Система РЖ/ПЖ (резервого/постійного живлення) для дому

SP777

I am a rumor
Місто
Харьков
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Інвертори треба брати не менше 48 вольт
48 В на один только холодильник? :dash1:

потрібно щоб була функція роботи без акумулятора ну і + підміс від мережі
Какой еще "без акумулятора", если
Панелі в квартирі нікуди ставити

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Не стикався з тими чмотеками, що знаю з найдешевшого брендового з режимом UPS:

Або брати окремо 1000Вт UPS та ферумну батарею 100 Аг, вище десь наводив моделі.
Post automatically merged:

Які варіанти зробити інформування: електрика пропала, електрика з'явилася за адекватні грош
У мене Ajax дуже добре про це інформує, звісно, не основна функція, але дуже зручне доповнення до системи безпеки.
Post automatically merged:

купити старий андроід смарт і написати впринципі не сильно складніший скрипт
Як швидко в такому режимі роботи у смарта роздує батарейку? Чи потім регулярно викидаємо смарт чи міняємо батареї?

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
У мене Ajax дуже добре про це інформує
Я ж просив не за всі гроші. Заради смс-інформування встановлювати Аякс? :psih:

Як швидко в такому режимі роботи у смарта роздує батарейку?
В офісі на таку байду батарея вмерла на новому смарті за рік.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Ну я собі такий брав але ж він в тому році з маленьким аккумулятором коштував 50тис. Зараз вже під 70 мабуть.
Зараз Must PH1800-5248 коштує ±20к. Аккуми - в кого який карман, по мінімуму це 17к за 4 автошних 140АЧ

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
Из личного опыта:
холодильник Bosch KGN36NL306 с мощностями по паспортной табличке 100W/300W работает 4,5 часа от станции Bluetti EB55 (700W/1400W, 537 Вт•час). Была куплена именно эта модель после мартовских обстрелов энергетики ради поддержки холодильника в летнюю жару за 13к из соображений, что электричество все-таки будет пропадать не на все 24 часа; а на "план Б" в наличии солнечные панели 50W и 70W - кое-как зарядиться можно будет.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
А ви впевнені що 1квт вистачить на пусковий струм компрессора?
ИБП Mustek 400 VA (или APC 350CS), со стандартными батареями 7А, запускали обычный холодильник Атлант (а потом отдельно стоящую морозильную камеру того же производителя). Или это не показатель?

Місто
Львiв
Телефон
Mi 9T
Хрінь це вже. Не встигає зарядитись, швидко здихають. Тільки ферум - але то буде дорого
Дорого то раз і попробуй ще візьми такі як треба, а про авто акуми то повне лайно.
Звичайний авто аккум i по грошах i роках службы буде працювати приблизно як i ферум . В iнтервалi вiд 100% до 80% авто аккум буде видавати те саме, якщо розмiри i вага не на завадi

Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Місто
Львiв
Телефон
Mi 9T
Звичайний авто аккум i по грошах i роках службы буде працювати приблизно як i ферум .
Не буде. Свинець, та ще й стартерний, здохне через пару місяців. Якщо не раніше.
Не здохне , бери з свинцевого аккума емнiсть не бiльше 20% i буде працювати роками як на авто . Щодо грошей , скористуйся калькулятором
.
У мене основна емнiсть СЭС лiтieва працюе в iнтервалi 15% - 85% . Додаткова емнiсть на звичайному авто аккумi працюе в iнтервалi 80%-100% . Працюе вже 5 рокiв причому державну мережу майже не використовую

Останнє редагування:
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Ну так лише 20% і 70% користі є різниця?
По грошах коли ферум в 5 раз дорожче свинцю ?
То все одно на довгострок краще літій, на перекантоватись може і свинець але ж пари кислоти в хаті не гуд як на мене. Власне я брав літій заводський, хоча трохи дешевше можно було взяти в формфакторі свинцевих акум взяти.

Місто
Львiв
Телефон
Mi 9T
Ну так лише 20% і 70% користі є різниця?
По грошах коли ферум в 5 раз дорожче свинцю ?
То все одно на довгострок краще літій, на перекантоватись може і свинець але ж пари кислоти в хаті не гуд як на мене. Власне я брав літій заводський, хоча трохи дешевше можно було взяти в формфакторі свинцевих акум взяти.
Перекантоватись це коли свинець використовуеш на повну емнiсть . Тому щодо довгосроку не згоден якщо по грошах рахувати . А безпека то вже ферум звичайно краще . Лiтiй пожаронебезпечний

Місто
Львiв
Телефон
Mi 9T
Інвертори треба брати не менше 48 вольт решта то на побавитись, і в догонку потрібно щоб була функція роботи без акумулятора
Зазвичай хто мае автомобiль , 12 вольт краще буде , тiльки кабеля потрiбнi вiдповiднi . Сумнiвно що без аккумулятора можна нормально iнвертором користуватись , хiба що панелi на мiнiмумах зможуть забезпечувати потреби . Чи може продаеш электрику державi )

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
..... Додаткова емнiсть на звичайному авто аккумi працюе в iнтервалi 80%-100% . Працюе вже 5 рокiв.......
AGM? Бо в звичайному свинцовому акумуляторі є такий ефект, як розшарування електроліту і 5 років для звичайного, це щось нереальне. А якщо так, то вартість нормального AGM акумулятора у перерахунку вартість-використані Вт*год не набагато менша, ніж такого ж по потужності, яка використовується, LiFePo4.

Зверху