Система «My Vodafone»

LArmstrong

Вояж
Місто
Ukraine

my_vf.png My Vodafone​

1 Перевіряйте залишок ГБ, хвилин та SMS
2 Поповнюйте рахунок вчасно та без комісії
3 Піклуйтесь про своїх близьких
4 Обмінюйте бонуси на корисні послуги
5 Обирайте зручний для себе тариф
6 Переглядайте персональні пропозиції
7 Звертайтесь до розумного помічника ТОБі

1670679648716.png 1670679663080.png 1670679676753.png 1670679686685.png
1670679695659.png 1670679705310.png 1670679713991.png

Служба підтримки: [email protected]

Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Meer,
• На головному екрані
• В розділі "Мої сервіси" > Витрати (знайти списання абонки і додати місяць або 28 днів)
• В розділі "Мої сервіси" > Залишки ( "до <дата>")

Вкладення

• Screenshot_20231115-080512~2.png
    Screenshot_20231115-080512~2.png
    277.2 КБ · Перегляди: 45
  • Screenshot_20231115-080644~3.png
    Screenshot_20231115-080644~3.png
    86.5 КБ · Перегляди: 45
  • Screenshot_20231115-080837.png
    Screenshot_20231115-080837.png
    85.5 КБ · Перегляди: 42

vit

Місто
Калуш
Телефон
OnePlus 6T; Sie S75+ME45
@Я, була така сама ситуація, тільки два номери не переносив, а змінив через послугу "вибір номера". Звернувся через чат в застосунку, перший оператор склав заявку, та за три тижні номери зникли із кабінету.
А якщо не звертатись і з часом номер перевипуститься, то буде можливість доступу з додатку до чужого номеру? Фіча, баг, чорний хід?

Місто
Маріуполь -> Рівне
Телефон
Xiaomi 11t + Vivo V29 L

vit

Місто
Калуш
Телефон
OnePlus 6T; Sie S75+ME45
Я знаю, як це виглядає. Я проте, що коли номер відживе в біллінгу, старий власник буде до нього мати доступ в додатку.

Theos

Заблокирован
Місто
Харків
Телефон
Ulefone Armor 3t
Я знаю, як це виглядає. Я проте, що коли номер відживе в біллінгу, старий власник буде до нього мати доступ в додатку.
У 2020 році в мене так було. Десь близько місяця після перенесення номеру в лайфселл в кабінеті він відображався, потім зник і все.

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; LG X venture
Працювала версія 4.0. Після оновлення на 4.1 вже не працює нічого, в систему зайти неможливо. Що це за покращення)?
Чи змінилась ситуація по користуванню додатком, знайшли підходящу версію? Поскільки помічаю, що версія 4.0.10 почала працювати гірше й повільніше, але ж і оновлення не завжди буває вдалим (до того ж, щось дуже швидко у ВФ "старіють" версії, за період до півроку :confused:). Тому, підібрати неглючні версії краще на форумі, як і інші можливості зручнішого користування. А поки що, від ВФ надходять рекламні:sneaky: рекомендації по оновленню додатку:
Привіт! А для вас є 10 ГБ інтернету :) Лише оновіть застосунок My Vodafone і заберіть їх у оновленій версії. Ось вам посилання на оновлення: www.vodafone.ua/app-and З турботою, команда розробників My Vodafone

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Нічого не полагодили з розлогінюванням.
Як вивалювалося, так й надалі продовжує раз на місяць. Додаток, відповідно, оновлений.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL

romrom

@romrom777
Місто
Харьков
но информационные смс могут приходить и дальше-
например, у меня тариф за 75грн, а смс приходят про тариф за 125грн, в стиле:
надо пополниться на 125грн или вам начислено по тарифу за 125грн.
при обращении к оператору они подтвердили, что мой номер раньше до перевыпуска был добавлен у предыдущего владельца в приложении,
но они немогут/нехотят сказать, у кого именно и повлиять на эти смс они тоже немогут/нехотят.

