Тоді теорія про те, що Фрося за напруги нижче 200 В посинає їсти батарею більш правдива.
Кіловатний ширпотрєбний гібридник запускає холодос. Але при цьому йому важкувато. Буде увімкнене ще шось ватт на 300 - вже може не взлетіти. Тому дивись модельки мінімум 1,5кВт - але, але... Вони зазвичай вже 24В - а там краще ненабагато дорожче взяти "трьошку". Тим паче, в тебе холодос не один.хороший гібридний інвертор ... щоб заживити холодильникИ
Таки зрання спостерігав. Зарядив до 100%. З 8.30 до 13.00 напруга була в диапазоні 203...217. Час іде, 2 години - рівень 100%. Потім напруга почала стрибати - точніше, гепатись - 199, 195, 193, 199. Недовго. З пару хвилин - з інтервалом в хвилину. Рівень тримається - 100%. Але біля 13.00, при напрузі десь 203 (ну не дивився я не відволікаючись ) - гоп мої гречаники, рівень заряду став 99%. А тут й світло вимкнули.Тоді теорія про те, що Фрося за напруги нижче 200 В посинає їсти батарею більш правдива.
То вам, хлопці, може варто ставити стаби перед станцією, щоб не вбивати її?Потім напруга почала стрибати - точніше, гепатись - 199, 195, 193, 199
Семісторний/ тиристорний, потужність х2 від максимального споживання станції, я би так брав.Питання - який стаб?
Maxxx, що можеш сказати про таке:Семісторний/ тиристорний, потужність х2 від максимального споживання станції, я би так брав.Питання - який стаб?
В чем проблема со 150 А? Подавляющее большинство китайских инверторов хоть на 12, хоть на 24, хоть на 48 вольт имеют рабочий диапазон по току как раз до примерно 150 А или больше."нуйогонафіг" ганяти до 150А
Напевно в товщині дроту, яким його підключати. І якості клемника.В чем проблема со 150 А?
Дроти треба товсті, масивні болтові з'єднання, тощо.В чем проблема со 150 А?"нуйогонафіг" ганяти до 150А
Та, часто там "китайські" ампери заявлені, тому на товстих дротах зекономили, на тривалу роботу воно не розраховано.Подавляющее большинство китайских инверторов хоть на 12, хоть на 24, хоть на 48 вольт имеют рабочий диапазон по току как раз до примерно 150 А или больше."нуйогонафіг" ганяти до 150А
На 50 А этими вопросами тоже надо озаботиться. Сделать на 100, 150 или 200 не сильно сложнее, но чуть дороже, конечно.Напевно в товщині дроту, яким його підключати. І якості клемника.
Китайцы обычно "честно" пишут, что длительно грузить более 80% от макс мощности не надо. Но в реальности, если все компоненты системы резервного питания правильно подобраны, то длительная нагрузка редко превышает 50%.Та, часто там "китайські" ампери заявлені, тому на товстих дротах зекономили, на тривалу роботу воно не розраховано.