Система РЖ/ПЖ (резервого/постійного живлення) для дому

Місто
Дніпро
Cheburator, прикольно. Через те, що у вас там ніхто не читає інструкцію і навіть приблизно не віддупляє, як правильно користуватися акумулятором, ви зробили висновок, що всі готові рішення фігня. Просто геніально.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
До речі, можливо хто в курсі, чи є можливість заміни АКБ Ecoflow River 2 PRO? На разі, тримає 4,5 години при навантаженні 65 Вт. Майже 2 роки постійно увімкнено (режим резервування bypass).

Місто
Нетiшин
Телефон
Mi 9T
Cheburator, прикольно. Через те, що у вас там ніхто не читає інструкцію і навіть приблизно не віддупляє, як правильно користуватися акумулятором, ви зробили висновок, що всі готові рішення фігня. Просто геніально.
Я до тіеї приблуди не маю відношення . Хотя як на мене мав би спрацювати якийсь захист й відключити аккумулятори , а вони потім простояли би рік без помітної шкоди . Людям яким я робив збірки так і було і не раз . А висновок я зробив через перший мій аккумулятор до електровелосипеда . Чого то ти не згадав його ?

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Місто
Дніпро
А висновок я зробив через перший мій аккумулятор до електровелосипеда .
Тому що я з ними не знайомий взагалі, тому і не згадую. Можна купити один раз якесь лайно, не знати правил користування LiFePO4 і потім розповідати на форумі, що всі готові варіанти фігня. Ок, я вже все зрозумів з вами) І захист там є, але проти нубів ніякий захист не допоможе.
при 5% вимикає живлення навантаження, заряджання - до 95%
Не можна тримати постійно 95%, бо так швидше деградує акум, тому у вас такі результати зараз. Для байпасу максимум 80%, а краще 50-70%.

Останнє редагування:
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
А висновок я зробив через перший мій аккумулятор до електровелосипеда .
Тому що я з ними не знайомий взагалі, тому і не згадую. Можна купити один раз якесь лайно, не знати правил користування LiFePO4 і потім розповідати на форумі, що всі готові варіанти фігня. Ок, я вже все зрозумів з вами) І захист там є, але проти нубів ніякий захист не допоможе.
при 5% вимикає живлення навантаження, заряджання - до 95%
Не можна тримати постійно 95%, бо так швидше деградує акум, тому у вас такі результати зараз. Для байпасу максимум 80%, а краще 50-70%.
6-7 годин світла нема... (

Місто
Нетiшин
Телефон
Mi 9T
Е дуже гарна приказка , якщо хочеш щоб щось було якісним , зроби це сам !
Поправка. Если умеешь это хорошо делать.
Иначе будет хуже готового.
Та тут готові рішення , в байпасі , при 95 процентах заряда, за два роки втрачають емність від 768 вт/ч до 292вт/ч ... Что то может быть хуже ? ))) Помню ты утверждал что производитель позволяет пользоваться батареей по полной соблюдая только предписаное в даташите . Обясни ребятам , почему так произошло ? Мое мнение , сейчас готовые решения для Украины в основном собираются из отходов ... Когда же ты собираеш сам , ты вникаеш в тему , выбираеш лучшие составляющие . А продавцам сложнее тебе впарить некондицию

SP777

I am a rumor
Місто
Kharkiv
Телефон
Samsung S20 FE Snap
при 95 процентах заряда, за два роки втрачають емність від 768 вт/ч до 292вт/ч
Это вообще трэш какой-то. В прямом смысле этого слова - мусор, а не аккумы.

Когда же ты собираеш сам , ты вникаеш в тему , выбираеш лучшие составляющие . А продавцам сложнее тебе впарить некондицию
Да, при условии наличия прямых рук, мозгов с извилинами и достаточного времени.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Нетiшин
Телефон
Mi 9T
Да, при условии наличия прямых рук, мозгов с извилинами и достаточного времени.
І віри в те, що комплектуха якісна)
Навпаки , недовіри . Саме тому й купив YR1035+ , саме тому раньше чим купити пишу продавцеві що перевірю опір і емність... До речі цим літом я допомогав будувати СЕС сусідові , він захотів готового аккумулятора 52 вольта в оригінальному гарненькому корпусі . Продавець у якого я зазвичай купую аккуми мене відговорив . Пояснив що нові корпуса йому йдуть з старими аккумами щоб продати . Пришлось збирати самому

Останнє редагування:
Місто
Дніпро
6-7 годин світла нема... (
Коли світла немає, то так, треба і до 100% заряджати. Але ж ви самі написали, що ви вже так експлуатуєте майже 2 роки! І хто вам винен після цього? І не слухайте Cheburator, який навіть порахувати правильно не може, бо там не тільки 292 Вт, а ще й втрати інвертора, тобто більша ємність. Але ви самі вбили акум. Будь-який звичайний безперебійник заряджений на 100% і акум там міняється кожні 2-3 роки через це.
Та тут готові рішення , в байпасі , при 95 процентах заряда, за два роки втрачають емність від 768 вт/ч до 292вт/ч
Боже, вруби свою збірку на 95% на 2 роки, буде точно те ж саме.
Это вообще трэш какой-то.
Треш - це те, що ламери не змогли в акумулятор і роблять круглі очі.
В EcoFlow, Anker, Bluetti йдуть 100% нові банки.

Останнє редагування:
Зверху