- Місто
- Хмельницький
Можна про це докладніше? А то тільки на $2 наскирдував. Чи в ЛС.жирнi купони
Дякую.
Можна про це докладніше? А то тільки на $2 наскирдував. Чи в ЛС.жирнi купони
Трохи пiзно починаеш . Смисл створити три для набивки i 20 простих аккаутiв алi . Кожен день за 20 домог дають 400 мячикiв кожному . Копiюeш в приложенii ali допомогу i в mi браузер по трех аккаутах допомогаеш . ( Тобто ти сам собi найкращий друг ) Чистиш даннi браузера i по новой . На третiй день буде бiльше тисячi мячикiв на кожному аккаутi . Робиш ставки на три матчi в день по черзi, пiсля кожного матчу мячики повертають . Раджу ставити з трех аккаутiв на рiзнi результити щоб гарантовано виграти i на кожному мати швиденько по 50 баксiв i далi набивати. Щоб не заблочили , з кожного з трех аккаутiв потрiбна тiльки один раз ссилка на помiч , ставити на телефон в застосунку алi можна тiльки один аккаут . Першi два днi на мячики потратиш годину , далi тiльки змiна ставок мiж кожним матчомМожна про це докладніше? А то тільки на $2 наскирдував. Чи в ЛС.жирнi купони
Дякую.
Это не путь свинорыла!Трохи пiзно починаеш . Смисл створити три для набивки i 20 простих аккаутiв алi . Кожен день за 20 домог дають 400 мячикiв кожному . Копiюeш в приложенii ali допомогу i в mi браузер по трех аккаутах допомогаеш . ( Тобто ти сам собi найкращий друг ) Чистиш даннi браузера i по новой . На третiй день буде бiльше тисячi мячикiв на кожному аккаутi . Робиш ставки на три матчi в день по черзi, пiсля кожного матчу мячики повертають . Раджу ставити з трех аккаутiв на рiзнi результити щоб гарантовано виграти i на кожному мати швиденько по 50 баксiв i далi набивати. Щоб не заблочили , з кожного з трех аккаутiв потрiбна тiльки один раз ссилка на помiч , ставити на телефон в застосунку алi можна тiльки один аккаут . Першi два днi на мячики потратиш годину , далi тiльки змiна ставок мiж кожним матчомМожна про це докладніше? А то тільки на $2 наскирдував. Чи в ЛС.жирнi купони
Дякую.
Чого б це?не путь
Останім часом алік став дуже жостко банити за мультіки- закриває або не дає отоварити замовлення по безпеці.Смисл створити три для набивки i 20 простих аккаутiв алi
Останім часом я тiльки ставки мiняю мiж матчами на аккаутах бабушки i дедушки . Замовляю посилки , отримую , це не забороненоОстанім часом алік став дуже жостко банити за мультіки- закриває або не дає отоварити замовлення по безпеці.Смисл створити три для набивки i 20 простих аккаутiв алi
На моїй пам'яті то "останнім часом" триває року так з 2018-го, якщо не раніше.Останім часом алік став дуже жостко банити за мультіки
Аккумулятор на гарантии, новый совсем. При 4-х часовых отключениях он успевает разрядиться процентов на 10 от своей емкости, при 10-амперном токе заряда он восстанавливается часа за 2. Т.е. пока вполне терпимо. Если продолжительность отключений возрастет, а время наличия электричества между отключениями уменьшится, возможно аккумулятор и не будет успевать заряжаться. По своему опыту знаю, что 20-амперный AGM, постоянно подключенный к БП на 14,2 вольта, вздулся за 3 месяца. Хотелось бы держать аккумулятор в буферном режиме как можно дольше.molecul на 13.6 ви заряджати будете дуже довго, в рази. В умовах постійних знеструмлень треба заряджати максимально швидко, тому 14.2В. Можете на постійній основі ставити 14.2 В і раз в пару місяців підливати дистильовану воду, щоб компенсувати електроліз води.
Про гарантію забудьте. Вам відмовлять в теперішні часи знеструмлень. Продавці добре це знають. Ніхто втрачати гроші не захоче. Тому вам знайдуть 1001 причину, як відмовити.Аккумулятор на гарантии, новый совсем.
Тому я і пишу, що воду підливати треба буде обов'язково. В вашому випадку щомісячно. Заряд на 14.2 В- це компромісне рішення.По своему опыту знаю, что 20-амперный AGM, постоянно подключенный к БП на 14,2 вольта, вздулся за 3 месяца.
Ні і ще раз ні. Не більше 1/10 від ємності інакше дуже швидко акум зкопититься, просто поведе пластини.Производитель заявляет, что можно заряжать аккумулятор током в 0,3С, это чуть больше 30 ампер, но что-то ссыкотно.
Краще купити автоматичний зарядний пристрій.Хотелось бы держать аккумулятор в буферном режиме как можно дольше.
Таке можна:А порадьте плату-перемикач із резервного джерела на основне, без функції заряду, струм до 5А, напруга 20В (буде підійматись з 12В).
