Андрюх@dp.ua
Пенсіонер
Так а стартові токи не враховуєш? Може не вистачитичи можливо є нюанси ?
Так а стартові токи не враховуєш? Може не вистачитичи можливо є нюанси ?
Побiйся Бога , там 2.7кВт короткочасно видае. Мене бiльше хвилюе що за такi грошi пристрiй не працюе як стабiлiзатор двiйного перетворенняТак а стартові токи не враховуєш? Може не вистачитичи можливо є нюанси ?
Это где конкретно написано?EVE пишет в даташитах , рекомендуемый объем SOC 10%~ 90%
Recommended scope of SOCЭто где конкретно написано?EVE пишет в даташитах , рекомендуемый объем SOC 10%~ 90%
В доках на 105 и 280 ячейки не вижу ничего такого.
Это версия дока от 2021 года.Recommended scope of SOCЭто где конкретно написано?EVE пишет в даташитах , рекомендуемый объем SOC 10%~ 90%
В доках на 105 и 280 ячейки не вижу ничего такого.
Посмотрел видосик чела(это вторая часть, как мне кажется, более познавательная),все что ниже 3.0В или выше 3.45В
Та ще й як. Зараз наприклад 3 через 6, 3 години є світло.Не тільки, Одеська область теж страждаєтільки Київ відсмоктує за всіх..((
Я свій перевіряв через розумну розетку. Десь 150-160 вати жере в нормальній роботі. А при початку "нагону холоду" трохи більше. Із старих моделей.Есть калькуляторы, например вот, но они очень приблизительно считают, поскольку реалии отличаются от теории. Холодильник не молотит постоянно, мы понятия не имеем, будет ли он без остановок молотить или 2(1.5?) поработает и 1.5(2 или 3) простоя. У меня Снайге большой, по-моему 120вт, проработал на аккуме(агм) 105Ач восемь часов. За это время дважды закипятили в походном(0.6л 650вт) чайнике воду. Я не следил за тем, сколько холодильник работал, а сколько отдыхал...як розраховували
В реальності циклів за сутки буде 3-4, деградація хімії в акумі з'їсть по 5% ємності на рік, надшвидка зарядка (1С) з'їсть ще половину ресурсу, і за 3 роки залишок ємності буде менше половини. Але, за той час свинець в тих же умовах би замінили разів 8-10, звичайний літій - 2-3 рази.буду брать по 100%, имея при этом ресурс 6000 циклов (16 лет при 1 цикле в день)
Так, АС180Р цілком тягне в такому режимі, 2год на заряд 6год разряд, і ще лишається ємність.використовувати як UPS на холодильник
У відео що вище нарахували біля 5% за 10років.деградація хімії в акумі з'їсть по 5% ємності на рік,
В реальности при 3-4 отключениях в сутки у меня каждый раз до 50% DOD, заряжать током 280 А нечем, есть только 60 А, какая будет деградация химии хз. Но в целом быстрой потери емкости не ожидаю. К тому же, ничего лучше на текущий момент на рынке нет. Так что не все так печально.В реальності циклів за сутки буде 3-4, деградація хімії в акумі з'їсть по 5% ємності на рік, надшвидка зарядка (1С) з'їсть ще половину ресурсу
Я себе в шурик такие поставил. Сопротивление у всех 15 мОм.У кого які міркування щодо купівлі відповідних банок для цього?
Может 32700?які міркування
А який сенс корпус купляти, якщо можна випотрошити свинець з наявного?жду корпус и преобразователь с али
Чим заряджати будеш ?Валяється без діла ДБЖ Energenie EG-UPS-B850 на свинцевому акумі Yuasa NP7-12 12V 7.0Ah.
Подумую переробити його на lifepo4
Так тим самим UPS-ом, чим же іще.Чим заряджати будеш ?
Зарядка мае бути заточена пiд lifepo4 . Бмс починае балансувати пiд верхом . Якщо зарядка на свинцовий аккум 13.6 то якась банка може втекти 3.65+3.65+3.65+2.65 = 13.6. Якщо банки рiвнi , буде недозаряд 13.6 : 4 = 3.4Так тим самим UPS-ом, чим же іще.Чим заряджати будеш ?
Для того і BMS потрібна.
Чи я чогось не враховую?