LArmstrong
Вояж
- Місто
- Ukraine
Судячи з усього воно докручене. Коли підняли щ 60 до 80гб на SNU пару діб показувало, щоб бачив, що зміни є.Краще б залишки нешейпованих Гб з пакету послуг докрутили
Річ не тільки в тому, річ ще і в грошиках котрі їм аж ніяк не зайві, коли на кнопочний тіліфон прийде файна пропозиція.им легче разослать всем, чем отфильтровывать...
То так можна щось добре проспати.Я додатки ВФа та КСа примусово засобами Андроїда вирубаю. Шоб мовчки у буді лежали й не гавкали, доки не покличу.
Таки да, повна чистка та новий вхід. Але до основного підтягнулися лише два номери з чотирьох, що були раніше. Може і на краще.Якщо перезавантаження не допомагає, то лише чистити дані додатку і заново робити в неї логін.
В мене так було напередодні, не вводилася остання (четверта) цифра.От поставив на вхід у додаток пінкод. Не виходив, просто змахнув вбік, щоб не висів і не займав оперативу. І тепер не можу увійти. При вході ввожу пін, нічого не відбувається (крім зміни кольору кружечків з білого на чорний). Чекав і хвилину, і дві, і п'ять. Знизу є "забули пін?" - натискаю - "введіть код", який ніби має прийти на телефон в смс. Нічого не приходить. Пробував разів з десять. На 111 не додзвонився, по півгодини і більше музичка грає...
Які є шляхи вирішення крім трясти 111?
Скорее всего будут. Но может быть и что-то нормальное попадётся!В My Vodafone (и чуть позже пришло обычное смс) предлагают подключить push-уведомления. Есть какие-то подводные камни (например, будут наваливать спам)?
уже начали.будут наваливать спам