48 В на один только холодильник?Інвертори треба брати не менше 48 вольт
Какой еще "без акумулятора", еслипотрібно щоб була функція роботи без акумулятора ну і + підміс від мережі
Панелі в квартирі нікуди ставити
48 В на один только холодильник?Інвертори треба брати не менше 48 вольт
Какой еще "без акумулятора", еслипотрібно щоб була функція роботи без акумулятора ну і + підміс від мережі
Панелі в квартирі нікуди ставити
Впевнені, перевірено.А ви впевнені що 1квт вистачить на пусковий струм компрессора?
Не стикався з тими чмотеками, що знаю з найдешевшого брендового з режимом UPS:щось таке ?
У мене Ajax дуже добре про це інформує, звісно, не основна функція, але дуже зручне доповнення до системи безпеки.Які варіанти зробити інформування: електрика пропала, електрика з'явилася за адекватні грош
Як швидко в такому режимі роботи у смарта роздує батарейку? Чи потім регулярно викидаємо смарт чи міняємо батареї?купити старий андроід смарт і написати впринципі не сильно складніший скрипт
Я ж просив не за всі гроші. Заради смс-інформування встановлювати Аякс?У мене Ajax дуже добре про це інформує
В офісі на таку байду батарея вмерла на новому смарті за рік.Як швидко в такому режимі роботи у смарта роздує батарейку?
Заради інформування не варто. Але якщо вже стоїть, то приємна фіча. Та й Аякс для іншого корисний)Я ж просив не за всі гроші. Заради смс-інформування встановлювати Аякс?
Зараз Must PH1800-5248 коштує ±20к. Аккуми - в кого який карман, по мінімуму це 17к за 4 автошних 140АЧНу я собі такий брав але ж він в тому році з маленьким аккумулятором коштував 50тис. Зараз вже під 70 мабуть.
Хрінь це вже. Не встигає зарядитись, швидко здихають. Тільки ферум - але то буде дорого4 автошних 140АЧ
Я би сказав 23к+, там де вони є в наявностіЗараз Must PH1800-5248 коштує ±20к.
Дорого то раз і попробуй ще візьми такі як треба, а про авто акуми то повне лайно.Хрінь це вже. Не встигає зарядитись, швидко здихають. Тільки ферум - але то буде дорого4 автошних 140АЧ
ИБП Mustek 400 VA (или APC 350CS), со стандартными батареями 7А, запускали обычный холодильник Атлант (а потом отдельно стоящую морозильную камеру того же производителя). Или это не показатель?А ви впевнені що 1квт вистачить на пусковий струм компрессора?
Звичайний авто аккум i по грошах i роках службы буде працювати приблизно як i ферум . В iнтервалi вiд 100% до 80% авто аккум буде видавати те саме, якщо розмiри i вага не на завадiДорого то раз і попробуй ще візьми такі як треба, а про авто акуми то повне лайно.Хрінь це вже. Не встигає зарядитись, швидко здихають. Тільки ферум - але то буде дорого4 автошних 140АЧ
Не буде. Свинець, та ще й стартерний, здохне через пару місяців. Якщо не раніше.Звичайний авто аккум i по грошах i роках службы буде працювати приблизно як i ферум .
Не здохне , бери з свинцевого аккума емнiсть не бiльше 20% i буде працювати роками як на авто . Щодо грошей , скористуйся калькуляторомНе буде. Свинець, та ще й стартерний, здохне через пару місяців. Якщо не раніше.Звичайний авто аккум i по грошах i роках службы буде працювати приблизно як i ферум .
По грошах коли ферум в 5 раз дорожче свинцю ?Ну так лише 20% і 70% користі є різниця?
То все одно на довгострок краще літій, на перекантоватись може і свинець але ж пари кислоти в хаті не гуд як на мене. Власне я брав літій заводський, хоча трохи дешевше можно було взяти в формфакторі свинцевих акум взяти.По грошах коли ферум в 5 раз дорожче свинцю ?Ну так лише 20% і 70% користі є різниця?
Перекантоватись це коли свинець використовуеш на повну емнiсть . Тому щодо довгосроку не згоден якщо по грошах рахувати . А безпека то вже ферум звичайно краще . Лiтiй пожаронебезпечнийТо все одно на довгострок краще літій, на перекантоватись може і свинець але ж пари кислоти в хаті не гуд як на мене. Власне я брав літій заводський, хоча трохи дешевше можно було взяти в формфакторі свинцевих акум взяти.По грошах коли ферум в 5 раз дорожче свинцю ?Ну так лише 20% і 70% користі є різниця?
Зазвичай хто мае автомобiль , 12 вольт краще буде , тiльки кабеля потрiбнi вiдповiднi . Сумнiвно що без аккумулятора можна нормально iнвертором користуватись , хiба що панелi на мiнiмумах зможуть забезпечувати потреби . Чи може продаеш электрику державi )Інвертори треба брати не менше 48 вольт решта то на побавитись, і в догонку потрібно щоб була функція роботи без акумулятора
AGM? Бо в звичайному свинцовому акумуляторі є такий ефект, як розшарування електроліту і 5 років для звичайного, це щось нереальне. А якщо так, то вартість нормального AGM акумулятора у перерахунку вартість-використані Вт*год не набагато менша, ніж такого ж по потужності, яка використовується, LiFePo4...... Додаткова емнiсть на звичайному авто аккумi працюе в iнтервалi 80%-100% . Працюе вже 5 рокiв.......