На виході цього перемикача прикрутити повишайку.Не смію запитати, можливо глянути до готового рішення плати-перемикача?
Автоматическое зарядное есть, но оно заряжает до 14,2 вольта, пишет "full" и к дальнейшей судьбе аккумулятора становится безразличным. А потребители продолжают высаживать аккумулятор. Аккум обычный, тяговый AGM. Для того, чтобы автоматическое зарядное снова обратило внимание на аккум, нужно его отключить от розетки или от аккума. Я подключал зарядное через смарт-розетку и по таймеру 2 раза в день дергал зарядное по питанию. Но это получается циклический режим использования, кол-во циклов заряда у акуму не бесконечно. В буферном режиме потребители питаются от заряднного, которое постоянно выдает 13,6 вольт на аккумулятор. Сейчас электричество отключают суммарно на 5-6 часов в сутки, возможно что дальше ситуация ухудшится. Конечно, хотелось бы lifepo4-аккум, но его стоимость совсем не радует.Про гарантію забудьте. Вам відмовлять в теперішні часи знеструмлень. Продавці добре це знають. Ніхто втрачати гроші не захоче. Тому вам знайдуть 1001 причину, як відмовити.Аккумулятор на гарантии, новый совсем.
Тому я і пишу, що воду підливати треба буде обов'язково. В вашому випадку щомісячно. Заряд на 14.2 В- це компромісне рішення.По своему опыту знаю, что 20-амперный AGM, постоянно подключенный к БП на 14,2 вольта, вздулся за 3 месяца.
Ні і ще раз ні. Не більше 1/10 від ємності інакше дуже швидко акум зкопититься, просто поведе пластини.Производитель заявляет, что можно заряжать аккумулятор током в 0,3С, это чуть больше 30 ампер, но что-то ссыкотно.
Краще купити автоматичний зарядний пристрій.Хотелось бы держать аккумулятор в буферном режиме как можно дольше.
Я вас скажу більше: свинець ніколи не заряджається до кінця. З часом ще й розбаланс банок з'явиться. Тому їх періодично треба ставити в режим контрольованого перезаряду. Якщо акум стартерний, то здохне швидко якби ви над ним не трусились. Свинець ще більш-менш ходить якщо він тяговий панцерного виконання, наприклад комірки PzS або ж на кшталт TAB Tubular. Але там ціна висока. Тільки в такому виконанні за умови 50% розряду вони будуть ходити при щоденному розряді.
Звичайне шахрайство. Мова не про акаунти "бабушки і дедушки", а про фейкові акаунти, які генерують сотні зайвих м'ячів. Тут "нахлобучка" не тільки Алі, а й тих, хто грає за правилами. А я то думаю, чого в мене такі виграши копійчані, а тут таке..... І чого я, власне, дивуюсь? В нас пів країни так діє.Останім часом я тiльки ставки мiняю мiж матчами на аккаутах бабушки i дедушки . Замовляю посилки , отримую , це не забороненоОстанім часом алік став дуже жостко банити за мультіки- закриває або не дає отоварити замовлення по безпеці.Смисл створити три для набивки i 20 простих аккаутiв алi
Заряд АКБ не потрібен, це буде робити окрема схема, таке хтось використовував?Таке можна:
На виході цього перемикача прикрутити повишайку.Не смію запитати, можливо глянути до готового рішення плати-перемикача?
Я бiльш не будуЗвичайне шахрайство. Мова не про акаунти "бабушки і дедушки", а про фейкові акаунти, які генерують сотні зайвих м'ячів. Тут "нахлобучка" не тільки Алі, а й тих, хто грає за правилами. А я то думаю, чого в мене такі виграши копійчані, а тут таке..... І чого я, власне, дивуюсь? В нас пів країни так діє.Останім часом я тiльки ставки мiняю мiж матчами на аккаутах бабушки i дедушки . Замовляю посилки , отримую , це не забороненоОстанім часом алік став дуже жостко банити за мультіки- закриває або не дає отоварити замовлення по безпеці.Смисл створити три для набивки i 20 простих аккаутiв алi
Та це вже не важливо. Просто, хотів узяти призматики LiFePo4 на 13А для збірки акума для ДБЖ APC Back-UPS ES 525 (старий Pb потихеньку здихає). Для цього намагався "нацарювати" знижок на Алі, але вийшло "як кіт наплакав": 7 баксів на активний балансир та 14 баксів на комірки.Я бiльш не буду
Я хотiв грiда PowMr 6.2 на халяву взяти . Тут почали писати що вiн никудишнiй . Щось перехотiлось переробляти на все в одному . Так як уже е два iнвертора , два mppt , два байпаси менi бiльше нравиться . Купонiв багато а шо взяти не знаюТа це вже не важливо. Просто, хотів узяти призматики LiFePo4 на 13А для збірки акума для ДБЖ APC Back-UPS ES 525 (старий Pb потихеньку здихає). Для цього намагався "нацарювати" знижок на Алі, але вийшло "як кіт наплакав": 7 баксів на активний балансир та 14 баксів на комірки.Я бiльш не буду