Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Для перехода в региональные нужно зайти в Мой Киевстар, а в другой вкладке на страничке тарифа с оф. сайта нажимаете "Подключить" и всё!
Ну можно и так конечно, только зачем такие сложности, когда в старом "моем киевстаре" я мог это делать прямо оттуда.

хотя у меня и так в списке для перехода в новой версии Мой Киевстар доступны как нац. тарифы, так и для "Регион 1"
В "мой кс2" у меня отображаются только общенациональные ТП. Региональных почему-то нет, увы. У меня регион2, если что..

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В новій версії не завжди відображаються бонуси. Є номери бонусами по акції "Повернення", які не відображаються муКСнью, хоча в олд версії все ок.

Місто
Самар/Дніпро
В "мой кс2" у меня отображаются только общенациональные ТП. Региональных почему-то нет, увы. У меня регион2, если что..
Тогда не знаю. У меня в регион 1 на контракте региональные не отображаются, а на предоплате есть

Вкладення

• КС_регион1.jpg
    КС_регион1.jpg
    13.5 КБ · Перегляди: 64
Місто
Самар/Дніпро
Вспомнил, что у меня отец в Регион2, у него отображается только один рег. тариф.
В общем как-то всё странно, конечно

Вкладення

• КС_регион2.jpg
    КС_регион2.jpg
    16.7 КБ · Перегляди: 58

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
algoal, Вот вот, у меня тоже только один региональный тариф и отображается. А остальные где?

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro
Можу впевнено сказати, що справа не тільки у другому регіоні, оскільки у мене саме зараз ось так
2016-08-05_164747.png
2016-08-05_165037.png
2016-08-05_165100.png

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Можливо не в тему, але доаток на андроїд 2.3.5 перестав підтримуватися зовсім? Крайня версія з 4пда помилку пакета вибиває, а більш старі версії просять обновити додаток після введення логіна та пароля.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
В вэб-версии показывает:
Цитата:
Пользователь: B2070
А як часто оновлюються ці моделі? просто в мене карта стояла в Самсунзі, вже 3 тижні в Сяомі, а досі пише
На Білайні, що лежав на полиці, і тільки зрідка використовував в Нокії 1200 то пише

Місто
Рубіжне
Последние 4 дня на телефон с приложением v2.0 приходят 3-4 смс в сутки о том, что я успешно авторизовался... очень удобно. В 3 часа ночи...

Місто
Рубіжне
VanZam, ну так можно и нужно отключить это в кабинете

Ключевое было, что "последние 4 дня". До этого смс приходило только при входе через веб-версию. При входе через андроид-приложение смс не приходили ранее вообще (ну или может только при первой авторизации, уже точно и не помню).
Естественно, галку в настройках убрал, безопасность аккаунта критически понизил :)

Місто
Одесса
Для перехода в региональные нужно зайти в Мой Киевстар, а в другой вкладке на страничке тарифа с оф. сайта нажимаете "Подключить" и всё! Сразу пишет сколько будет стоит переход. Это универсальный способ, хотя у меня и так в списке для перехода в новой версии Мой Киевстар доступны как нац. тарифы, так и для "Регион 1"
Сегодня пытался так сделать и при попытке подключить региональный тариф перекинуло в национальный. Хорошо, что я бдительный.

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
На корпі до цих пір немає деталізації за липень. :confused:

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Kritik, влагалі нічого немає. 5-го мала би бути інфо про витрати, 11 - деталізація викликів. Ні першого (що дивно), ні другого (що логічно) немає.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Хм, по моей корпе затраты есть. Но у меня от корпы почти ничего не осталось - 2 номера.

Місто
Запорожье
Телефон
iPhone
В новой системе ещё 1го числа была вся информация. Кстати, в 2.0 в детализации отображается информация о резервации МБ и денег (начало и конец)

Зверху