Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
Может и появилась, только при входе в МКС вылетает ошибка скрипта...

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Xiaomi 12 Lite
andreff24, так як ти у них уже добрий знайомий, то тобі роблять деталізацію першому:cool:. У мене пока немає

• Like
Реакції: Geek
Місто
Киев
Телефон
Siemens ME45
Появилась детализация за январь...
Детализации за январь нет, суммарные затраты обещает с 5 числа, как обычно..
Но еще есть детализация за январь 2010. ;) Может, Вы с ней перепутали? Просто очень навряд ли, что если для кого-то еще не просчитаны общие затраты, а для другого уже готовы детализированные. - ИМХО

Alexman

Я тут редко бываю
Місто
Буковина
Телефон
Fly IQ240 + LG GX300
Речь о припейде или о корпе? У меня на припадке (Проф) деталька появилась ещё вчера.

Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30
Цікаво, що, наприклад, у розділі платежі інформація за січень є, а в "сумарно" тільки за грудень. Почекаємо до завтра. Якщо знову затягнуть, то буду телефонувати в підтримку.

Місто
Киев
Телефон
Siemens ME45
Речь о припейде или о корпе? У меня на припадке (Проф) деталька появилась ещё вчера.
Наверно, в этом и различия. Я еще не видел, чтобы на контракте до 11-го детализация была. На припейде - не помню, очень давно был припейд :)

Цікаво, що, наприклад, у розділі платежі
інформація за січень є, а в "сумарно" тільки за грудень. Почекаємо до завтра. Якщо знову затягнуть, то буду телефонувати в підтримку.
У роздiлi "Платежi" iнформацiя вiдновлюється майже у реальному часi.

• Like
Реакції: Niko

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
Місто
Киевская область
Телефон
Nokia 6630 , Nokia Lumia 800
Сегодня на одном из номеров при попытке зайти в мкс выдало - неправильный пароль , думаю может менял и забыл , при попытке восстановить система выдала что номер не зарегистрирован . Вот она какая "якiсть №1"

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Сегодня на одном из номеров при попытке зайти в мкс выдало - неправильный пароль , думаю может менял и забыл , при попытке восстановить система выдала что номер не зарегистрирован . Вот она какая "якiсть №1"

А может не пользовался более 6 месяцев?

Місто
Херсон
ребята,а при переходе с Диджуса на Киевстар,сеть меняется на Киесвстар,я имею ввиду надпись на диплее телефона?

Зверху