Система РЖ/ПЖ (резервого/постійного живлення) для дому

Місто
Дніпро
Cheburator, прикольно. Через те, що у вас там ніхто не читає інструкцію і навіть приблизно не віддупляє, як правильно користуватися акумулятором, ви зробили висновок, що всі готові рішення фігня. Просто геніально.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
До речі, можливо хто в курсі, чи є можливість заміни АКБ Ecoflow River 2 PRO? На разі, тримає 4,5 години при навантаженні 65 Вт. Майже 2 роки постійно увімкнено (режим резервування bypass).

Місто
Нетiшин
Телефон
Mi 9T
Cheburator, прикольно. Через те, що у вас там ніхто не читає інструкцію і навіть приблизно не віддупляє, як правильно користуватися акумулятором, ви зробили висновок, що всі готові рішення фігня. Просто геніально.
Я до тіеї приблуди не маю відношення . Хотя як на мене мав би спрацювати якийсь захист й відключити аккумулятори , а вони потім простояли би рік без помітної шкоди . Людям яким я робив збірки так і було і не раз . А висновок я зробив через перший мій аккумулятор до електровелосипеда . Чого то ти не згадав його ?

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Місто
Дніпро
А висновок я зробив через перший мій аккумулятор до електровелосипеда .
Тому що я з ними не знайомий взагалі, тому і не згадую. Можна купити один раз якесь лайно, не знати правил користування LiFePO4 і потім розповідати на форумі, що всі готові варіанти фігня. Ок, я вже все зрозумів з вами) І захист там є, але проти нубів ніякий захист не допоможе.
при 5% вимикає живлення навантаження, заряджання - до 95%
Не можна тримати постійно 95%, бо так швидше деградує акум, тому у вас такі результати зараз. Для байпасу максимум 80%, а краще 50-70%.

Останнє редагування:
Зверху