн за заміну фізичної карти. Так це при тому що у інших операторів заміна сімки безкоштовно.
Вчора сам спробував замінити, тому що почала своїм глюком блокувала модуль зв'язку в телефоні. Також вимагати 50 грн, хоч я пояснив що то чіп в сімкі виходить з ладу.
Я от не зрозумів їх політику компанії з відлякування клієнтів. В мене місячний чек 250 грн, чи їм не потрібні такі хто платить. Тепер вибираю тариф для MNP для переходу на Київстар.
Не несіть маячню. В ВФ за передплатою заміна сім 50 грн, у Лайф 75 грн (Кс не знаю). Для контракту безкоштовна заміна. А сім не може служити вічно. Ви би ще поскаржились за те, що стара UMC карта глючить. Ви платите 50 грн в ВФ за сім карту і телефонуєте на 222 (ніби той номер) і вам допомагає оператор з активацією нової сім і все.

Я дивуюсь звісно. По статистиці НКЕК багато людей валять з київстар до лайф або вф, а ви до них ідете.

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
yanv, яка маячня? Я вчора Київстар замінив безкоштовно другу та іншому знайомому Лайф також безкоштовно на вихідних замінили.
Так шо в мене факти, тому й написав про водафон.
Post automatically merged:

dzidzio, ні

Місто
kiev
yanv, яка маячня? Я вчора Київстар замінив безкоштовно другу та іншому знайомому Лайф також безкоштовно на вихідних замінили.

dzidzio, ні
припейд - лише в КС безкоштовно, ВФ-50, ЛС-75.

Місто
kiev
walerka, а як же замінили знайомому лайфсел безкоштовно?
так запитайте в нього, я пару місяців назад міняв в ЛС то чітко сказали 75 грн, і це при тому, що сімка навіть і року після активаціі не протрималась не підключалась до інтернету, був явний брак, і оператору телефонував, щоб по гарантіі замінили - ні 75 або гуляй. може у нього була корпа, там знаю, що керівник може без проблем замовити іншу.

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
walerka, номер передплата та ще в моїй присутності було. Перед заміною отримали підтвердження що це безкоштовно.

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
walerka, а як же замінили знайомому лайфсел безкоштовно?
Можуть замінювати безкоштовно якщо стара сімкарта, або у місті відключають 3ж, або ще якісь індивідуальні приколи. Також у продаванів є певний запас "безкоштовних" сімок, можливо з доброти душевної зробили заміну безкоштовно (хоча тут навряд)))

Місто
kiev
walerka, номер передплата та ще в моїй присутності було. Перед заміною отримали підтвердження що це безкоштовно.
дивлюсь на сайті 75 і 100 грн, але є ще за 0.01 банер - але там якась маячня написана, що 0.01 це 50 грн і тільки есім стосується, от наповнення сайту це красота

Вкладення

• Screenshot_20250520_145058.jpg
    Screenshot_20250520_145058.jpg
    70.3 КБ · Перегляди: 27
  • Screenshot_20250520_145129.jpg
    Screenshot_20250520_145129.jpg
    53.8 КБ · Перегляди: 27
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610

dzidzio, ні
Бо в них контракт. Ало, передплата і контракт це різні речі. У мене є номер на контракті і звісно вф мені дав безкоштовно нову сім.

припейд - лише в КС безкоштовно, ВФ-50, ЛС-75
Ще раз, я правильно зрозумів. Клієнти з передплатою на КС можуть безкоштовно замінити сім?

Місто
kiev

dzidzio, ні
Бо в них контракт. Ало, передплата і контракт це різні речі. У мене є номер на контракті і звісно вф мені дав безкоштовно нову сім.

припейд - лише в КС безкоштовно, ВФ-50, ЛС-75
Ще раз, я правильно зрозумів. Клієнти з передплатою на КС можуть безкоштовно замінити сім?
КС за весь час разів з 5 міняв сімки в відділені, завжди безкоштовно було, на зараз бачу лише таке на сайті

Вкладення

• Screenshot_20250520_150545.jpg
    Screenshot_20250520_150545.jpg
    59.7 КБ · Перегляди: 42
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
КС за весь час разів з 5 міняв сімки в відділені, завжди безкоштовно було, на зараз бачу лише таке на сайті
Я надіюсь тепер у Intelcore питаннь нема. Я такої дурниці не чув щоб за безкоштовно міняли всюди лише не у ВФ.

razor

место под рекламу
Місто
Винница
Телефон
xiaomi mi 11 ultra
будет как всегда.
ложечки нашлись, но осадочек остался (с)

Місто
kyiv
Водафон перестав поважати своїх клієнтів.
В останій час постійно почали скаржитись друзі що перевипуск сім через глюки сімки (відвалюється сім повністю) вимагають 50 грн за заміну фізичної карти. Так це при тому що у інших операторів заміна сімки безкоштовно.
Вчора сам спробував замінити, тому що почала своїм глюком блокувала модуль зв'язку в телефоні. Також вимагати 50 грн, хоч я пояснив що то чіп в сімкі виходить з ладу.
Я от не зрозумів їх політику компанії з відлякування клієнтів. В мене місячний чек 250 грн, чи їм не потрібні такі хто платить. Тепер вибираю тариф для MNP для переходу на Київстар.
Заміна безкоштовна. Сім для заміни - 50грн. Все ок)
Так в кожного оператора наче.

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
yanv, дурниці дурницями, а факт що так і було.
Написав що мені безкоштовно замінили так тут почали переконувати шо це не правда :ROFLMAO: .

Тільки но передзвонив друзям то вони підтвердили що нічого не платили та з рахунку не знімало. Якщо хтось не бажає вірити то ваші проблеми.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Балаболи твої друзі. З мене вчора Кіста окрім 50 грн за відновлення припейда по холдеру вимагала ще й в обов'язковому порядку зареєструвати номер на паспорт.

Зверху