LArmstrong
Вояж
- Місто
- Ukraine
Останній раз я підключав 29 лютого. Тому 11 березня точно пройшло 7 днів.Підключення можливе через 7 днів, причому, враховуються години і хвилини підключення.
Значить, у Вас, якийсь глюк. У мене ж таке було, коли трохи раніше підключав.Останній раз я підключав 29 лютого. Тому 11 березня точно пройшло 7 днів.Підключення можливе через 7 днів, причому, враховуються години і хвилини підключення.
До того ж, 11 березня я зміг підключити. Але не з першої спроби. Перші декілька спроб викидало табличку, скрін якої трохи вище.
Як взагалі таке можна забороняти! Це як заборонити підключати РБА чи знижку 99% на абонплату!Підключення можливе через 7 днів, причому, враховуються години і хвилини підключення.Скажу більше - таки з надцятого разу я таки запустив "день без турбот". А тариф - лайт.
Але цей глюк мені "сподобався".
Переглянути вкладення 60352
Це «День без турбот». Підключення послуги доступне необмежену кількість разів, але не частіше ніж один раз на 7 днів.Як взагалі таке можна забороняти! Це як заборонити підключати РБА чи знижку 99% на абонплату!Підключення можливе через 7 днів, причому, враховуються години і хвилини підключення.Скажу більше - таки з надцятого разу я таки запустив "день без турбот". А тариф - лайт.
Там не було заборон. Бо через деякій час в той же день з надцятої спроби таки послуга запустилася. Але такого глюку ще і сам не бачив і тут не читав. Тому і запостив сюди разом з фотодоказом.Як взагалі таке можна забороняти!
Тоді це логічно! Звісно, що людина не може замовляти цю послугу кожного дня!Це «День без турбот». Підключення послуги доступне необмежену кількість разів, але не частіше ніж один раз на 7 днів.Як взагалі таке можна забороняти! Це як заборонити підключати РБА чи знижку 99% на абонплату!Підключення можливе через 7 днів, причому, враховуються години і хвилини підключення.Скажу більше - таки з надцятого разу я таки запустив "день без турбот". А тариф - лайт.
В "забороні" вказано, коли знову можна підключити. День, години, хвилини.
Так, вже немає. Раніше дійсно було. Тепер тіко підтримка може побачити - тому варто її питати.Скажите пожалуйста, уже нет возможности посмотреть какая история тарифов была по номеру? Что-то не найду теперь, хотя раньше помню точно было, а сейчас и в приложении, и в веб-версии не вижу.
Провірив на 2х телефонах все гуд.Знову сесію позакривали в Мувудафонах.
Все там пишуть, куди ви дивитесь, в деталях номера все є і коли активований і кінцева дата номера.уже не пишут дату окончания пакета? пишут только дату обновления
А натисни в додатку на хвилини чи інтернет і побачиш до...уже не пишут дату окончания пакета?