Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:
Місто
Херсон
Остання версія для ios. У всіх працює нормально?
Після вчорашнього оновлення не можна вибрати інший номер.
Ви ще спробуйте натиснути на акції чи що нового з верхнього рядка.
Ну все зрозуміло, чекаємо оновлення.
Оновлення вийшло, виправили, працює!

Cusko

Бувалий
Місто
Запоріжжя
Оновлення для Android
1. Тепер керувати eSIM, перенести номер в новий смартфон чи підключити Домашній Інтернет можна в розділі Послуги
2. Не працює інтернет? Перейдіть до блоку Негаразди з Домашнім Інтернетом і дізнайтесь причину просто у додатку! Доступно тепер і для контрактних номерів
3. Оновити віджет швидко тепер можна за допомогою кнопки на ньому
4. Поспішайте у додаток за знижкою 14% на прикраси від Укрзолото
5. Виправили проблеми з перемиканням номерів у Мультипрофілі. Тепер все працює як треба!

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Що за баг? Як позбутись?
Не знаю чи співпало, але виник тоді, коли було перевищено кредит і послуги заблокували. Вже тижня 2 все ок.
Оператору тоді, коли це помітив, телефонував саме з приводу відновлення послуг і сказав про це, але ж показати не міг. Думав, пройде якось саме, але вже й додаток оновився, а глюк нікуди не дівся.
Screenshot_20250218_121205_ .jpg

Morino

Користувач
Місто
Львів
Що за баг? Як позбутись?
Не знаю чи співпало, але виник тоді, коли було перевищено кредит і послуги заблокували. Вже тижня 2 все ок.
Оператору тоді, коли це помітив, телефонував саме з приводу відновлення послуг і сказав про це, але ж показати не міг. Думав, пройде якось саме, але вже й додаток оновився, а глюк нікуди не дівся.
Переавторизуйтесь

vlm

Місто
г. Киев
Що за баг? Як позбутись?
У мене теж так заключило 01.02.2025 , і досі не оновлюється на контракті

vlm

Місто
г. Киев
vlm, була така ж історія, переавторизація в МКС за основним номером - і все ок.
У мене глюк на основному номері. Видалення і заново встановлення застосунку не допомогло. першого числа підключили індивідуальну спец пропозицію, - і заглючило. Десь галочку не поставили для доступу до інформації з білінгу.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
А на іншому тел таке саме?
На інших номерах акаунта все ок.
Думаю, як варіант, видалити цей номер і додати заново. Не має ж бути проблем, якщо є телефон з цим номером і контракт оформлено на ту ж людину, як і основний номер в акаунті?

Зверху