800 євро + доставка з Польщі.Цей товар зараз дорожче за проституцію і наркотики, які це саме "не всі гроші", і які параметри станції?
2400 Вт*год, максимальна потужність 2,4 кВт.
800 євро + доставка з Польщі.Цей товар зараз дорожче за проституцію і наркотики, які це саме "не всі гроші", і які параметри станції?
ноуфрост чи "капальщик" ?на сучасних звичайних холодосах паверстанції показують у мене споживання біля 70..80 Ватт
Bosch KGN39VW35 No frost - 75 Втноуфрост чи "капальщик" ?
бо для ноуфрост малувато
Горенье ноуфрост.ноуфрост чи "капальщик" ?
Ха. Там гена газовий. Стаціонар. З автоматикою. Made in USA. Так, для пересіченого дорого. Але я бачив нещодавно такий апарат у роботі. Це бомба! Факт!нануна за таку ціну 7квт
Певно в Івана Федорова бачив. Ну хіба ще в Злати Некрасової.Ха. Там гена газовий. Стаціонар. З автоматикою. Made in USA. Так, для пересіченого дорого. Але я бачив нещодавно такий апарат у роботі. Це бомба! Факт!нануна за таку ціну 7квт
В даному випадку це не тойота. Фейсліфнутий деу матіз під назвою шеворле спарк. Так, наче і симпотний, вже тіпа омериканський ЖЕЕМ а не деу, але "під капотом" там все той же матіз із доволі спорними технічними рішеннями (навіть для нанолітражки ті рішення трохи убогі). Причому по ціні вищій за японський свіфт/яріс/(можливо мікра) або а-клас, з гіршою якістю.а ті хто їздять на тойотах кажуть зворотнє
Зазвичай "із фізиків" ніхто з проектами не заганяється, сховали тихенько в якійсь будці, кинули шланг і всі діла. А юрікі на цю дічь навіть не глянуть другий раз при виборі.Цiна помiтно виросте коли вияться що необхiдно заплатити за новий проэкт на газ , а вiн в свою чергу потребуе добудувати окреме примiщення як для котельнi
Де подивитись про нього більше, окрім фото?12v купил для легкового транспорта
Если на выходе постоянный ток, то какие ж они инверторные?Генераторы инверторные.
Необходимый ток и напряжение можно выставлять в настройках. По умолчанию ток 28 ампер. Я чуть поднимала до 40А но это не до конца тк пробовали на свинце. Макс напряжение насколько помню 14.6v. Могу ошибаться но точно больше 14v. Точно что регулируется напряжение запуска. Те хочу чтобы запускался когда сядут батареи 12.5. Батареи высаживаются до 12.5 и он автомат запускается. Инструкции нет. Пришел в не брендированной коробке. Возможно выбросила таможня. Можно посмотреть у них на странице в weechat https://mp.weixin.qq.com/s/P-vw8w0UQ6E0bGIYPQk0Cg ---- Вот тут пысы где я написала что они имеют постоянный ток?Если на выходе постоянный ток, то какие ж они инверторные?Генераторы инверторные.
Кстати, какой максимальный ток по 12 В он выдает?
В каких пределах регулируется (если регулируется) выходное напряжение?
Да и вообще где почитать все характеристики?
Батарея дорогая , токи большие . Не лучше ли инверторный на 220v для дома ? А этот кроме как для авто сложно будет использовать еще где тоИнвертор, батарея и такой генератор очень хорошая относительно недорогая связка для дома