Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:
Місто
Odesа
Видимо команду разработчиков мой Киевстар пополнили бравые парни из сенса.
Так часто больше ничего не глючит.
У меня на ios так и не заработало, а теперь ещё и на android легло. Молодцы ваще ребята 😁

Місто
Odesа
На андроид заработало, на Айфоне бесконечно крутится звезда на заставке
Даже не предлагает ввести код, или войти другим способом, как это вчера было

Місто
Odesа
Заработал наконец-то мой Киевстар на ios, после обновление на 3.140.0, итого не работало наверно дня 4-5. Хороший сервис.
Конечно, как выяснилось, явно что не у всех он не работал, но тем не менее.
С чем было связано непонятно.

Місто
Kosiv
Відправив їм скріншоти і відео, написали чекати ближчим часом нової версії

Wolf2000

Безробітний пенс
Місто
Кривий Ріг
Телефон
MI-9T
мені відписку стандартну прислали. дбли блт

Вкладення

• sss.jpg
    sss.jpg
    38.5 КБ · Перегляди: 89
  • Like
Реакції: drmz
Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Беріть учать у розіграші Мій Київстар
🙌🏻

Відкривайте розділ «Розваги» — «Оце подарунки».
Ловіть призи:
🎁
Супер-розіграш 10 сертифікатів на електроніку (50,000 грн кожний).
🎁
Подарунки від партнерів
🎁
Промокоди від Київстар ТБ.
🎁
Гігабайти та хвилини.

Місто
Львів
Також є 50 бонуксних грн. Їх можна використати для часткової оплати за тариф? :rolleyes:

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Беріть учать у розіграші Мій Київстар
🙌🏻

Відкривайте розділ «Розваги» — «Оце подарунки».
Ловіть призи:
🎁
Супер-розіграш 10 сертифікатів на електроніку (50,000 грн кожний).
🎁
Подарунки від партнерів
🎁
Промокоди від Київстар ТБ.
🎁
Гігабайти та хвилини.
на обоих номерах пишет, что ожидаются

Cusko

Бувалий
Місто
Запоріжжя
Оновлення для Android
Нові корисності в розділі Послуги!
1. Послуга Ми разом: виберіть улюблений номер Київстар і телефонуйте на нього, навіть якщо на рахунку немає коштів і тариф не оплачено.
2. Не хочете засвічувати свій номер мобільного онлайн, у дзвінках та SMS? Підключайте Додатковий номер для вашої SIM.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Сталася якась незрозуміла ситуація з підшефним номером (моя теща). Цей номер у мене в МКС тепер з якогось переляку називається "Заміновано", хоча досі була назва як в телефонній книзі. І головне, що не розумію, як повернути стару назву. У мене в телефонній книзі взагалі відсутній абонент з таким ім'ям, як "Заміновано".

Місто
Киев
Сталася якась незрозуміла ситуація з підшефним номером (моя теща). Цей номер у мене в МКС тепер з якогось переляку називається "Заміновано", хоча досі була назва як в телефонній книзі. І головне, що не розумію, як повернути стару назву. У мене в телефонній книзі взагалі відсутній абонент з таким ім'ям, як "Заміновано".
Видимо, Киевстар в курсе что у Вас взрывоопасная тёща😂

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone

покращення​

Про оновлення для абонентів контракту та бізнес-клієнтів​

24.03.2025
Ділимося з вами покращеннями, які стали можливими завдяки вашому зворотному зв'язку.
З 19 березня 2025 року
контрактні та бізнес-абоненти зможуть змінювати тарифний план протягом доби, не чекаючи наступного місяця, у Мій Київстар. Ви можете вибрати зручний для вас термін підключення тарифу в додатку — сьогодні або з 1 числа наступного місяця.
Це зручно, адже ви можете почати користуватися новим тарифом відразу, якщо в поточному тарифі закінчилися хвилини чи гігабайти й ви вирішили його змінити. Якщо підключати тариф протягом доби, ви отримаєте в повному обсязі новий місячний пакет послуг.
Щиро дякуємо за ваші коментарі та побажання щодо послуг Київстар, вони допомагають нам ставати краще.

Зверху