Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

Andy Black

Заблокирован
Місто
Херсон
Телефон
Nokia Lumia 620, Samsung Galaxy Ace Duos

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
А я тут получил на одном сайте ошибку 404. Что говорит теория анализа о подлой сущности такого сайта? ;)
Один раз ни о чем не говорит. А там это скорее закономерность. Плюс ответы:
Благодарим Вас за обращение!

По результатам дополнительного тестирования, сообщаем, что каких-либо трудностей при получении информации в системе самообслуживания «Мой Киевстар» (www.my.kyivstar.ua) не обнаружено. По состоянию на сегодня, 06.06.2011 г., все разделы системы функционируют абсолютно корректно.

Если у Вас возникают сложности при доступе в систему или во время получения информации по абонентским номерам Вашей организации, просим Вас оперативно сообщить об этом через форму «Обратная связь» в системе или на сайте www.kyivstar.ua, детально указав названия страниц системы, на которых возникает ошибка.

С наилучшими пожеланиями,
Центр Обслуживания компании «Киевстар»

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
А я тут получил на одном сайте ошибку 404. Что говорит теория анализа о подлой сущности такого сайта? ;)
есть подозрение, что существует минимум 403 других ошибки и тебе еще просто повезло... :D

Місто
Київ
Телефон
iPhone
и все таки, он лежит!
Під час обробки запиту сталась помилка. Повідомлення з описом помилки відправлено в службу підтримки системи «Мій Київстар». Перепрошуємо за незручності і зробимо все можливе щоб виправити помилку в найближчий час.

Місто
Київ
Телефон
iPhone
mgv, а у меня не работает, тем более на корпорации!

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
не работал контракт длительное время, на предоплате не заметил (но, может, раньше починили)

Місто
Львів
Телефон
Xiaomi Mi A2 Lite "Київстар 4G 125 2018" + "Індивідуальний"
andreff24, интересный был бы ход, а то такое убожество як билайновская система самообслуживания еще поискать надо..

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
ag.Smith, Дюрі-бачі, vpro, хотелось бы верить, что так и будет... Пора бы уже... А то тарифы совместные ввели, ЮССД тоже совместные... Осталась совместная платформа и система самообслуживания...

Місто
Запорожье
Телефон
iPhone
Просмотр детализации в Билайне платный. Почему бы не привести в соответствие с Киевстаром?!

Місто
Львів
Телефон
У кого-то на контракте/корпе не работает сейчас мкс?
а то у меня
Під час обробки запиту сталась помилка. Повідомлення з описом помилки відправлено в службу підтримки системи «Мій Київстар». Перепрошуємо за незручності і зробимо все можливе щоб виправити помилку в найближчий час.
на припейд номерах все работает..:confused:

Уже работает :) прикрутили возможность заказа и отключения услуги "Микрокредит" через МКС. Раньше как я понял можно было только через ЦОА или КЦ. Других изменений не замечено.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Motorola G84 (KS & Vf)
Пришло сейчас на мыло:
Шановний абоненте!
Сьогодні вночі на Ваш Email, зареєстрований у системі «Мій Київстар», відправлено електронний лист з корпоративної поштової адреси компанії «Київстар».
Розсилання було проведене системою помилково, в процесі її тестування. Зміст отриманого Вами листа був випадковим. Будь ласка, не сприймайте інформацію, отриману в даному листі, як планове інформування від компанії «Київстар».
«Київстар» приносить Вам свої вибачення за завдані незручності та зробить все можливе, щоб попередити виникнення подібних ситуацій у майбутньому.
З повагою та побажанням успіхів,
команда Київстар.
Ночью ничего не приходило. Кто-то что-то ночью получал?

Місто
Львів
Телефон
Нет, глухо. И такое письмо тоже не приходило.

Зверху