Місто
Харьков
Телефон
Cubot MAX 2, Meizu M6T
У кого еще бокопорит Yezzz в My Vodafone? Уже больше недели при попытке переключиться на номер Yezzz в мультиакке выплевывается обратно на основной номер по порядку и пишет "Виникли труднощі з завантаженням. Спробуйте пізніше". С другими номерами в мультиакке все работает норм. Обновление приложения ничего не дало.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
У кого еще бокопорит Yezzz в My Vodafone? Уже больше недели при попытке переключиться на номер Yezzz в мультиакке выплевывается обратно на основной номер по порядку и пишет "Виникли труднощі з завантаженням. Спробуйте пізніше". С другими номерами в мультиакке все работает норм. Обновление приложения ничего не дало.
Нещодавно була схожа ситуація, але зі звичайними номерами Vodafone (не Yezzz): при спробі перемкнутися на три номери видавало аналогічну помилку. Проблема тривала днів 5, потім я очистив дані додатку та перезайшов на основний номер - додаток просто перестав перемикатися на три "недоступні" номери, скидаючи з'єднання на основний. Так тривало ще 2 дні, а потім три "недоступних" номери стали доступні. Мабуть, щось виправили на своїй серверній стороні.

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Нещодавно була схожа ситуація, але зі звичайними номерами Vodafone (не Yezzz): при спробі перемкнутися на три номери видавало аналогічну помилку. Проблема тривала днів 5, потім я очистив дані додатку та перезайшов на основний номер - додаток просто перестав перемикатися на три "недоступні" номери, скидаючи з'єднання на основний. Так тривало ще 2 дні, а потім три "недоступних" номери стали доступні. Мабуть, щось виправили на своїй серверній стороні.
В последнее время в приложении МВФ постоянные вылеты на IOS при переключении номеров с основного, по несколько раз за сутки. Уже и сносил его, затем заново ставил - толку ноль. Если так пойдёт и дальше, то буду оставлять заявку котам.

Місто
Маріуполь -> Рівне
Телефон
Xiaomi 11t + Vivo V29 L
Буквально вчора, спостерігав таке на двох різних телефонах. Була однакова проблема з одним номером в обох телефонах. Я перезайшов в аккаунт на основному номері на одному телефоні і проблема зникла, а на другому залишилась. Перезайшов на другому, і тепер все добре на обох телефонах. Кеш не чистив, бо забув це зробити.

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Була схожа ситуація на іншому тарифі, викидало в основний номер. Закриття додатку та чистка кешу не допомагала. Вирішив видалити номер та знову додати - не виходило, викидало в основний номер. Потім якось само розлогінився мультіаккаунт. При повторній авторизації запрацювало все коректно. Можна порадити розлогінитися та по новій ввійти.

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
крім кеш ще треба очистити дані, примусово закрити прогу, якщо не допоможе то тоді це саме+перезавантажити смарт, якщо не допоможе то це саме, після примуслво закрити видалити додаток а потім перезавантажити смарт і встановити наново МВФ.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Я просто переустановил приложение. Все номера подтянулись и пропали эти вылеты.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
В последнее время в приложении МВФ постоянные вылеты на IOS при переключении номеров с основного, по несколько раз за сутки. Уже и сносил его, затем заново ставил - толку ноль. Если так пойдёт и дальше, то буду оставлять заявку котам.
Мені коти порадили перевстановити додаток, і на диво, це допомогло)

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
МВФ на IOS совсем не алё.
И так довольно часто ближе к полуночи.

Вкладення

• 06C891FD-D207-453A-BC24-E6D60768C6EF.png
    06C891FD-D207-453A-BC24-E6D60768C6EF.png
    81 КБ · Перегляди: 22
Місто
Kyiv
Не тільки з Yezzz ,всього 7 номерів,два контракт і один з двох корпоративний. Вивалюється лише той на який прийшла мегапропозиція

Зверху