Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
Телефон
A55 5G
Stas567, читаем в скобках здесь.
А вообще есть у меня подозрение, что это был/есть редирект на фишинговую страницу - думаю стоит поменять пароль к МКС для тех номеров, под которыми пробовали заходить, иначе потом начнутся крики, что мол "сама услуга заказалась", "средства перевелись, а я не переводил", "КС нагло отбирает деньги :rolleyes: " и т.д. ;)

Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G
Мне тоже пришло такое письмо,с такой информацией
От кого: "Kyivstar" <[email protected]>
Шановний абоненте!

Сьогодні вночі на Ваш Email, зареєстрований у системі «Мій Київстар», відправлено електронний лист з корпоративної поштової адреси компанії «Київстар».

Розсилання було проведене системою помилково, в процесі її тестування. Зміст отриманого Вами листа був випадковим. Будь ласка, не сприймайте інформацію, отриману в даному листі, як планове інформування від компанії «Київстар».

«Київстар» приносить Вам свої вибачення за завдані незручності та зробить все можливе, щоб попередити виникнення подібних ситуацій у майбутньому.

З повагою та побажанням успіхів,
команда Київстар.

mgv

Місто
Днепр, иногда
Телефон
Wilyfox
Не переводит ТП через МК :(
Пардон, сам виноват, забыл про ПФ. На счету с учетом его должно быть не 20 гр, а 21,25.

Останнє редагування:

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
Специально для любителей системы:

Вкладення

• №1-3.JPG
    №1-3.JPG
    62.1 КБ · Перегляди: 228
Місто
Запорожье
Есть кто? поробуйте сейчас в системе заменить ТП, у меня не дает, активным для выбора на замену только "абсолютно неограниченный"? (в поддержке сказали, что все отлично).

Niko

упорный жизнелюб)
Місто
Южная Пальмира
Телефон
HTC Desire S
Tankist,
та же ерунда, думаю, сделают. До конца месяца еще далеко, успеешь сменить ТП. Главное, не завтыкай :D

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
У них всегда "все нормально". Миллион извинений, исправлений ноль

Останнє редагування:
Місто
Запорожье
От .........сы. Других слов нет. Звоню, а они лечат, что у них все Ок. Вот лучше сразу поменять, а то действительно можно "провтыкать".

Позвонил им еще раз культурно объяснил, что не надо свои косяки списывать на пользователей (перегрузите броузер, почистите куку и пр. мура). Пробовали в 3-х броузерах, чай щи не лаптями хлебаем, а кроссовками.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Вот лучше сразу поменять
Бывает, что заявка не выполняется, а только спустя пару дней замечаешь, "что во время обработки запроса произошла ошибка..." бла-бла-бла... Когда только начал работать с системой (году в 2008) так на 150 грн. попал (уже не помню подробностей, с "нажимай и говори" проблемы были)

Місто
Запорожье
Kritik, сейчас тоже такое бывает. Не мешало бы уведомление на мыло кидать о таких косяках.

Адир Гешем

Украинский израильтянин
Місто
Хайфа-(ранее Харьков)
Телефон
Iphone 14 PRO
И в "мой диджус", и в "мой кс" стоит предложение выделеное красным шрифтом,напротив услуг: Маячок "-333" и смс ХL"-333". Кто нибудь знает что значит -333? Глюк?

evgesh

мобилист
Місто
Киев
Телефон
редми3про
Может немного не в тему, но новую не буду создавать.
Облазил весь МКС и сайт КСа, нигде не могу найти адреса и график работы центров обслуживания абонентов. не звонить же к оператору. никто не встречал? интересуют графики работы.

Добавлено через 2 минуты
Нашел! В меню "где подключиться" у бизнес абонентов... Неудобно ж блин... я не подключиться хочу, а симку тёще поменять ))
http://www.kyivstar.ua/business/small_business/sales_outlet/

...только адреса... графиков работы нет... телефонов контактных нет ((

Останнє редагування:

Андрей

Простой статус
Місто
Кременчуг
Телефон
iPhone 4S
evgesh, читаем выше по той же ссылке:

Увага! Просимо уточнювати перелік потрібних Вам послуг і процедур, а також графік роботи центрів обслуговування абонентів за телефонами інформаційно-довідкової служби 466 (для дзвінків з номерів мережі «Київстар» - безкоштовно); 067-466-0-466 та 044-466-0-466 (для дзвінків з номерів мереж фіксованого зв’язку – згідно з чинними тарифами)

тоже самое для предоплаты:http://www.kyivstar.ua/personal/prepaid/subscription_payment/centers/

Зверху