Скорость интернета МТС-Коннект CDMA-450

• Автор теми hmbe
  • Дата створення
Статус
Закрита.
Місто
не на форуме
Re: Скорость MTS-CONNECT

Сейчас так

Думал у меня с модемом что-то, но, полный порядок, сравнивал с другим, и еще на другом форуме вычитал (соответствует моему опыту использования): По поводу скорости... Я использую МТС в Киеве, средняя скорость 40 Кб/с (ночью максимум 85 Кб/с)...

Сейчас так

Останнє редагування:
Місто
Луцьк
Телефон
EL 71 MultiSim

Зараз в Луцьку так.

Але реально я з робочих серверів качаю між 200 KB/s і 300 КB/s що приблизно 2 Mb/S пінг менше 100
Не знаю як там у вас у києві а у нас в луцьку утелу,піплам та інтертелекому ще дуже далеко до таких показників.. приблизно всі в 2 раза менше дають...

Місто
не на форуме

OlehR, не плохо. Наверно у вас мало кто пользуется. Так было около года назад и когда они только запустились. А сейчас вот

alexsher

Beeline fan
Місто
Volyn
Телефон
Puntech Burst 16 Gb Titanum

Зараз в Луцьку так.

Але реально я з робочих серверів качаю між 200 KB/s і 300 КB/s що приблизно 2 Mb/S пінг менше 100
Не знаю як там у вас у києві а у нас в луцьку утелу,піплам та інтертелекому ще дуже далеко до таких показників.. приблизно всі в 2 раза менше дають...

Та невже? В Луцьку? Інтертелеком і справді по швидкостям присів, але в Utel і Peoplenet результати вищі...

... сам користуюсь Utel! 33-й, р-н Варшавського ринку

Місто
Луцьк
Телефон
EL 71 MultiSim

Скажу так 4 серію хауза викачав за 50 хв причому перших 20 хв були повні тормоза (практично ніхто не віддавав) реальна швидкість було між 240 до 310 KB в основному 270 -290 перевірено ні UTEL ні піпли з їхніми рідними дровами і софтом не дають таких показників... Utel і піпли теж корп підключення... Прозвучало що мало підключень - бог зна не скажу як у інших лиш у нас понад 20 підключень... Іншим (додому) рекомендую підключати УТЕЛ на КС модем... Для серфінгу достатньо... Тому якість MTC в луцьку хороша я навіть бачив сьогодня більше 3000 Kb що досить близько до теоретичного максимуму. До роздачі нових частот більше 2000 я не бачив..

Добавлено через 3 минуты
Та невже? В Луцьку? Інтертелеком і справді по швидкостям присів, але в Utel і Peoplenet результати вищі...

... сам користуюсь Utel! 33-й, р-н Варшавського ринку

Практично рядом Район Райлікарні. Можливо і спід тест дасть таку швидкість але реально що пінг що реальна швидкість роботи з робочими серварами в утел на порядок гірша.. Хоча канал на роботі укртелекомовський. Спробуй щось скачати наприклад з сайту мелкософта... ти не побачиш навіть 200 КВ а мтс дасть стабільних 250 як мінімум..

Останнє редагування:
Місто
Киев
Телефон
Samsung Galaxy S10

Так уже давно. Республиканский стадион.
Там же пиплы:

Місто
Макеевка

А вот в Макеевке, м-р. Октябрьский. Вы всё ещё верите этому тесту?
Через 5 минут.

Місто
Луцьк
Телефон
EL 71 MultiSim

А вот в Макеевке, м-р. Октябрьский. Вы всё ещё верите этому тесту?
Краще писати реальну швидкіст закачки чим цю лабуду з тестом.
Особлови пінг лажовий. Я пробував різні сервера і польшу і німетчину, а також наші львів і франківськ. То пінг з києвом завжди в раза так 3 гірший показує, чим реальний пінг з робочими серверами. Як завжди тестам вірити себе не поважати. :) Практика і ще раз практика.

Місто
Макеевка

AlexIv, это спидтест тупанул.
Так и я о том же, нельзя ему верить.:)

Краще писати реальну швидкіст закачки чим цю лабуду з тестом.
Я верю своему DU-meter, у меня реальная скорость 0.7-1.5 Мбит/сек, при скачивании больших файлов иногда доходит до 2.1, скорость выше ни разу не видел.
---
Загрузка файла 10 Мб, пиковая скорость 1.6 Мбит/сек

Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху