LiquidStrm
>/dev/null
640 AhFossibot F2400 акумулятор, якщо я правильно порахував на 40 А/год?
Набраний елементами 40135 на 3.2V 20Ah у батарею із загальною напругою 51.2V
640 AhFossibot F2400 акумулятор, якщо я правильно порахував на 40 А/год?
В новій пошті в додатку є промік на 7% по ЄвіВдруг кто еще продолжает попытки заказать на али упс для роутера и раздумывает над тем, как не пролететь с доставкой... Случайно наткнулся на сайте Евы по довольно демократичной цене в 1011-1099грн (в зависимости от способа оплаты ) упс, который можно заказать с бесплатной доставкой на любую точку сети магазов Евы.
Це ж тільки коли замовляєш доставку НП? Чи не знівелює ціна доставки ту знижку (якщо замовити UPS)?В новій пошті в додатку є промік на 7% по Єві
Цікаво, він потягне роутер, у якого БЖ 12B 3A ?упс, который можно заказать с бесплатной доставкой на любую точку сети магазов Евы.
Мабуть, перемикач не перемикав як треба, інакше воно ніяк не може згоріти..під час вводу резерву автоматами вводу резерву (трипозиційний перемикач)
Тобто дешеві "прості якісні" китайські перемикачі несумісні з Екофловами.Мабуть, перемикач не перемикав як треба
Тому що сьогодні сонячно.Доставив ще трохи панелей . Сьогоднi на паспортних пяти кiловатах, реальна вiддача кiловат десять
i тому що два кондицiонери на обiгрiв працюютьТому що сьогодні сонячно.Доставив ще трохи панелей . Сьогоднi на паспортних пяти кiловатах, реальна вiддача кiловат десять
Отже, я все правильно підрахував. Якщо там 51,2В виходить ємність 40 А/год, тобто 32 елементи по 20 А/год 3,2В, які послідовно з'єднані по 16 елементів.640 Ah
Набраний елементами 40135 на 3.2V 20Ah у батарею із загальною напругою 51.2V
Lets, мой экземпляр поддерживает. Даже и не ожидал. Покупал в октябре.
Post automatically merged:
Имеется в виду F2400.