Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Уже почти две недели как МНП-шнулась, а в МКС все еще висит табличка "Вы новый абонент. Для начала пользования интернетом и звонками пополните счет"...
И статус симкарты " Ожидает первого пополнения"...
Этой табличкой про "Новый абонент..." оператор мне постоянно будет напоминать о том, что я пришлая в большой и дружной семье абонентов КС? :D

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
Уже почти две недели как МНП-шнулась, а в МКС все еще висит табличка "Вы новый абонент. Для начала пользования интернетом и звонками пополните счет"...
Этой табличкой про "Новый абонент..." оператор мне постоянно будет напоминать о том, что я пришлая в большой и дружной семье абонентов КС? :D
Kseniya, Главное не старый. Интересно.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
А "пополнєніє" було?

Місто
Хмельницький
У меня на "сим для устройств" (сигнализация) уже с год висит "Вы новый абонент, пополните от 100 чтобы начать пользоваться...". Несколько раз пополнял и на 100 и на 101, висит, работает. Привык.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
У мене таке ж повідомлення на київстар номері який на припейді, вже давно. Той який на контракті там все ок.

Мені здається абоненти на контракті мають "свою" систему у виді next. а припейд зав'язаний на ecare. І тому некст не має всіх даних про абонента на припейді.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
dzidzio,

Целых два раза уже пополняла.

Видимо "своим абонентом" становишься после определенной суммы денег :D

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Можливо після фінальної міграції у жовтні дані будуть синхронізовані між системами (і думаю що ecare просто виключать).

Місто
Ружин, Житомирська обл.
Можливо після фінальної міграції у жовтні дані будуть синхронізовані між системами (і думаю що ecare просто виключать).
Якщо ecare виключать, то неможливо буде завантажити деталізацію — в next є лише базова інформація про витрати, а хотілося би отримувати детальніше, як в ecare.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Якщо ecare виключать, то неможливо буде завантажити деталізацію — в next є лише базова інформація про витрати, а хотілося би отримувати детальніше, як в ecare.
предлагаю почаще призывать: халва-халва-халва,
ну чтоб наверняка сладко стало.

То, что коммуну расформировали, не значит, что полезные идиоты не продолжат заглядывать в ветку и хватать отсюда рацпредложения.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Вот тоже еще одна непонятная мне вещь...

В МКС есть отображение балансов. Ну там сколько интернета осталось, сколько минут.

В "Балансе" показывает 16.67 из 17.

Но если тыцнуть в "Активности" , а там "Все", то можно увидеть все расходы.
И там пишет немного другое...

"Число такое-то, время такое-то. Использовано столько-то интернета. Остаток на денежном счету XXX Изменение суммы на бонусном счету XXX
Остаток на бонусном счету 17.079"

Так чему верить то? :)
Сколько у меня сейчас интернета? 16.67 или 17.079? :rolleyes:

Мне это напоминает почему-то загадки в духе "У Васи было 7 яблок, 2 он отдал Пете, 2 у него забрал Саша, еще два съел папа. Сколько яблок взял с собой на следующий день Вася в школу?
Правильный ответ: ни одного. Потому что на следующий день было воскресенье и Вася в школу не пошел"

:D

Morino

Користувач
Місто
Львів
Вот тоже еще одна непонятная мне вещь...

В МКС есть отображение балансов. Ну там сколько интернета осталось, сколько минут.

В "Балансе" показывает 16.67 из 17.

Но если тыцнуть в "Активности" , а там "Все", то можно увидеть все расходы.
И там пишет немного другое...

"Число такое-то, время такое-то. Использовано столько-то интернета. Остаток на денежном счету XXX Изменение суммы на бонусном счету XXX
Остаток на бонусном счету 17.079"

Так чему верить то? :)
Сколько у меня сейчас интернета? 16.67 или 17.079? :rolleyes:

Мне это напоминает почему-то загадки в духе "У Васи было 7 яблок, 2 он отдал Пете, 2 у него забрал Саша, еще два съел папа. Сколько яблок взял с собой на следующий день Вася в школу?
Правильный ответ: ни одного. Потому что на следующий день было воскресенье и Вася в школу не пошел"

:D
Ну так правильно, якщо конвертувати з гб в мегабайти так і виходить 17070мб, ще й 10мб в плюс🙂

Вкладення

• Screenshot_2022-09-20-11-16-20-724_mark.via.gp.jpg
    Screenshot_2022-09-20-11-16-20-724_mark.via.gp.jpg
    107.3 КБ · Перегляди: 36
Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Декілька раз присилали смс, що термін вирішення проблеми продовжено. Тепер таке прислали.

Вкладення

• SmartSelect_20220924-142008_Messages.jpg
    SmartSelect_20220924-142008_Messages.jpg
    151.1 КБ · Перегляди: 103
  • Sad
Реакції: drmz

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
1. Акція від WOG на головному екрані. Забирайте промокод та отримуйте 1,25 грн в бонусах за кожний літр пального, коли заправляєте повний бак.
2. Додали більше інформації про Суперсилу Роумінг. Переглядайте список країн, в яких можна користуватися Суперсилою.
3. Пропозиція від HELSI на головному екрані. Записуйтеся на безкоштовні онлайн-консультації лікарів в Україні або за кордоном.
4. Баги злякалися контрнаступу та зібрали валізи. Подейкують, що вони вже десь на вокзалі у росії.

Вкладення

• Screenshot_2022-09-27-11-57-12-067_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    Screenshot_2022-09-27-11-57-12-067_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    208 КБ · Перегляди: 21
  • Screenshot_2022-09-27-11-57-06-715_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    Screenshot_2022-09-27-11-57-06-715_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    225.1 КБ · Перегляди: 21
Останнє редагування:

Morino

Користувач
Місто
Львів
1. Акція від WOG на головному екрані. Забирайте промокод та отримуйте 1,25 грн в бонусах за кожний літр пального, коли заправляєте повний бак.
2. Додали більше інформації про Суперсилу Роумінг. Переглядайте список країн, в яких можна користуватися Суперсилою.
3. Пропозиція від HELSI на головному екрані. Записуйтеся на безкоштовні онлайн-консультації лікарів в Україні або за кордоном.
4. Баги злякалися контрнаступу та зібрали валізи. Подейкують, що вони вже десь на вокзалі у росії.
Як була залипаюча стрічка при перемиканні акаунта так і залишилися.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Сьогодні не змогла зайти ecare, це вже все, відключили?

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Shinime, у додатках анімація відключена чи щось інше. Можливо проблема сумісності з One UI 4 і відсутності Самсунга для тестування. Бо не розумію, як не побачити, що анімація ривками і не має ефекту прокрутки, яка є в Андроїд 12. В останній версій її теж не має. Я знову повернувся на версію 3.68.3.

Місто
None
Телефон
Redmi 5 Redmi 8 mi 9 lite
Пока что биллинг не оффнули на тех работы.

Зверху