Система РЖ/ПЖ (резервого/постійного живлення) для дому

Місто
Нетiшин
Телефон
Mi 9T
Вкластись треба , це так . Але ж воно відібьеться за три роки , а далі безкоштовно .
От, я порахував: за рік, що минає, я витратив на енергоносії (газ+електрика) 23660 грн.
Множимо на 3 (бо 3 роки): 23660х3=70980 грн
Питання: за такі гроші сьогодні я зможу встановити собі сес+акб (літійзалізофосфатні), потужністю на виході (для споживача) десь до 7 кВт? Щось дуже сумніваюсь. А ще, щоб воно відбилось за 3 роки...
Порахуй, якщо маєш бажання, бо я в цій темі не орієнтуюсь. Але так, щоб не самому все це ліпити, а щоб купити, найняти майстра, щоб він все зробив і обслуговував. І щоб воно працювало без поломок і доопрацювань. По аналогії із державною електроенергією: мене не хвилює, звідки вона береться в моїй розетці, для цього держава має спеціально навчених людей.
Post automatically merged:

расскажите эту сказку жителям оккупированных Херсонской и Запорожской областей.
Я про це вже писав. Можна банально не прожити ці 3 роки. Або прилетить щось вороже і розхерачить все. А так, якщо не вкладатись в сес, а притримати гроші, і платити в міру споживання енергоносіїв від держави, то в разі чого, взяв ті гроші і звалив на безпечнішу територію. Із сес так не зробиш. Залишиться на розграбування і знищення.
Кондиціонер маеш , один чи два ? Літом закрутки, варка , випічка , нагрів води в дитячому басейні , і тд і тп . Тобі тіеї електрики хватае ?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Кондиціонер маеш , один чи два ?
У мене нема кондиціонера. Опалюю зараз газом. А влітку не жарко було, навіть прохолодно.
Літом закрутки, варка , випічка , нагрів води в дитячому басейні , і тд і тп . Тобі тіеї електрики хватае ?
Варка і закрутки на газі. Нагрів води в дитячому басейні - теж із газового котла. Випічка на електриці. Споживаю електрики 180-200 кВт/год за місяць. В теплу пору року газу - 25-30 кубів (взимі по різному, та й зим зараз нема). Витрати у грошовому еквіваленті за газ і за електрику за рік, я написав вище. В загальному - вистачає і електрики і газу. Скажу більше, питання некоректне. Газу і електрики не те що вистачає, а їх дівати нема куди, бо в трубі газу і в дротах електрики - безлімітно. У мене нема грандіозних потреб. Беру лише скільки треба.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
додаток Блюеті може бачити і керувати навколишніми девайсами без авторизації
Бо "Роль кібербезпеки трохи перебільшена" (с)

Не думали китайці, що на природі буде більше 1 блюєті в межах 10м, тому авторизацію прикрутили вже в нових ревізіях станцій. Добре хоч деякі функції заблоковані в режимі 'аноніма', а так то можна троха шкодити сусідам :)

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
чи не виведе з ладу MPPT занадто потужний блок живлення?
Навряд. Більше 10А модуль не візьме від блоку живлення.
Коли в мене був Bluetti EB55 (схожі або зовсім однакові MPPT-модулі), я придивлявся до блоків живлення Mean Well 24V 8,8A 210W LRS-200-24 та Prolum 24V 10А 240W Series RX. Саме для заряджання через MPPT, бо штатний блок був занадто гучний для ночного заряджання.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
x-bird, перевіряв заряджання EB3A за допомогою старого адаптера від старезного ноута Фуджицу 2013 року. 19 вольт х 4,5 ампера. Підключав к MPPT за допомогою перехідника з 5.5 на 7.9 мм. Ватметр на Блюеті показав 95 ватт на вході. Вентилятор не вмикався під час заряджання - і потім теж (на відміну від штатного режиму заряджання). Сам адаптер трошки нагрівся - але розпеченим не був.

Місто
Odesа
Может кто даст совет по генератору, самый дешманский китаец на 3 кВт имеется
Но казус с ним произошел, пробка слива масла не откручивается
Там головка 10
Есть ключ рожковый 10-ка.
Ни в какую не крутится
Там же резьба обычная должна быть, против часовой на выкручивание, но не выходит.
Какие есть народные способы ?
Когда она последний раз откручивалась мне неизвестно.

Зверху