Система РЖ/ПЖ (резервого/постійного живлення) для дому

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Як в нас кажуть, "на хлопський розум" в трифазному генераторі є три однофазні, зміщені по фазі. Зняти з однієї фази сумарну потужність всього генератора не вийде.
Я это понимаю. Я не про то. Я думал что есть какая то схемка которая суммирует 3 фазы и выдает мощь через 1-фазную розетку. Значит до этого еще не дошли. Сенкс. Вопрос относительно выбора генератора. Т.е что бы запитать холодильник не стоит брать 3-фазный генератор.

Місто
Полтава
Як в нас кажуть, "на хлопський розум" в трифазному генераторі є три однофазні, зміщені по фазі. Зняти з однієї фази сумарну потужність всього генератора не вийде.
Я это понимаю. Я не про то. Я думал что есть какая то схемка которая суммирует 3 фазы и выдает мощь через 1-фазную розетку. Значит до этого еще не дошли. Сенкс. Вопрос относительно выбора генератора. Т.е что бы запитать холодильник не стоит брать 3-фазный генератор.
Потрібно, щоб холодильник працював
достатньо 2кіловатника. Чи хто тобі нагрузив про три фази?

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Потрібно, щоб холодильник працював
достатньо 2кіловатника. Чи хто тобі нагрузив про три фази?
Ну 2квт 3 фазный генератор не потянет получается. Ведь в нем три однофазные розетки с каждой фазы. Так?

Місто
Харьков
Ну 2квт 3 фазный генератор не потянет получается. Ведь в нем три однофазные розетки с каждой фазы. Так?
Только у одного меня мозг взрывается от этого всего?
Post automatically merged:

Я думал что есть какая то схемка которая суммирует 3 фазы и выдает мощь через 1-фазную розетку.
Зачем все это :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: вот чес слово просто взрывается мозг, я еще понимаю у Вас есть одна фаза, и нужно к этой фаза подключить трехфазное оборудование со сдвигом фаз в 120градусов, для коретрой работы этого оборудования, примени частотный преобразователь и запусти правильно в работу электрооборудование, но делать что-то шиворот на выворот это нонсенс:sick:

Остання була LиGa, так там зазор такий що таке враження що хтось її вдарив зверху. Взяв іншу з запасу, зазор нормальний.
Кто мешает взять щуп и выставить зазор на свече 0,4-0,5мм, вот чес слово делаете проблему из пустого места, но на самом деле там проблемы нет от слова совсем
Post automatically merged:

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: baha

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
а температурний режим? Холодна свічка чи горячя, в роботі невідомо як працюватиме, чи засереться, чи поплавиться.
Під "температурний режим" підбирається "калільне число" свічки. І в "талмуді" (user manual / service manual) зазвичай вказується тип свічки (а в малокубатурних "воздушках" мотоциклів ще і різні типи під різні зовнішні температури, зазвичай це "до 0°C ngk 5 / denso 18, 0-30° ngk 6 / denso 20, більше 30° ngk 7 / denso 22) та зазор на електроді.
Тільки ж зазвичай юзермануал мало хто читає "а шо там його читати, завелося і хай працює", "там же свічка ж - поставлю на заміну таку ж" (а що там за свічка і хто її туди вкрутив навіть думок нема)
Засереться чи поплавится - це про'job в налаштуваннях карбюратора. Якшо дуже багатить - буде дуже засиратися свічка нагаром, якшо дуже біднить - може "вигорати" (але із свічкою прогорає і поршень чи/та/або клапанці-сідла). Ну і неправильно підібране калільне число теж веде до засирання. Якшо 2Т дригунець - або багато масла, або масло на літеру Х (і це не слово "хороше")

зазор на свече 0,4-0,5мм
Малувато. В нинішніх малокубатурних 4Т двигунах зазвичай 0.5-0.6мм, в кубатурних 0.7-0.8, в машинах або 0.8 або 0.10
Хоча за 50сс 2т двигуни не знаю, може там і до 5 десяток зазор.

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Зачем все это :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: вот чес слово просто взрывается мозг, я еще понимаю у Вас есть одна фаза, и нужно к этой фаза подключить трехфазное оборудование со сдвигом фаз в 120градусов, для коретрой работы этого оборудования, примени частотный преобразователь и запусти правильно в работу электрооборудование, но делать что-то шиворот на выворот это нонсенс:sick:
Ты видимо чего то не понял. На трехфазном генераторе есть три однофазные розетки. Задача снять макс. мощность способный выдать генератором с одной из них.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Підкажіть низьковольтний роз'єм розрахований на нормальну силу струму. Щось пошук наявних виводить максимум на 2А.
Потрібно до автомобільного акумулятора підключати коробочку зі споживанням 10А. Шнурок до коробочки буде підключатися в роз'єм.
Тобто потрібен і тато, і мама.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Кочевник, на КД у пав. 9В, другий поверх, такого багато, але ціни від 130 грн.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
А так, щоби замовити з доставкою? Бо я в Києві нескоро буду.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А так, щоби замовити з доставкою? Бо я в Києві нескоро буду.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Підкажіть низьковольтний роз'єм розрахований на нормальну силу струму. Щось пошук наявних виводить максимум на 2А.
Потрібно до автомобільного акумулятора підключати коробочку зі споживанням 10А.
12В10А потягнуть стандартні "автомобільні" клєми з найближчого хозмага (де є відділ електрики), або в автомагазині. Вибирай пожирніші (можна навіть "круглі" а не штирьові). Це якшо потрібно швидко-тимчасово приколхозити.
Або навіть припаяти-прикрутити дріт з крокодилами, і їх кидати на акб.

Якшо хочеться на постійно - шукай SAE socket, краще "під обжимку" без проводів.

Вкладення

• af11bc0ee04f48529ce5591d0f2e7909075acaa9_original[1].jpeg
    af11bc0ee04f48529ce5591d0f2e7909075acaa9_original[1].jpeg
    41.6 КБ · Перегляди: 12

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Мені клемник потрібен на коробочку, щоби я в нього втикав шнур до АКБ. і потім з коробочки той шнур міг витягнути.
Подивився пропозиції, то роз'ємів на такий струм немає. Потрібно клемник. Але ще його підібрати, щоби він не для плат був, а на корпус.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Мені клемник потрібен на коробочку, щоби я в нього втикав шнур до АКБ. і потім з коробочки той шнур міг витягнути.
Подивився пропозиції, то роз'ємів на такий струм немає. Потрібно клемник. Але ще його підібрати, щоби він не для плат був, а на корпус.
Та хіба немає, ось с сайту 9В, що я навів, до 30 Ампер

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Maxxx, і як цю "маму" на корпус пристрою прикрутити? Синьою ізолентою?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Що означає "вбудувати"? Може я не побачив кріплення роз'єма до поверхні корпусу?

Зверху