Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
В мене остання версія часто вилітає. Може полагодять у наступній версії. Користуватися можна, але неприємно запускати застосунок декілька разів.

Місто
Киев
В мене остання версія часто вилітає. Може полагодять у наступній версії. Користуватися можна, але неприємно запускати застосунок декілька разів.
скачай 3.94 працює нормально...

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Для Андроїд вийшло оновлення до v. 3.97.3. Пробують анімацію виправити, але поки не дуже виходить. Глюк з неправильними витратами за місяць не виправили, не має інформації, що підключена послуга Гігабіт, залишок так само 0. Але нащо баги виправляти і покращувати застосунок, краще в кожному оновленні тримайте промокоди.

1. Акція від BUKI School. Отримайте три безоплатних уроки з репетитором після реєстрації з промокодом.
2. Знижка від Укрпошти. Використайте промокод і отримайте знижку 30% на одну доставку в межах України.
3. Баги вийшли з додатка на сонечко та випарувалися. Як же ми любимо літо!

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Але нащо баги виправляти і покращувати застосунок, краще в кожному оновленні тримайте промокоди.
(y) Знижки, акціі, промо, *уйомо. А сама приложуха как тормозила, так и тормозит..

Morino

Користувач
Місто
Львів
Доброго дня. Підкажіть за яким запитом можливо взнати кількість мегабайт? На *112# показує лише половину, без супер сили. Оператор написала, що по *112# все показує, хоча у мене на 3 телефонах тільки по тарифу показує.
Суперсила 5гб *550# , якщо все разом то лише мкс. На деяких тарифах дійсно показує залишки з суперсилами по *112#

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Просто дивно, що неможна зробити один загальний запрос на залишки по суперсилі. Чого треба щось шукати, експериментувати, десь вишукувати інформацію. Я цього не розумію! Абоненту повинно бути комфортно працювати з оператором, щоб йому хотілося сплачувати гроші за те, що не просто є послуги, а й ще зручно ими користуватися! Чи я не правий?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Як вимкнути спам про знижки на шкарпетки, турецьку біжутерію і макулатуру від Форбс?
Написав їм все, що думаю про їхні шкарпетки, біжутерію і говнокурси. Образилися.

Добрий день!

Нам прикро, що у Вас склалось негативне враження про персональні пропозиції від наших партнерів у застосунку «Мій Київстар»!
Персональні пропозиції від наших партнерів у застосунку спрямовані на те, щоб Ви заощаджували свої кошти не лише в мобільному зв'язку. Дані персональні пропозиції не являються рекламою. Ваше зауваження ми прийняли до уваги.
Сподіваємось на Ваше розуміння!

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Кочевник, ти ж розумієш, що ці колаби - єдине, що приносить їм гроші на розробці цього додатка?
вже веб версію вимкнули, скоро будемо комбінації пригадувати

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Заощадив на зв'язку и купи шкарпетки кохаанці:)

Theos

Заблокирован
Місто
Харків
Телефон
Ulefone Armor 3t
Зверху