Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:
Місто
Poland
Навіть на номері з інтернетом за 100 грн почало показувати залишок мб, раніше такого не було.
Ага, такого бєзобразія не було :)
Так, что, господа, возможность добавлять номера к аккаунту убрали окончательно?
В моем случае ни в мобильном приложении ни в вэб-версии такой возможности нет.
А я був вкрай здивований і щасливий. Що поставивши ммкс на новому пристрої, авторизувавшись номером у новому дебілінгу, воно підтягнуло інші номери із профілю, і навіть не потрібно було подавати смс з інших номерів, щоб до них зайти. (Правда, усі вони зареєстровані на мене).

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Не знаю, писалося чи ні, але знайшов неприємний факт.

Раніше, коли був старий МКС, навіть при неоплаченому інтернеті можна було заходити у нього.
Не поповнював на цей місяць свій номер, прийшов зараз додому, інтернету нема. Спробував запустити МКС на комп'ютері - був відправлений далеко. Покопався у мобільному додатку - не зміг знайти там "тиждень довіри".
Знайшов пошуком та активував за допомогою смс.

От така ху...ня малята (с)

m.ksy

Пасивний користувач
Місто
RV
на відміну від водафона, у київстарі у мене ніколи не заходило в особистий кабінет (веб, прога на телефоні) при неоплаченій ап/інтернеті

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
на відміну від водафона, у київстарі у мене ніколи не заходило в особистий кабінет (веб, прога на телефоні) при неоплаченій ап/інтернеті
Наверное просто глюк. Заходило всегда. Последние месяцы с биллингом неладно. Может из-за этого не заходит!

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Может кто в курсе: при переходе с препейда на контракт, доступ в МКС и аппку сохраняется, или у контрактников что-то "свое"?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
idea, они наверное уволили жжуков, которые работу не работали, а ЗП получали(потому что чпокались с бухгалтершами).
Судя по опису, найняли ще більших жуків, які тепер ще і між собою чпокаються))

sprintload

Заблокований
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
Судя по опису, найняли ще більших жуків, які тепер ще і між собою чпокаються))
Судя по скорому переходу на новый биллинг увольняли " жуков " трижды : в мае , июне и июле . Глядишь и август захватят . На спецах экономить не надо - дороже потом выйдет . :nenado:

Місто
Poland
Ніхто там нікого не звільняв, у них усе добре і все чітко працює. То перегіби на місцях :) (сарказм, якщо хтось не зрозумів).

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: drmz
Місто
Bilgorod-Dnistrovsk
Телефон
Samsung A50, Redmi note4X
Хоспаде, кто в пьяном угаре это дизайнил? Захожу в веб версию проверить сколько минут осталось. Вижу ответ - 10 раз по 0,5 хв. Что это за метрика такая? https://prnt.sc/19op7mg
Они, наверное, не одну 0,5 уложили, пока дизайнили это чудо чудес под названием ЛК

Останнє редагування:
Зверху