Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Мені потрібні сповіщення про абонплату і знижки на послуги зв'язку. А без платсмасових шкарпеток і китайської біжутерію я зможу прожити.
На то и расчёт. Хочешь скидки на услуги связи - читай каждый день рекламу про шкарпетки та китайську біжутерію.. :)
P.S. у себя зарубил полностью все оповещения от МКС, т.к спама было больше чем пользы.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Когда контракт временно заморожен, это видно в мой КС?

Місто
Київ
В My Kyivstar занесено кілька номерів (всі передплата) і один з них загублено (кнопковий телефон). Питання - той, хто його знайшов та спробує зайти в сабж, то чи може він бачити інші номери та щось з ними зробити?

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Planer, можу помилятись, але якщо це не основний номер, до якого були додані наступні, то йому не дасть зайти, і напише щоб зайшов з "головного номера" і видалив цей номер зі списку спочатку. Але краще спитати в підтримки

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Planer, якщо загублений номер основний, то зможе.
Якщо ні, то тільки цей номер зможе побачити

Місто
Дніпро

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Roman_UA, я додав ще коли через сайт був логін, і тоді наче видавало помилку, давно вже не тестував.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Взагалі за заявою автора питання, у нього там вистачає номерів, щоб перевірити чи буде "проблема" чи ні. Часу на перевірку - 5 хв)

• Like
Реакції: drmz
Місто
Запорожье
Planer, якщо загублений номер основний, то зможе.
Якщо ні, то тільки цей номер зможе побачити
можливо різні налаштування але я бачу усі номера з будь якого заходжу
Так і є. Якщо додати в МКС інші номери, а потім на телефон з будь-яким доданим номером встановити МКС, то матимете доступ до всіх доданих номерів.

• Like
Місто
Київ
Взагалі за заявою автора питання, у нього там вистачає номерів, щоб перевірити чи буде "проблема" чи ні. Часу на перевірку - 5 хв)
В моєму випадку (кнопковий телефон) проблеми не буде. Але якщо на загубленому телефоні вже був колись активований сабж, то проблема буде. Щоб її уникнути, треба якнайшвидше видалити загублений номер зі списку.
P.S. Телефон знайшовся. Заодно й перевірив :)

• Like

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
В моєму випадку (кнопковий телефон) проблеми не буде. Але якщо на загубленому телефоні вже був колись активований сабж, то проблема буде.
Не зрозумів, чому цей випадок особливий... На мою думку, якщо за допомогою загубленої сімки зайти в мкс (навіть встановлений на іншому телефоні - *444#), то отримаєш доступ до всіх номерів обліковки.
Телефон знайшовся.
От і добре)

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Тут хтось недавно жалівся, що Київстар 3G вимикає. Так от після недавньої їхньої модернізації мережі, про яку навіть окремо новиною на сайті попереджали, у мене навпаки телефон в багатьох місцях де раніше постійно висів у 4G вилітає в 3G і з успіхом продовжує там висіти.

Зверху