Так может и аварийных ситуаций не было. И пожар не при любой аварии возникает. Не показатель.Ни на одном из 4 предприятий на которых я работал небыло ни одного пожара.сколько из них верно отработали в режиме защиты?
Так может и аварийных ситуаций не было. И пожар не при любой аварии возникает. Не показатель.Ни на одном из 4 предприятий на которых я работал небыло ни одного пожара.сколько из них верно отработали в режиме защиты?
Кстати, про батареи этого производителя попалось такое видео.Там неизвестно, из какого говна и палок этот акум собран. Даже производители ячеек и бмс не указаны.Думаю, что с учетом всех купонов и скидок дешевле будет на алике, если уберут мито на акумыА хтось може підкаже, де купити залізо-фосфатний акумулятор (24В 100Аг) не за всі гроші світу?
Там магаз був лєвий, і на копусі переклеєна лейбабатареи этого производителя
Кстати, про батареи этого производителя попалось такое видео.Там неизвестно, из какого говна и палок этот акум собран. Даже производители ячеек и бмс не указаны.Думаю, что с учетом всех купонов и скидок дешевле будет на алике, если уберут мито на акумыА хтось може підкаже, де купити залізо-фосфатний акумулятор (24В 100Аг) не за всі гроші світу?
він 6+кВт ?це все можу одночасно зробити через інвертор
Мій старий холодильник при запуску, на декілька секунд бере аж 1.5 кВт. А вже тільки потім по 150 Вт, тому я думаю інвертор може просто не тягнути. Ще забув додати, він з першого разу не запустився в мене, треба було відключити і включити другий раз.є ідеї чого не працює холодильник?
Треба більше даних: модель холодильника, потужності його пуску та роботи, яке споживання показує EB70.двухкамерній холодильник самсунг при підключенні запускається, станція показує шо іде нагрузка, але холодильник не холодить
там йде дві фази
То, що нормальні інвертори можуть робити нормальний нуль, не означає, що моє твердження для інших інверторів невірне.[Нормальні інвертори (не "цеглини" за 50-100$, а котрі підключаються в розрив мережі після лічильника і працюють як ДБЖ) при підключенні заземлення, самі роблять на своєму виході правильні нуль та фазу при роботі від аккумів/сонця.
не відповідає дійсностідві фази
Samsung RL33EASW, по потужності пишуть шо 300 Вт, робоча 100 Вт. Ну може і пускові токи чуть вище, алеж ЕВ70 в захист не уходить тому перевищення нема. Притому я пробував як сам холодильник включати так і з іншим навантаженням. При включенні показує щось коло 340 ват. Тампература по ідеї також повина була вже робоча. Частота для котла нормальна а для холодильника не підходить? Котел капець який вимогливий до якості струму.Треба більше даних: модель холодильника, потужності його пуску та роботи, яке споживання показує EB70.двухкамерній холодильник самсунг при підключенні запускається, станція показує шо іде нагрузка, але холодильник не холодить
Можливо, температура не достатньо висока, щоб увімкнувся компрессор. Можливо, частота струму від EB70 не подобається...
Post automatically merged:
ps
мій Bosch KGN36NL306 с потужностями 100W/300W під час роботи компресора споживав від EB55 близько 70W.
Що значить нормальнi iнвертори , комбайни чи що ? Як на мене автомобiльний iнвертор з байпасом , мппт, зарядкой кращий бо бiльш ремонто-пригодний ... Що то значить нормальний чи правильний нуль, що то за дичь така ? ))))))) ... Щодо двух фаз , тут з тобою згодний , там двi фази зi змiщенням 180 градусiв , одна без верхнього , друга без нижнього полуперiодаТо, що нормальні інвертори можуть робити нормальний нуль, не означає, що моє твердження для інших інверторів невірне.[Нормальні інвертори (не "цеглини" за 50-100$, а котрі підключаються в розрив мережі після лічильника і працюють як ДБЖ) при підключенні заземлення, самі роблять на своєму виході правильні нуль та фазу при роботі від аккумів/сонця.